Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα αμα την δεις και δεν πεις οτι ειναι τρελη.... φαινεται η γυναικα οτι κατι δεν παει καλα.

επίσης όμως φαίνεται ότι και εσύ υποφέρεις από κάποιου είδους διαταρχή μιας και έχεις έντονο συναίσθημα να προκαλέσεις κακό σε έναν άνθρωπο που διαφέρει από εσένα... μπορεί να έχει να κάνει με την παιδική σου ηλικία? :P μικρή όταν ήσουν σε διαλέγανε τελευταία τα δημοφιλή παιδιά που κάνανε τις ομάδες για παιχνίδι? :P μήπως σε μαλώνανε οι γονείς σου όταν έκανες κάτι διαφορετικό (όπως μια ενδυματολογική επιλογή? ) :P

• Like 1
  • Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σίγουρα, όλοι θα έχετε συναναστραφεί άτομα που μόλις και μετά βίας αρθρώνουν λαλιά από το στόμα τους. Τι πιστεύετε λοιπόν γι' αυτούς; Η ιδιαιτερότητά τους πηγάζει από συστολή και χαμηλή αυτοεκτίμηση; Μήπως φέρουν κάποια νοητική διαταραχή ή νευρολογικό πρόβλημα που τους δυσκολεύει να εκφράσουν λεκτικά τις σκέψεις τους; Θεωρείτε πως οφείλεται στο ότι γενικά δεν κάνουν πολλές σκέψεις, επειδή δεν είναι τόσο έξυπνοι; Ή απλά βαριούνται να μιλήσουν, γιατί δεν ευχαριστιούνται τη διαδικασία της κουβέντας;

Σιγά μην έχουν και altered DNA syndromes, με νοητική δυσλειτουργία ενώ υπήρχε ψυχοσωματική καταπίεση στην προσωπικότητα από πλευράς γιαγιάδων επειδή δεν έκαναν oral sex άρα δεν απόλαυσαν τον έρωτα στα νιάτα τους.

Οι γνήσιοι λιγομίλητοι είναι κατά βάση εσωστρεφείς (aka introverts), όχι ελλατωματικοί

Δημοσ.

@μπαρμπαμπεν - σε μενα αναφερεσαι πως γινεται να μην το παρω προσωπικα ?

διαφορετικες δεξιοτητες , εμπειριες , διαφορετικο επιπεδο γνωσεων (ανωτερο προφανως ε?) και εμπειριων...κοινως ειναι οι ελιτε της ανθρωποτητας και σνομπαρουν τους υπολοιπους?

οσοι συζητανε δηλ μεταξυ τους εχουν ακριβως τις ιδιες δεξιοτητες εμπειριες , επιπεδο γνωσεων κλπ?οχι βεβαια

ανοιγει μια συζητηση και λεει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του...λενε αστεια , τρολλαρονται κλπ κλπ.

ο λιγομιλητος τους κοιταει και τι σκεφτεται ?"πωπω τι ποταπα ανθρωπιδια..." ???

πλακα μας κανεις θελω να πιστευω ε?

το προφανές δεν ξέρω που το είδες απλά έχεις κολλήσει τώρα για κάποιο λόγο ισα ισα ξεκαθάρισα πιστεύω (ξαναδιάβασε το πρώτο post μου) πως δεν είναι τίθεται θέμα ανωτερότητας απλά διαφορετικότητας....(χωρίς βεβαια να αποκλείεται η ανωτερότητα απλά δεν είναι κανόνας..)

τέλος με το να μην το πάρεις προσωπικά εννοούσα ότι δεν έχω κάτι μαζί σου απλά δεν φαίνεται να επικοινωνούμε.

και γιαυτο το λόγο δεν θα μιλούσα γιατί νομίζω τώρα πάλι θα παρεξηγήσεις αυτό που γράφω και πάλι θα προσπαθήσω να σου το πω διαφορετικά και πάλι θα το παρεξηγήσεις και πάει λέγοντας...

γιατυο θα ήμουν λιγομίλητος για να τελειώνει η υπόθεση :)

• Like 1
Δημοσ.

ευακι..το oversell που λεγαμε :)

pondering-retard-that-might-just-be-crazy-enough-to-be-potato.jpg

Και αν θέλετε σοβαρές τοποθετήσεις, καλό θα ήταν να προσδιορίσετε ποιος είναι λιγομίλητος και ποια τα χαρακτηριστικά του. Γιατί στην πρώτη σελίδα οι μισοί γράφατε ό,τι να 'ναι, μέχρι που επανήλθε ο TS με διευκρινιστικό post "για να μην μπερδεύεστε". Πέρα από αυτό, το topic αρχίζει και ο TS προσπαθεί να προσδιορίσει τους λόγους για τους οποίους κάποιος είναι λιγομίλητος, αναφέροντας χαμηλή αυτοεκτίμηση, νοητική διαταραχή και μειωμένη ευφυΐα μεταξύ άλλων. Αυτό μόνο δύο το σχολίασαν.

Δημοσ.

Μπορει απλα να γουσταρεις να το βουλωνεις και να παρατηρεις τους αλλους.

ή απλα να χανεσαι στις σκεψεις σου ξερωγω.

• Like 4
Δημοσ.

επίσης όμως φαίνεται ότι και εσύ υποφέρεις από κάποιου είδους διαταρχή μιας και έχεις έντονο συναίσθημα να προκαλέσεις κακό σε έναν άνθρωπο που διαφέρει από εσένα... μπορεί να έχει να κάνει με την παιδική σου ηλικία? :P μικρή όταν ήσουν σε διαλέγανε τελευταία τα δημοφιλή παιδιά που κάνανε τις ομάδες για παιχνίδι? :P μήπως σε μαλώνανε οι γονείς σου όταν έκανες κάτι διαφορετικό (όπως μια ενδυματολογική επιλογή? ) :P

ο πατερας μου ακομα εχει θεμα με τα ρουχα μου κι ακομα τον γραφω :P

Δημοσ.

Οι γνήσιοι λιγομίλητοι είναι κατά βάση εσωστρεφείς (aka introverts), όχι ελλατωματικοί

Δεν παυει να ειναι μια ψυχικη "παρεκκλιση".

@μπαρμπαμπεν με τρολλοψυχολογικοειδεις ερωτησεις προς το συμφορουμιτη δεν δειχνεις ευφυια , σοφια , ουτε καν λιγομιλια που διατεινεσαι οτι σε διακατεχει.

Απο κει και περα θες να περασεις την "διαφορετικοτητα" σαν κατι το αθωο...να ξερετε ειμαι διαφορετικος..για αυτο δεν μπορω να επικοινωνησω μαζι σας...

αν και κατα βαθος στο μυαλο σου μαλλον εννοεις διαφορετικοτητα=ανωτεροτητα=σοφια κλπ. απλα δεν το λες απροκαλυπτα για να μην σε κραξουμε.

@σλιπκνοτ ο TS εκανε μια ερωτηση , χωρις να καθορισει στο αρχικο του ποστ παραμετρους.Αυτες προσπαθησαμε στην συνεχεια να οριοθετησουμε.Μεχρι που ξαναποσταρε για να διευκρινησει την θεση του.

Και εσυ το καλυτερο που σκεφτηκες ηταν να τρολλαρεις?Εσυ δεν ειχες μπερδευτει και τρολλαρες εμας που ειχαμε μπερδευτει?!

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως δε νομίζω ότι οι λιγομίλητοι άντρες είναι ελκυστικότεροι στις γυναίκες. Το κεντρικό στοιχείο της αντρικής γοητείας είναι το μπλα μπλα, ειδάλλως πού θα στηριχτεί; Διόλου τυχαία, όποτε έμενα βουβός με μία κοπέλα, γιατί δεν έβρισκα τι να πω, πάντα ακολουθούσε άκυρο.

Όσο για το τρολάρισμα, είναι αναμενόμενα στο πρόγραμμα. Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον. :P

Δημοσ.

δεν αναφέρομαι στις καταστάσεις που ένας νιώθει άβολα ή δεν έχει κοινά, αλλά που εν γένει είναι του φυσικού του να μη μιλάει πολύ, ακόμα και με φίλους.

Δεν είναι στη φύση μου το να μη μιλώ, ακόμα και καθόλου, ακόμα και με φίλους, είτε νιώθω άβολα είτε όχι, είτε έχω κοινά είτε δεν έχω. Είναι ενσυνείδητη επιλογή μου: μιλώ μόνο όταν έχω κάτι να πω και τη θεωρώ απολύτως ορθή επιλογή. Αν μιλά κάποιος απλώς για να μιλά, για 'μένα είναι ανόητος.

ειναι μια τρελη στην πολυκατοικια που φοραει χειμωνιατικα ενω εχει 30 βαθμους εξω. οταν ειναι να πει ενα γεια (με το ζορι) το λεει στα 10dB με το ζορι. ενας αοσμος, αχρωμος, αγευστος ανθρωπος. θελω να την κοπανισω, να τις ριξω τοσο ξυλο ωστε να τετραπλασιασω τα ψυχολογικα της και να συνεχισω να την δερνω μεχρι να τα ξεπερασει.

Ένας άνθρωπος του περιβάλλοντός σου:

- Φοράει χειμωνιάτικα στη ζέστη, οπότε - λογικά - ζεσταίνεται, αλλά ζεσταίνεται ο ίδιος, όχι εσύ...

- ...μιλά σε χαμηλή ένταση, οπότε - επίσης λογικά - δεν παίρνει τ' αυτιά των άλλων χωρίς λόγο...

- ...επιπλέον, έχει υποπέσει στο βαρύτατο παράπτωμα να είναι ...άοσμος (μπας και πλένεται συχνά; ), άχρωμος και άγευστος...

...Εσύ:

Θέλεις, για τους παραπάνω «λόγους», να τον λιανίσεις στο ξύλο...

...και το συμπέρασμα που βγαίνει:

Μεταξύ των δυο σας, ο τρελός είναι εκείνος...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν παυει να ειναι μια ψυχικη "παρεκκλιση".

Να μου επιτρέψεις λοιπόν να αναζητήσω την επαγγελματική σου ταυτότητά και να σε ρωτήσω με τι μεθοδολογία κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα.

Δημοσ.

η γυναικα που αναφερει η ευα μπορει να ειναι "τρελη" , ή να εχει απλα ψυχολογικα θεματα για αλλους λογους.Απλα αυτοι (οι λογοι) που ανεφερε δεν την καθιστουν τρελη.

Βεβαια και η δηλωση της οτι θελει να την σπασει στο ξυλο κλπ. δεν καθιστα ουτε το ευακι τρελο απλα "ξενερωμενη" με την κυρια επειδη προφανως η ιδιοσυγκρασια της δεν της "ταιριαζει".

Δεν πιστευω οτι αμα της δωσουμε (της ευας) ενα μαδερι θα την αρχισει στις ξυλιες.

Συμπερασμα : και οι δυο ειναι τρελες αλλα οχι για τους λογους που διαφαινονται απο τα λεγομενα της ευας :)

Δημοσ.

Ένας άνθρωπος του περιβάλλοντός σου:

- Φοράει χειμωνιάτικα στη ζέστη, οπότε - λογικά - ζεσταίνεται, αλλά ζεσταίνεται ο ίδιος, όχι εσύ...

- ...μιλά σε χαμηλή ένταση, οπότε - επίσης λογικά - δεν παίρνει τ' αυτιά των άλλων χωρίς λόγο...

- ...επιπλέον, έχει υποπέσει στο βαρύτατο παράπτωμα να είναι ...άοσμος (μπας και πλένεται συχνά; ), άχρωμος και άγευστος...

...Εσύ:

Θέλεις, για τους παραπάνω «λόγους», να τον λιανίσεις στο ξύλο...

...και το συμπέρασμα που βγαίνει:

Μεταξύ των δυο σας, ο τρελός είναι εκείνος...

ναι ναι εντελως.

η γυναικα που αναφερει η ευα μπορει να ειναι "τρελη" , ή να εχει απλα ψυχολογικα θεματα για αλλους λογους.Απλα αυτοι (οι λογοι) που ανεφερε δεν την καθιστουν τρελη.

Βεβαια και η δηλωση της οτι θελει να την σπασει στο ξυλο κλπ. δεν καθιστα ουτε το ευακι τρελο απλα "ξενερωμενη" με την κυρια επειδη προφανως η ιδιοσυγκρασια της δεν της "ταιριαζει".

Δεν πιστευω οτι αμα της δωσουμε (της ευας) ενα μαδερι θα την αρχισει στις ξυλιες.

Συμπερασμα : και οι δυο ειναι τρελες αλλα οχι για τους λογους που διαφαινονται απο τα λεγομενα της ευας :)

εγω ειμαι de facto τρελη το λενε ολοι :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...