traganeus Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Θα πάω σήμερα αεροδρόμιο και λέω να πέρναγα από το εκπτωτικο χωριό. Αρχικά θέλω να ρωτήσω αν έχει όντως καλες προσφορές και ποικιλία ή είναι σαν το φακτορυ? Επιπλέον σε ποια έξοδο στη αττική οδό πηγαίνοντας προς αεροδρόμιο πρέπει να πάρω για να βγω?
iced Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Γεια σου φιλε... "ΠΡΟΦΟΡΕΣ" δεν υπαρχουν πουθενα. Και το εννοω. Το να βρεις καποια ρουχα φτηνοτερα επειδη δεν τα εχει προτιμησει ο κοσμος δεν νομιζω οτι λεει κατι. Ουτε εσυ θα τα προτιμησεις. Απο την αλλη, τα πραγματικα ωραια και σε "σωστη" τιμη φευγουν μεσα σε 3 λεπτα οποτε ειναι μια μουφα ολη η ιστορια factory outlet - εκπτωτικο χωριο κτλ 1
Tenshi Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Με κατεύθυνση προς αεροδρόμιο θα βγείς στην έξοδο 16. Ο δρόμος θα σε βγάλει απο μόνος του σε δύο εμπορικά συμπλέγματα,απλά μήν κάνεις το λάθος να παρκάρεις στο πρώτο (Smart-κάτι).Θα πρέπει να περπατήσεις αρκετά και θα απογοητευτείς, νομίζοντας εσφαλμένα οτι είσαι στα Mcarthur. Στα των τιμών, εξαρτάται τι θα ψωνίσεις και απο πού. Πχ καλυντικά-αντηλιακά είδα μέχρι και 50% εκπτώσεις. Αρκετές προσφορές θα δείς στα αθλητικά. Μήν περιμένεις να βρείς πχ polo Gant μισοτιμής. Η προσφορές που παίζουν εκεί, είναι του στύλ τιμή: 140,00 110,00 euro.
margaritagr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Κατα τη γνωμη μου φροντισε να πας μια ακυρη ωρα ωρα πχ κανα σαββατο γιατι γινεται χαμος. Δε θα ελεγα οτι ολα τα καταστηματα εχουν προσφορες καλες, θελει ψαξιμο. Εγω πχ στη replay βρηκα τελειες γοβες σχεδον μισοτιμη, αλλα ας.πουμε στη nike ειχε λιγα πραγματα και με το ζορι εβρισκες νουμερα
viper2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 on that note replay γοβες στο factory αεροδρομιο εχουν τουλαχιστον 80 ευρω
UncleBens Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 on that note replay γοβες στο factory αεροδρομιο εχουν τουλαχιστον 80 ευρω όπα αγοράζουμε και γόβες? 1
traganeus Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Βασικά σαν βόλτα το έβλεπα. Αεροδρόμιο θα πρέπει να είμαι στις 7.30 και τώρα ειναι Κόρινθο και ελεγα να τα γυρίσω μια γύρα. Να αγοράσω δεν κοβομαι τόσο πολύ, γιατί είμαι του πουλ εντ μπεαρ εγώ και έχω μάθει σε τέτοιες τιμές. Αν βρω όμως κάνα αθλητικό σε καλή τιμή θα το τσιμπισω. Φοράω και 46 οπότε πιστεύω θα βρω κανένα. Σαν ιδέα όμως ίδια φάση με το φακτορυ είναι δηλαδή?
geowizard Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Εγω ειχα παρει σμοκιν Vardas 80€.... Βέβαια πέρυσι αλλα λογικα και τωρα θα εχει καλες τιμες.
sphinxgr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Άξιζε όταν δεν έκαναν τρελές εκπτώσεις σε όλα τα κανονικά μαγαζία. Τώρα που όλοι κάνουν εκπτώσεις ΔΕΝ αξίζει. Εκτός αν πας όταν δεν είναι περίοδος εκτπώσεων. Εγώ όσες φορές έχω πάει για βόλτα , δεν έχω βρεί ποτέ τίποτα να μου αρέσει. Είναι πραγματικά όλα 2α σχέδια, που τα αγοράζεις ΜΟΝΟ αν θες να είναι μάρκα, άσχετα με το σχέδιο. ps θυμήθημα πως μια φορά βρήκα παντελόνι diesel με 50% σε σχέδιο που δεν έχει αλλάξει τα τα τελευταία χρόνια. Αυτό άξιζε
kfyros Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 είναι στοκατζίδικο, αυτό τα λέει όλα. Βάσει νόμου απαγορεύεται να έχουν νέο εμπόρευμα τα outlets (εκπτωτικά καταστήματα).. Τους ζητάνε τα πιο πρόσφατα τιμολόγια αγοράς για κωδικούς που βρίσκουν στα ράφια, και αν δουν ότι είναι καινούργιο εμπόρευμα και το πουλάνε με έκπτωση τους ταράζουν στα πρόστιμα. Άρα σε αυτά τα καταστήματα θα βρεις μόνο εμπόρευμα προηγούμενων σαιζόν-συλλογών, και φυσικά συνήθως σπασμένα νούμερα.. Δηλαδή ότι έχει ξεμείνει μετά και τις εκπτώσεις, όπου εκεί φεύγουν συνήθως τα περισσότερα.. Δεν έχει και σκουπίδια όμως.. Και πολλές φορές μπορεί να έχουν γίνει μεγάλες παραγωγές - παραγγελίες - εισαγωγές σε κάποιο κωδικό και εντέλει να μην έφυγε αυτός για διάφορους λόγους (ακυρώσεις παραγγελιών πελατών χονδρικής - λανθασμένης πρόβλεψη πωλήσεων κλπ.), άρα μπορεί να βρεις κάτι πολύ καλό σε άριστη τιμή.. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και τεράστια κρίση ρευστότητας, και κάθε μέρα που μένει αδιάθετο το εμπόρευμα κοστίζει στην επιχείρηση..
viper2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 όπα αγοράζουμε και γόβες? η πιστωτικη μου προσφερει πολλες εκπληξεις στις γυναικες...
tehAllantin Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ελπίζω η πιστωτική σου να έχει ένα λογικό όριο! Αν όχι, τι κάνεις το βράδυ;
viper2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ελπίζω η πιστωτική σου να έχει ένα λογικό όριο! Αν όχι, τι κάνεις το βράδυ; περιμενω να ανοιξει το γυμναστηριο
mentoras99 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Έχει πάει κανεις προσφατα να μας πει, αν εχει αλλαξει κατι στο εκπτωτικο χωριο; Τελευταια φορα πηγα περυσι. Οπως ειπωθηκε, εχει ευκαιριες, αλλα λιγες, αλλα αν ψαξεις κατι θα βρεις. Σαν ποικιλια νομιζω ειναι μεγαλυτερη απο το factory, στο factory εχει εντελως σπασμενα νουμερα. Βεβαια, περιμενα χαμηλοτερες τιμες για 'στοκ'. Ειναι χαμηλοτερες, αφου ειναι και περασμενων σεζον προιοντα, αλλα ως 'μαρκες', τα θελουν τα λεφτα τους. Για καντε ενα update λοιπον, τι παιζει εκει τωρα, αν εχει παει καποιος προσφατα.
fotodv7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Εγώ πάω συχνά πυκνά γιατί έχω τρέλα με τα t-shirt της Nike. Εκεί τα βρίσκω 10-15€ το κομμάτι αν και πολλές φορές δεν έχει μεγάλη ποικιλία. Ο ΠΑΝΙΚΟΣ γίνεται στη Ralph Lauren. Πραγματικά αν περάσεις απ έξω θα νομίζεις ότι τα δίνουν τσάμπα. Εγώ προσωπικά δεν βρήκα εκεί μέσα κάτι που να μου αρέσει. Δοκίμασα τα κλασσικά πόλο αλλά μου φάνηκε ότι η ποιότητα τους δεν ήταν και η καλύτερη. Δεν εστρωναν καλά επάνω μου και φαινόταν σα να φοράω τσουβάλι. Πιστεύω ότι αν δεν υπήρχε το σήμα της Ralph Lauren πάνω στα ρούχα δεν θα πατούσε ψυχή εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα