aghsilaos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 μυθος #6 Εντάξει, ας αφήσουμε τις επικλήσεις στην αυθεντία τώρα. Άλλωστε, παρέθεσα το λινκ γιατί εντόπισα κάποιες ομοιότητες, χωρίς να πιστεύω ότι οι λιγομίλητοι ταυτίζονται με τους εσωστρεφείς σώνει και καλά.
viper2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 αμα το διαβαζες καλυτερα θα το καταλαβαινες
Timonkaipumpa Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Καταρχάς, αυτό με το "λακωνίζειν", δεν εστιάζει στο να λες λίγα... Μιας χαρά λίγα μπορείς να λες και να είναι περισσότερο "βλακείες" από κάποιον που μιλάει λες και είναι παρουσιαστής σε πρωινάδικο. Από εκεί και πέρα.. κάποιος που μιλάει πολύ είναι το ίδιο σπαστικός με κάποιον που δεν μιλάει πολύ. iΝτε (Άιντε είναι αυτό) και είσαι με κάποιον που δεν βάζει γλώσσα μέσα... τι θα κάνεις; Θα τσακωθείς για να μιλήσεις ή θα του κάνεις τσάμπα ψυχανάλυση; Ή, iΝτε και είσαι με κάποιον που για να μιλήσει πρέπει να ευθυγραμμιστούν 10 γαλαξίες και 42 πλανήτες... τι θα κάνεις; Ασκήσεις διαλογισμού ή τον ψυχίατρο για να του πάρεις δύο κουβέντες; Επίσης, το γεγονός και μόνο ότι κάποιος βάζει σκοπό να μιλάει λίγο... δείχνει πόσο μακριά είναι από την εικόνα του "σοφού λιγομίλητου"... είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με τους φουσκωτούς... που προσπαθούν να φουσκώσουν για να δείχνουν σαν κάποιον γυμνασμένο και υγιή. 1
adi32 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Γενικα φροντιζω να λεω κατι με οσο το δυνατον λιγοτερες λεξεις Οι λιγομιλητοι αν δεν το κανουν λογω φυσης ή ελλειψης ενδιαφεροντος μπορει να το κανουν ειτε απο ελλειψη γνωσεων ή λόγω μειωμενης αυτοεκτιμισης Με εκνευριζουν παρα πολυ οι πολυλογαδες Το 99% αυτων που λενε ειναι μπουρδες και πραγματα που δεν ενδιαφερουν κανεναν Πραγματι αυτοι ελκυουν περισσοτερο τις ανεγκεφαλες γυναικες 1
brickman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω εαν εχω να πω κατι για ενα θεμα θα το πω χωρις φλυαρίες. Εαν παλι δεν εχω να πω γιατι πολυ απλα δεν με ενδιαφέρει, δεν θα πω τιποτα. Το οτι δεν φλυαρώ οταν μιλαω σε καμια περιπτωση δεν με κανει λιγομίλητο. Οπως και στις Πανελλήνιες εκθεση εγραψα δυο παραγράφους αλλα ΤΕΛΕΙΕΣ και εντος θεματος και πήρα 18. Αυτο σημαίνει οτι ειμαι λιγομίλητος;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω εαν εχω να πω κατι για ενα θεμα θα το πω χωρις φλυαρίες. Εαν παλι δεν εχω να πω γιατι πολυ απλα δεν με ενδιαφέρει, δεν θα πω τιποτα. Το οτι δεν φλυαρώ οταν μιλαω σε καμια περιπτωση δεν με κανει λιγομίλητο. Οπως και στις Πανελλήνιες εκθεση εγραψα δυο παραγράφους αλλα ΤΕΛΕΙΕΣ και εντος θεματος και πήρα 18. Αυτο σημαίνει οτι ειμαι λιγομίλητος; Όχι. Αυτό σημαίνει ότι είσαι μεγάλη ψωνάρα.
brickman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι. Αυτό σημαίνει ότι είσαι μεγάλη ψωνάρα. Αυτο μπορει να ειμαι, αλλα λιγομίλητος δεν ειμαι.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Καταρχάς, αυτό με το "λακωνίζειν", δεν εστιάζει στο να λες λίγα... Μιας χαρά λίγα μπορείς να λες και να είναι περισσότερο "βλακείες" από κάποιον που μιλάει λες και είναι παρουσιαστής σε πρωινάδικο. Μου ξέφυγε τούτο. Λακωνίζειν = λίγα + εύστοχα
gigisoni Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Οπως και στις Πανελλήνιες εκθεση εγραψα δυο παραγράφους αλλα ΤΕΛΕΙΕΣ και εντος θεματος και πήρα 18. Δηλαδή έγραψες τον πρόλογο και τον επίλογο και παρέλειψες ν'αναπτύξεις το κυρίως θέμα (γιατί το κυρίως θέμα θέλει τουλάχιστον 4-5 παραγράφους) και πήρες 18. Τι έπινες εκείνη την μέρα και δεν θυμάσαι τι έγραψες; Αν θυμηθείς πες μας κι εμάς (όχι τι έγραψες, τι ήπιες )
brickman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δηλαδή έγραψες τον πρόλογο και τον επίλογο και παρέλειψες ν'αναπτύξεις το κυρίως θέμα (γιατί το κυρίως θέμα θέλει τουλάχιστον 4-5 παραγράφους) και πήρες 18. Τι έπινες εκείνη την μέρα και δεν θυμάσαι τι έγραψες; Αν θυμηθείς πες μας κι εμάς (όχι τι έγραψες, τι ήπιες ) Τζιν τονικ. Ναι πρόλογο και επίλογο. Λακωνίζειν = λίγα + εύστοχα Το αυτο
ChRis6 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 ο brickman ειναι ο νεος badass του insomnia. Λιγα λογια και σοφα απο το πρωτο του post....
Giorgos09 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Κι εγω ειμαι λιγομηλιτος. Τετοια ατομα εχουν 1% πιθανοτητα να ειναι αγιοι και 99% να εχουν ψυχολογικες διαταραχες η γενικοτερα μη φυσιολογικο ψυχισμο. Στην περιπτωση μου τουλαχιστον δεν ειναι μη ιασιμο καθοτι υπαρχουν περιοδοι κατα τις οποιες μιλουσα παραπανω απο το κανονικο.
brickman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 ο brickman ειναι ο νεος badass του insomnia. Λιγα λογια και σοφα απο το πρωτο του post.... Με κολακεύεις αν και το πρωτο μου ποστ ηταν νομιζω στο Αναβαθμισεις....
bnvdarklord Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Οπως και στις Πανελλήνιες εκθεση εγραψα δυο παραγράφους αλλα ΤΕΛΕΙΕΣ και εντος θεματος και πήρα 18. Να μαντεψω. Στην περίληψη εγραψες μια λεξη;
ChRis6 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Με κολακεύεις αν και το πρωτο μου ποστ ηταν νομιζω στο Αναβαθμισεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις