Teaser Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Ίσως είναι λίγο περίεργο το θέμα που ανοίγω, είδα τυχαία το παρακάτω βίντεο και έπαθα πλάκα. Εν ψυχρώ εκτέλεση; Και μάλιστα (απότι διάβασα) ο αστυνομικός δεν δέχτηκε καμία τιμωρία. Αυτό δεν ξέρω αν ισχύει αλλά αν ισχύει τότε το επίπεδο σεβασμού των ανθρώπινων δικαιωμάτων σε αυτή τη χώρα είναι αιώνες πίσω. Το συμβάν έγινε στη Σμύρνη και όχι σε πόλη ή χωριό της ανατολικής Τουρκίας. Προειδοποίηση: Όποιος δεν αντέχει ας μην το δει. http://www.youtube.com/watch?v=h5-8E5gT_ac Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2012 από Teaser
tehAllantin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Πόσο ειρωνικό ακούγεται το "ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα" 1
REDODIN7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δεν ξέρω γιατί είναι γενικό το φαινόμενο οι άνθρωποι που ορκίζονται ότι θα μας προστατεύσουν είναι αυτή που χρησιμοποιούν τη μεγαλύτερη βια
tehAllantin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δεν μπορώ να δω το βίντεο αρχικά. Στο συγκεκριμένο συμβάν όπου 1 άτομο σκότωσε με "φυσικό" τρόπο ένα άλλο μπορεί να τον καλύψαν με Χ δικαιολογίες. Κάθε μέρα χιλιάδες κόσμος λιμοκτονεί λόγο του δυτικού πολιτισμού, nothing happens. Για να μην ξεφύγω, αυτό που είχε πει ο πατερούλης, ενας θάνατος είναι τραγωδία, εκατομμύρια είναι στατιστική.
Teaser Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Βασικα δεν ξερω αν επιτρέπεται καν η προβολή αυτού του βίντεο γιατί είναι σκληρό. Αν όχι ας σβηστεί. Allantin χωρίς να έχεις άδικο, αλλά αν μπούμε σε αυτή τη συζήτηση άστα!!
DrLo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Βασικα δεν ξερω αν επιτρέπεται καν η προβολή αυτού του βίντεο γιατί είναι σκληρό. Αν όχι ας σβηστεί. Allantin χωρίς να έχεις άδικο, αλλά αν μπούμε σε αυτή τη συζήτηση άστα!! Σκληρό .??.. Έχεις δει το παρακάτω ? Pakistani Rangers Killing young man in Karachi. WARNING! GRAPHIC CONTENT και για όποιον αναρωτιέται για τη συνέχεια
Toufas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 καλα το karachi ειναι απο τις χειροτερες περιοχες του πλανητη ομως... οχι πως δικαιολογείτε αυτο που εκανε ο τυπος δειτε τα video του vice σχετικα
Teaser Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 καλα το karachi ειναι απο τις χειροτερες περιοχες του πλανητη ομως... οχι πως δικαιολογείτε αυτο που εκανε ο τυπος δειτε τα video του vice σχετικα Αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση, ότι μιλάμε για τη Σμύρνη. Που υποτίθεται ότι είναι μια σύγχρονη πολιτισμένη-τουριστική περιοχή. Ο αστυνομικός του βίντεο μετά την εκτέλεση περπατάει σαν να μη συνέβη τίποτα και οι γύρω πολίτες μένουν απαθείς (εκτός από τους φίλους του θύματος) σαν να είδαν κάτι φυσιολογικό.
DrLo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση, ότι μιλάμε για τη Σμύρνη. Που υποτίθεται ότι είναι μια σύγχρονη πολιτισμένη-τουριστική περιοχή. Ο αστυνομικός του βίντεο μετά την εκτέλεση περπατάει σαν να μη συνέβη τίποτα και οι γύρω πολίτες μένουν απαθείς (εκτός από τους φίλους του θύματος) σαν να είδαν κάτι φυσιολογικό. Μη βγάζεις συμπεράσματα από ένα περιστατικό. Και στη Θεσσαλονίκη είχε σκοτωθεί από αστυνομικό ένας φοιτητής από τη Σερβία αν θυμάμαι καλά που τον κυνήγησαν γιατί νόμιζαν ότι είναι πορτοφολάκιας (από όσο θυμάμαι).
kostas_dr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Να και ο συμψηφισμός. Nice. Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
Ntinaras Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση, ότι μιλάμε για τη Σμύρνη. Που υποτίθεται ότι είναι μια σύγχρονη πολιτισμένη-τουριστική περιοχή. Ο αστυνομικός του βίντεο μετά την εκτέλεση περπατάει σαν να μη συνέβη τίποτα και οι γύρω πολίτες μένουν απαθείς (εκτός από τους φίλους του θύματος) σαν να είδαν κάτι φυσιολογικό. η αθηνα ειναι συγχρονη πολιτισμενη πολη?
Hael Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Για μένα τέτοιου είδους συμβάντα, γενικά, είναι κοινό χαρακτηριστικό σε ισλαμικά κράτη. Τώρα θα μου πούνε κάποιοι, σε χριστιανικά δεν γίνονται αυτά; Ναι, γίνονται, αλλά σε πολύ πιο περιορισμένη έκταση. Αν κάποιος τρέφει αμφιβολίες για αυτό... τότε... ας πάει να ζήση στο Πακιστάν η στην Σαουδική Αραβία να δει τι εστί βερίκοκο. 1
DrLo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Να και ο συμψηφισμός. Nice. Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App Δε πρόκειται για συμψηφισμό. Αν μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου τότε πάσο. Απλά αναρωτιέμαι αν κάποιος θα μπορούσε να ποστάρει πχ το γεγονός του πυροβολισμού του Σέρβου φοιτητή για να επιχειρηματολογήσει ότι η Θεσσαλονίκη δεν είναι πολιτισμένη πόλη και για το αν στην Ελλάδα υπάρχει σεβασμός ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Για μένα τέτοιου είδους συμβάντα, γενικά, είναι κοινό χαρακτηριστικό σε ισλαμικά κράτη. Τώρα θα μου πούνε κάποιοι, σε χριστιανικά δεν γίνονται αυτά; Ναι, γίνονται, αλλά σε πολύ πιο περιορισμένη έκταση. Αν κάποιος τρέφει αμφιβολίες για αυτό... τότε... ας πάει να ζήση στο Πακιστάν η στην Σαουδική Αραβία να δει τι εστί βερίκοκο. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα θρησκείας (πχ βλέπε πρόσφατο περιστατικό στη Ν. Αφρική), είναι περισσότερο θέμα ανάπτυξης μιας χώρας/περιοχής και του επιπέδου που βρίσκεται η κάθε αστυνομία.
Hael Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δεν νομίζω ότι είναι θέμα θρησκείας (πχ βλέπε πρόσφατο περιστατικό στη Ν. Αφρική), είναι περισσότερο θέμα ανάπτυξης μιας χώρας/περιοχής και του επιπέδου που βρίσκεται η κάθε αστυνομία. Την Σαουδική Αραβία πάντως δεν την ανέφερα τυχαία... θεωρείτε αρκετά ανεπτυγμένη, τουλάχιστον οικονομικά... γιατί κατά τα άλλα: http://www.tovima.gr...cle/?aid=459903
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα