Προς το περιεχόμενο

Steam - Official Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, adi32 είπε

Εχω χρονια χωρις προβλημα 4 τετοιους λογαριασμους αγορασμενους απο τα κλειδαδικα, στους οποιους σου δινουν τα στοιχεια να αλλαξεις τα email ανακτησης και τα παντα 

Ειναι απο διαφορετικες χωρες οποτε οπου βρω καποιο παιχνιδιο πιο φθηνα το παιρνω απο εκει 

Έχω υπόψη μου τουλάχιστον 6 περιπτώσεις όπου οι λογαριασμοί ανακτήθηκαν από τους δημιουργούς τους.

Και, φυσικά, όσο και να κλάφτηκαν οι "αγοραστές", δεν έγινε τίποτε.

Από εκεί και πέρα, ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του. Όταν οι άλλοι χρειάστηκαν μία εβδομάδα να μου επιστρέψουν τα λεφτά για ξεκάθαρη υπόθεση, δεν ξέρω καν τι θα μου ζητούσαν αν ισχυριζόμουν ότι ο πωλητής πήρε πίσω το λογαριασμό που μου πούλησε.

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Snoob είπε

Έχω υπόψη μου τουλάχιστον 6 περιπτώσεις όπου οι λογαριασμοί ανακτήθηκαν από τους δημιουργούς τους.

Και, φυσικά, όσο και να κλάφτηκαν οι "αγοραστές", δεν έγινε τίποτε.

Από εκεί και πέρα, ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του. Όταν οι άλλοι χρειάστηκαν μία εβδομάδα να μου επιστρέψουν τα λεφτά για ξεκάθαρη υπόθεση, δεν ξέρω καν τι θα μου ζητούσαν αν ισχυριζόμουν ότι ο πωλητής πήρε πίσω το λογαριασμό που μου πούλησε.

Απο κλειδαδικα αγοραστηκαν ή απο αγγελιες ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Aπό όπου κι αν αγοράστηκαν, ο αγοραστής βρίσκεται στο έλεος των διαθέσεων του πωλητή.

Αν ο πωλητής προσφύγει στο Steam, αποδεικνύοντας πως αυτός αγόρασε το παιχνίδι/τα παιχνίδια που περιέχει ο λογαριασμός, και ισχυριστεί πως έπεσε θύμα χακαρίσματος, ακόμη και να έχει δώσει email, password, να έχουν αλλάξει τηλεφωνικοί αριθμοί, μέιλ ανάκτησης κτλ. το Steam θα αποφανθεί υπέρ του.

Κι ακριβώς επειδή η αγοραπωλησία λογαριασμών στο Steam απαγορεύεται από τους όρους χρήσης, δεν μπορεί να κάνει τίποτε ο αγοραστής. Το "καλό" σενάριο είναι να έχει τρόπο να αποδείξει ότι πλήρωσε για να αγοράσει το συγκεκριμένο λογαριασμό, να νοιαστεί το Steam (και να μην του πει, όπως είπε σε μένα τις προάλλες για άλλη, πολύ πιο ξεκάθαρη υπόθεση, "ας πρόσεχες") και να αποκλείσει τελείως το λογαριασμό.

Τα λεφτά, χαμένα είναι, ούτως ή άλλως.

Τώρα, σε αγγελίες, πάλι ρισκάρεις να είναι ο τύπος που κάνει συνειδητά κάτι παράτυπο, έντιμος.

Προσωπικά, προτιμώ να πάω να ρίξω ένα δεκάρικο στο διπλό του Βύζαντα Μεγάρων, αλλά όπως προείπα, ο καθένας αξιολογεί και παίρνει τα ρίσκα του.

Προσωπικά, την αγοραπωλησία λογαριασμών στο Steam τη θεωρώ ό,τι χειρότερο. Σε περιπτώσεις που έχω υπόψη μου (γνωστών που τους εξόρκιζα να μην κάνουν την πατάτα, αλλά στη ζωή πολύ συχνά ισχύει το "αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις", δυστυχώς), τα παιχνίδια ήταν timed beta, αγορασμένα με κλεμμένες πιστωτικές που μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία αμφισβήτησης αφαιρέθηκαν κι έμεινε ο λογαριασμός άδειος και, γενικά, ό,τι απατεωνιά παίζει συστηματικά, εκεί θα συμβεί 101%. Κάτι λογαριασμοί από Ρωσίες, Ινδονησίες κτλ., καλύτερα ξεσκούφωτος στη Φυλής.

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, adi32 είπε

Εχω χρονια χωρις προβλημα 4 τετοιους λογαριασμους αγορασμενους απο τα κλειδαδικα, στους οποιους σου δινουν τα στοιχεια να αλλαξεις τα email ανακτησης και τα παντα 

Ειναι απο διαφορετικες χωρες οποτε οπου βρω καποιο παιχνιδιο πιο φθηνα το παιρνω απο εκει 

Σχετικά με αγορές κάπου διάβασα ότι δεν πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο πληρωμής, γνωρίζεις τι εννοεί; Εσυ πως αγοράζεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, manolis27 είπε

Σχετικά με αγορές κάπου διάβασα ότι δεν πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο πληρωμής, γνωρίζεις τι εννοεί; Εσυ πως αγοράζεις;

Εστω οτι εχεις ενα λογαριασμο απο κινα 

Μπαινεις με vpn κινας 

Αγοραζεις μια δωροκαρτα που ειναι για για κινα τη βαζεις και τελος 

Αυτο γινεται και οταν ανοιξεις δικο σου λογαριασμο σε αλλη χωρα 

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.
4 ώρες πριν, manolis27 είπε

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω ένα παιχνίδι από  allkeyshop και το έχω βρει στη μισή τιμή αλλά η διαφορά είναι ότι δεν είναι κλειδί αλλά λογαριασμός steam. Εχεις κάποιος σχετικά εμπειρία; 

Για κανέναν λόγο δεν αγοράζουμε accounts.
Με το πρώτο report από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, το έχασες!

Η ταλαιπωρία δεν αξίζει καθόλου σε σχέση με τα χρήματα που θα γλυτώσεις!
Κλειδί χίλιες φορές, αρκεί αυτή η έκπτωση.
Δες ήδη τι ερωτήσεις άκυρες κάνεις κ σε τι περιορισμούς βάζεις και εσένα και το account που θες να πάρεις και ακόμα δε το έχεις πάρει καν.

και τι ερωτήσεις θα κάνεις αφού το πάρεις και το κλαίς μετά!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, manolis27 είπε

Αν θες να αποφυγεις να αγορασεις λογαριασμο μπορεις να δεις απο εδω που ειναι φθηνοτερο ενα παιχνιδι 

https://steamdb.info/

ειναι πχ στο Πακισταν ? Μπαινεις με vpn Πακισταν και κανεις ενα λογαριασμο στο steam και με δωροκαρτα το αγοραζεις 

• Super Moderators
Δημοσ.

Ξεκίνησε το Next Fest στο Steam και ήδη είναι διαθέσιμα δύο demo από τη wishlist μου, που τα προτείνω στους φίλους των TBT/TBS:

Warhammer 40,000: Mechanicus II on Steam, συνέχεια του sleeper hit από το 2018, βελτιωμένο όπως δείχνει σε πολλά σημεία.

NORSE: Oath of Blood on Steam, TBT/RPG με βίκινγκ, τα creator streams που προηγήθηκαν έδειξαν ενδιαφέροντα στοιχεία, σε πρώτη φάση έχουμε ένα combat demo όπως φαίνεται με κάποια στοιχεία από την ιστορία του παιχνιδιού.

Υπενθυμίζω πως, λόγω Next Fest, έχουμε update με ενδιαφέροντα νέα στοιχεία και για το MENACE on Steam

• Like 5
Δημοσ.

Μερικά ενδιαφέροντα demos κατά τη γνώμη μου:

Reanimal

Ambrosia Sky

Marvel Cosmic Invasion

Heroes of Might and Magic: Olden Era

Sleep Awake

Lumines Arise

Godbreakers 

The Legend of Khiimori 

Goodnight Universe

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...