Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

DrLo δώ φαίνεται σκηνή αγριότητας, 4 πυροβολισμοί εν ψυχρώ, ενώ γύρω υπάρχει τόσος κόσμος και ο αστυνομικός ψυχραιμότατος πάλι καλά που δεν άναψε και κανά τσιγάρο. Πήγε και λίγο παρακάτω για την βόλτα του.

Φόνοι από αστυνομικούς γίνονται παντού, αλλά εδώ μιλάμε για πρωτοφανή άνεση και μάλιστα ατιμώρητος. (απότι διάβασα)

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

«Δεν έχει σφυγμό!»

«Του σήκωσα την μπλούζα. Αιμορραγούσε». Μιλάει το παιδί που ήταν δίπλα στον Αλέξη. Αυτό που νομίζοντας πως ζει ακόμα, πάλευε να τον σύρει στο πεζοδρόμιο, να τον σώσει. «Βλέπω στο μυαλό μου συνέχεια την ίδια εικόνα», λέει ο Φώντας Παπαδημητρίου, που καθόταν δέκα μέτρα παραπέρα, σ’ ένα καφέ. «Μια φιγούρα ανθρώπου να κείτεται στο έδαφος, και μια άλλη φιγούρα να προσπαθεί να τον σύρει, να τον σηκώσει ξανά». Αν δεν έχεις δει άνθρωπο να πεθαίνει, είναι δύσκολο να το καταλάβεις: «Νόμιζα πως γλίστρησε το παιδί. Πως ήταν βρεγμένο το έδαφος και γλίστρησε».

«Δεν έχει σφυγμό!» – το αγόρι δίπλα στον Αλέξη ουρλιάζει. Σκυμμένο πάνω του, παίρνει τον πρώτο άνθρωπο που σκέφτεται στο τηλέφωνο. Τη μάνα μιας φίλης του, που είναι δικηγόρος. Οι αστυνομικοί στο βάθος, δύο σκιές που φεύγουν. Η δικηγόρος είναι η κυρία Χρύσα Πετσιμέρη. Τον Αλέξη τον ξέρει από παιδί. Μπαίνει στον Ευαγγελισμό σε κατάσταση αλλοφροσύνης. «Φέραν ένα παιδί σκοτωμένο εδώ. Πού είναι;». Σχεδόν αδιάφορα κάποιος της δείχνει στο βάθος. Στα κρεβάτια των ασθενών ο Αλέξης μόνος του, κάτωχρος. Ούτε γιατρός ούτε κανείς. Η μπλούζα σηκωμένη. Μια γάζα στην καρδιά. Νοσοκόμες περνούν και ούτε κοιτούν. «Είναι ζωντανό το παιδί;» – η κυρία Πετσιμέρη σταματάει μία. «Δεν ξέρω!». «Τι θα πει δεν ξέρετε;». «Οχι κυρία μου, δεν είναι ζωντανό. Νεκρό είναι». Η νοσοκόμα σχεδόν ενοχλημένη. Η κυρία Χρύσα κάνει παύση. «Του χάιδεψα τα μαλλιά. Σαν να χάιδευα του παιδιού μου τα μαλλιά».

Αυτή είναι η ιστορία του Αλέξη Γρηγορόπουλου ενός μαθητή λυκείου. Πριν κρίνεται μια πιο πολιτισμένη χώρα απο ένα περιστατικό, κοιτάξτε τα χάλια μας, περιστατικό μέσα στην πρωτεύουσα της χώρας.

Έχω γνωρίσει τους αστυνομικούς και των 2 χωρών (Ελλάδας -Τουρκίας) και μπορώ ανεπυφύλακτα να σας πω οτι τα δικά μας γαιδούρια είναι χειρότερα σε όλους τους τομείς.

• Like 1
Δημοσ.

@Kill_bill2 Αν θυμάμαι καλά τότε δεν ήταν που κάηκε η μιση Ελλάδα εξαιτίας αυτού του περιστατικού. Στην πολιτισμένη Τουρκια ποια ήταν η αντίδραση;

Δημοσ.

Κάηκε γιατί σκοτώθηκε ένας ΜΑΘΗΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ

Οι αναρχικοί τα κάψαν, αυτά τα "κωλόπαιδα"...μόνο αυτοί είχαν ευθιξία και όχι το υπόλοιπο 9εκ των Ελλήνων

Δημοσ.

Έστω, πάντως υπήρξε μια αντίδραση (και μάλιστα πρωτοφανής έκτασις διεθνώς). Τιμωρήθηκε και ο δράστης.

Δηλαδή τι ήθελες εσύ για να ικανοποιηθείς... Να γινόταν κάνας εμφύλιος πόλεμος και να σκοτωνόντουσαν και μερικές χιλιάδες; η να ξεκινήσει ο Γ παγκόσμιος πόλεμος;

• Like 3
Δημοσ.

Τι κάθεσαι και του απαντάς; Βλέπεις ότι τρολάρει.

Άμα ήταν κούρδος παίρνει προαγωγή

Πολύ πιθανό!

Δημοσ.

Έστω, πάντως υπήρξε μια αντίδραση (και μάλιστα πρωτοφανής έκτασις διεθνώς). Τιμωρήθηκε και ο δράστης.

Δηλαδή τι ήθελες εσύ για να ικανοποιηθείς... Να γινόταν κάνας εμφύλιος πόλεμος και να σκοτωνόντουσαν και μερικές χιλιάδες; η να ξεκινήσει ο Γ παγκόσμιος πόλεμος;

Αντίδραση απο ποιους; Απο μεμονωμένους αναρχικούς όχι από τους υπόλοιπους Έλληνες. Και αυτή η μεμονωμένη ΔΡΑΣΗ δεν μας κάνει καλύτερους ούτε αποποινικοποιεί την πράξη

Δεν έχει σημασία τι θα ήθελα, τι έγινε έχει σημασία. Μην δημιουργείς ένα ομοίωμα επιχειρημάτων που καταρρίπτεις, που εγώ πιστεύω ή αντιπροσωπεύω χωρίς να τα έχω γράψει. Γνωστή "τεχνική" έλλειψης επιχειρημάτων

Δημοσ.

DrLo δώ φαίνεται σκηνή αγριότητας, 4 πυροβολισμοί εν ψυχρώ, ενώ γύρω υπάρχει τόσος κόσμος και ο αστυνομικός ψυχραιμότατος πάλι καλά που δεν άναψε και κανά τσιγάρο. Πήγε και λίγο παρακάτω για την βόλτα του.

Φόνοι από αστυνομικούς γίνονται παντού, αλλά εδώ μιλάμε για πρωτοφανή άνεση και μάλιστα ατιμώρητος. (απότι διάβασα)

Δε νομίζω να είπα πουθενά μπράβο στον αστυνομικό.

Μπήκα στο θέμα ως προς το πόσο σκληρό μπορεί να είναι ένα βίντεο.

Αντίδραση απο ποιους; Απο μεμονωμένους αναρχικούς όχι από τους υπόλοιπους Έλληνες. Και αυτή η μεμονωμένη ΔΡΑΣΗ δεν μας κάνει καλύτερους ούτε αποποινικοποιεί την πράξη

Δυσκολεύομαι να σε ακολυθήσω στα μονοπάτια της "λογικής" σου.

Δεν έχει σημασία τι θα ήθελα, τι έγινε έχει σημασία.

Τι έγινε ?

Φυλακή δε μπήκε ο τύπος ?

Δημοσ.

Είδα σήμερα το βίντεο και έχω μια απορία. Ο τυπας που εφαγε τις σφαίρες κάτι κρατά λίγο πριν φάει τις σφαίρες; Καρέκλα στο δεξί και κάτι αλλο στο αριστερο; Κάνω λάθος;

Δείχνει να κινείται κατά του μπάτσου και εκείνος του ρίχνει πρώτα στο αριστερό χέρι (νομίζω) και μετά στην κοιλιάκη χώρα.

Έκανα λιγο googling και διάβασα οτι το μπατσικό οχημα ήταν σταματημένο και πάνω του έπεσε όχημα που οδηγούσε 17χρονος χωρίς άδεια.

ΔΕΝ κάνω κριτική ούτε εκφέρω γνώμη, προσπαθώ να δω τα γεγονότα.

Δημοσ.

Κάηκε γιατί σκοτώθηκε ένας ΜΑΘΗΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ

Οι αναρχικοί τα κάψαν, αυτά τα "κωλόπαιδα"...μόνο αυτοί είχαν ευθιξία και όχι το υπόλοιπο 9εκ των Ελλήνων

απο ευθιξια καψανε ζωντανους και τους τεσσερις ανθρωπους στη Μαλφιν τραπεζα κατω στο Συνταγμα;

ΟΥΠΣ

• Like 3
Δημοσ.

απο ευθιξια καψανε ζωντανους και τους τεσσερις ανθρωπους στη Μαλφιν τραπεζα κατω στο Συνταγμα;

ΟΥΠΣ

Σε παρακαλώ αυτοί οι 4 άνθρωποι κανείς δεν τους θυμάται και κανένας δεν νοιάζεται από αυτούς που διαλέγουν να θυμούνται τόσο πολύ τον θάνατο του Γρηγορώπουλου.

Αλλά μιλάμε για το πόσο απολίτιστοι είναι οι αστυνομικοί μας, αλλά όχι για το πόσο απολίτιστοι είναι οι διαδηλωτές/αναρχικοί που έκαψαν ζωντανούς 4 ανθρώπους ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

Αλλά ξέχασα, αυτούς δεν τους σκότωσαν οι μπάτσοι, τα δικά μας παιδιά τους σκότωσαν γιατί να μας νοιάζει. Ε παλικάρια μου γλυκά;

Αλλά, σύμφωνα με κάποιους δεν έγιναν και όσα έπρεπε θέλανε κι άλλα.

• Like 3
Δημοσ.

ΟΥΠΣ

* σκέφτομαι να απαντήσω σοβαρά *

* βλέπω το "Μαλφιν" *

fuck-that-shit.jpg

• Like 4
Δημοσ.

εντωμεταξυ μιας και ειμαστε στο θεμα:

Λουτρό αίματος με 35 νεκρούς απεργούς στη Ν. Αφρική

http://www.ert.gr/wo...ys-sth-Ν-Afrikh

Σοκ έχει προκαλέσει στη Νότια Αφρική ο θάνατος 35 απεργών μεταλλωρύχων που πυροβολήθηκαν από την αστυνομία στη διάρκεια διαμαρτυρίας, με τους πολίτες και τα μέσα ενημέρωσης να θέτουν πολλά ερωτήματα για τον ψυχισμό της αστυνομίας μετά το τέλος της κυριαρχίας των λευκών.

Ο τουρκος μπατσος μπροστα στα καλοπαιδα της ΝΑ, ειναι αρνακι.

Δημοσ.

Να σου απαντήσω με σοβαρότητα όταν δεν μας γνωστοποιείς και εσύ και ο zeniath τις πηγές σας (sic), που τόσο κατηγορηματικά καταδεικνύουν το ποιοι έκαψαν τους συμπολίτες μας; Γιατί δεν μπορεί, τόσο σίγουροι που είστε, κάτι θα ξέρετε...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...