Προς το περιεχόμενο

Steam - Official Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Despotas είπε

Παρατήρησα πως άλλαξε το UI του Store. Δεν είδα κάτι άλλο.

Ναι και εμένα, αυτό ρωτούσα. Οκ διάβασα είναι η νέα μορφή του πια.

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσπαθώ να βγάλω άκρη με το HRK (τα γράφω στο σχετικό νήμα) και μου ζητάνε να "ζητήσω εξηγήσεις" από το Steam για τους λόγους που διαγράφηκε ένα κλειδί που είχα πάρει από το HRK (ενώ στη σελίδα με τις διαγραφές το αναφέρει ρητά: refunded by publisher).

Τέλος πάντων, γνωστές οι παρελκυστικές πολιτικές του HRK, αλλά επειδή έχω ξεπεράσει τις 24 ώρες αναμονής στο Steam (έστω για να μου πουν: "δες εδώ, αναφέρει το γιατί" που θα είχαν δίκιο) μήπως έχει κανείς εικόνα από πρόσφατη εμπειρία για το χρόνο που κάνει το support του Steam να απαντήσει;

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι θα βγάλεις άκρη. Και εμένα μου είχαν κάνει κάποτε gifts 1-2 παιχνίδια ένας steam friend και μετά από λίγο μου τα διαγράψανε. Μπορεί αν είναι από stolen credit card purchases ή από steam code bundles που ανακλήθηκαν/πέσαν σε λάθος χέρια και βγήκαν στα κλειδάδικα ποιος ξέρει. Και μένα δε μου απάντησαν ποτέ τον λόγο.

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ilos είπε

Δε νομίζω ότι θα βγάλεις άκρη. Και εμένα μου είχαν κάνει κάποτε gifts 1-2 παιχνίδια ένας steam friend και μετά από λίγο μου τα διαγράψανε. Μπορεί αν είναι από stolen credit card purchases ή από steam code bundles που ανακλήθηκαν/πέσαν σε λάθος χέρια και βγήκαν στα κλειδάδικα ποιος ξέρει. Και μένα δε μου απάντησαν ποτέ τον λόγο.

Τελικά μου απάντησαν προ ολίγου: "Key revoked by publisher".

Αυτό μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους, μεταξύ των οποίων και αγορά με κλεμμένες πιστωτικές που ακυρώνονται στην πορεία, οπότε ό,τι αγοράστηκε με αυτές βγαίνει off.

Το θέμα είναι πως τα έστειλα στο HRK όλα αυτά και μου λένε να ζητήσω "κι άλλες εξηγήσεις" από το Steam.

Σαφέστατα παρελκυστική τακτική για να τα παρατήσω. Θα μπορούσε, βέβαια, και το Steam να απαντάει πιο νωρίς, αλλά ζήτησαν και μια τυπική συγγνώμη για την καθυστέρηση.

Οι άλλοι που προσπαθούν να με κάνουν να το παρατήσω είναι το πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.png.20ed4478921323520ff6bad33d3d14e0.png

ώπα στην γενική ήθελα να πάει αυτό. επίσης δείτε το χιουμοριστικά, μην σοβαρευτείτε με την φωτογραφία

Επεξ/σία από GreekMonkey
  • Haha 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Snoob είπε

Το θέμα είναι πως τα έστειλα στο HRK όλα αυτά και μου λένε να ζητήσω "κι άλλες εξηγήσεις" από το Steam.

Γνωστή τακτική των κλειδάδικων. Αναφερεται πολύ συχνά στο steam community. Σε τετοιες περιπτωσεις δεν μπαινουμε στο κόπο να επικοινωνούμε καν με steam γιατί δε βγαίνει ποτέ κάπου με τους sellers. Ζητάμε απευθείας νέο κλειδί και αν πουν όχι κάνουμε αμφισβήτηση.

Κάποιοι "έμπιστοι sellers" με τη μια δίνουν αντικατασταση. Μου εχει τύχει seller στο g2a που είχε auto-reply script για τετοιες περιπτώσεις με νέο κλειδί. Δηλαδή πάτησα το παράπονο και με το που έκανα refresh τον browser είχε έρθει νέο κλειδί σε pm.

Επεξ/σία από Engimek
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κάτι απατεώνες πάντως. Ειδικά driffle με κλειδιά RE4 remake ενώ ήταν το παλιό 4 και ήταν και ήδη redeemed. Με τίποτα δεν έκανε refund τελικά PayPal dispute και έγιναν Παναγίτσες. Όταν έχεις δίκιο ποτέ δεν θα χάσεις λεφτά. Αυτοί φοβούνται περισσότερο το κακο publicity και τις κριτικές. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GreekMonkey είπε

image.png.20ed4478921323520ff6bad33d3d14e0.png

ώπα στην γενική ήθελα να πάει αυτό. επίσης δείτε το χιουμοριστικά, μην σοβαρευτείτε με την φωτογραφία

Αααα! 2 φορές ήρθα να ποστάρω κάτι και το είχατε βάλει ήδη 😝

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα είχα κάνει αμφισβήτηση, αλλά τα χρήματα ήταν από δωροκάρτα, γι' αυτό παιδεύομαι.

Τέλος πάντων, δεν αφορά το Steam η κουτοπονηριά του HRK, αλλά οι χρόνοι απάντησης είναι προβληματικοί.

24+ ώρες για μία απάντηση, και δεν ξεκόβουν καν τη συζήτηση "this is the only info we have" κτλ. Και βρήκαν πάτημα οι έξυπνοι του HRK και συνεχίζουν να με τρέχουν.

Εντωμεταξύ, και να βρω κάτι να μηδενίσω το υπόλοιπο που έχω εκεί, δεν υπάρχει προφανώς καμία εγγύηση πως σε ένα-δύο

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω ένα παιχνίδι από  allkeyshop και το έχω βρει στη μισή τιμή αλλά η διαφορά είναι ότι δεν είναι κλειδί αλλά λογαριασμός steam. Εχεις κάποιος σχετικά εμπειρία; 

• Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει.

Ουσιαστικά "αγοράζεις" ένα λογαριασμό στον οποίο έχει ο "πωλητής" περασμένο το παιχνίδι που σε ενδιαφέρει.

Το θέμα είναι πως, όπως ακριβώς θα σου δώσει τα στοιχεία πρόσβασης, έτσι ακριβώς μπορεί να ξεκινήσει διαδικασία ανάκτησης του λογαριασμού που του "υπέκλεψε" κάποιος (εν προκειμένω εσύ) και δεν έχεις κανέναν τρόπο αμφισβήτησης της διαδικασίας ή διαμαρτυρίας, γιατί το μόνο που μπορείς να ισχυριστείς (ότι "αγόρασες" λογαριασμό) απαγορεύεται από τους όρους χρήσης του Steam και κινδυνεύεις να βρεθείς και κερατάς και δαρμένος.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Snoob είπε

Είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει.

Ουσιαστικά "αγοράζεις" ένα λογαριασμό στον οποίο έχει ο "πωλητής" περασμένο το παιχνίδι που σε ενδιαφέρει.

Το θέμα είναι πως, όπως ακριβώς θα σου δώσει τα στοιχεία πρόσβασης, έτσι ακριβώς μπορεί να ξεκινήσει διαδικασία ανάκτησης του λογαριασμού που του "υπέκλεψε" κάποιος (εν προκειμένω εσύ) και δεν έχεις κανέναν τρόπο αμφισβήτησης της διαδικασίας ή διαμαρτυρίας, γιατί το μόνο που μπορείς να ισχυριστείς (ότι "αγόρασες" λογαριασμό) απαγορεύεται από τους όρους χρήσης του Steam και κινδυνεύεις να βρεθείς και κερατάς και δαρμένος.

Εχω χρονια χωρις προβλημα 4 τετοιους λογαριασμους αγορασμενους απο τα κλειδαδικα, στους οποιους σου δινουν τα στοιχεια να αλλαξεις τα email ανακτησης και τα παντα 

Ειναι απο διαφορετικες χωρες οποτε οπου βρω καποιο παιχνιδιο πιο φθηνα το παιρνω απο εκει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...