Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να χάσω 18 κιλά σύμφωνα με αυτό http://varos24.gr/

σύμφωνα με αυτό http://thermides.gr/thermides.php

Για να διατηρήσετε το βάρος σας:

2987 Θερμίδες/μέρα

Για να χάσετε 1 κιλό σε μια βδομάδα :

1887 Θερμίδες/μέρα

Για να πάρετε 1 κιλό σε μια βδομάδα :

4087 Θερμίδες/μέρα

για να μην πάρω κιλά πρέπει να μην τρωω παραπάνω από 2987 θερμίδες.

Δεν ξέρω πόσες θερμίδες παίρνω καθημερινά, δεν το έχω παρατηρήσει(κάπου εκεί παίρνω 3000-3700).

Αυτό που θέλω είναι να χάσω 1000 με 1200 θερμίδες καθημερινά χωρίς γυμναστήριο.

Λέω να το ρίξω στο τρέξιμο, πόση ώρα καθημερινά θα χρειαστώ λοιπόν.

Δημοσ.

Απο οτι καταλαβαινω πρεπει να εισαι αρκετα αρκετα κιλα. Γνωμη μου λοιπον ειναι να πας στο γυμναστηριο. θα εχεις κοντρολ πανω στις ασκησεις σου και θα σου βγαλουν και προγραμμα για να μην κανεις του κεφαλιου σου. Οντως το τρεξιμο ειναι αυτο που χρειαζεσαι. Παντως τρεξιμο σιγα σιγα. περπατημα και jogging. Αργοτερα τρεξιμο.

παντως οσο γυμναστηριο και να κανεις αν συνεχιζεις να παιρνεις 3700 θερμιδες τη μερα δεν θα κανεις τιποτα. Θα παιρνεις 2000 θερμιδες οι οποιες ειναι μια χαρα για εναν νορμαλ ανθρωπο και θα κανεις και τη γυμναστικη σου. Βεβαια δε θα πας απο σημερα στις 2000. 50-100 θερμιδες κατω τη μερα

Δημοσ.

Τα 7κμ δεν ειναι παρα πολλα...Πριν 2 χρονια ασχολιομουν με το ποδοσφαιρο σε αρκετα υψηλο επιπεδο,εκανα καθημερινη γυμναστικη (καμια φορα πρωι βραδυ) ...Λογω σπουδων το παρατησα και τωρα εχω κοιλητσα και δεν νιωθω ωραια...

Αυτο που θελω να πετυχω ειναι να μπορεσω να κοιμαμαι ομορφα οπως παλια,να βγει η κοιλια απο πανω (μικρη ειναι αλλα με ενοχλει) και να αποκτησω φυσικη κατασταση, δεν παω για ολυμπιακους. Εννοειται πως θα προτημουσα να μην χαζω μυικη μαζα..Και βεβαια λιγη γραμμωση δεν με χαλαει!!

Ενα προγραμμα ας πουμε, καθυμερινο τρεξιμο 5κμ, 100 push ups και μερικοι κοιλιακοι θα ειναι οκ η το λυπος δεν θα φυγει απο πανω μου;

Ποσες θεριδες καιγονται σε 1κμ περιπου με κανονικο τρεξιμο;

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσες θερμίδες παίρνω καθημερινά, δεν το έχω παρατηρήσει(κάπου εκεί παίρνω 3000-3700).

Λίπος αρχίζεις και καις μετά το 20λεπτο, οπότε καλό θα ήταν να κρατήσεις τα αερόβια συστήματα του οργανισμού σου για άλλο κανά 20 λεπτο minimum. Υπολόγιζε κανά 45 λεπτο οπότε.

Το ιδανικότερο θα ήταν αν σε ενδιαφέρει μόνο να χάσεις κιλά, να τρέχεις για όσο αντέχεις.

Δημοσ.

καταρχην επειδη το εχεις πει 3-4 φορες ηδη, πως να χασεις μυικη μαζα δηλαδη? με τον αερα? δε γινονται αυτα. τα 7 χιλιομετρα για καποιον στα κιλα σου (πες μας και ποσα εισαι) ειναι πολλα. για τρεξιμο ουτε συζητηση. ετσι κι αλλιως δεν σου προσφερει κατι περισσοτερο απο το jogging στην κατασταση σου.

οπως σου ειπε και το παιδι, 40 λεπτα τη μερα (που θα ειναι περιπου 5.5 χιλιομετρα) και θα ειναι οκ.

Με ένα σχοινάκι θα γλιτώσεις και το τζόκινγκ.

σου λεει πρεπει να χασει 18 κιλα. τι σχοινακι λες

Δημοσ.

Τα 7κμ δεν ειναι παρα πολλα...Πριν 2 χρονια ασχολιομουν με το ποδοσφαιρο σε αρκετα υψηλο επιπεδο,εκανα καθημερινη γυμναστικη (καμια φορα πρωι βραδυ) ...Λογω σπουδων το παρατησα και τωρα εχω κοιλητσα και δεν νιωθω ωραια...

Αυτο που θελω να πετυχω ειναι να μπορεσω να κοιμαμαι ομορφα οπως παλια,να βγει η κοιλια απο πανω (μικρη ειναι αλλα με ενοχλει) και να αποκτησω φυσικη κατασταση, δεν παω για ολυμπιακους. Εννοειται πως θα προτημουσα να μην χαζω μυικη μαζα..

Ενα προγραμμα ας πουμε, καθυμερινο τρεξιμο 5κμ, 100 push ups και μερικοι κοιλιακοι θα ειναι οκ η το λυπος δεν θα φυγει απο πανω μου;

Ποσες θεριδες καιγονται σε 1κμ περιπου με κανονικο τρεξιμο;

Απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν σε ενδιαφέρει η γυμναστική και πολύ απλά θες να φτιαχτείς λίγο.

Βασικό...λες δεν θες να χάσεις μυϊκή μάζα. Έχεις μυϊκή μάζα για να χάσεις ?(βαδικά πες ύψος κιλά και αν ξέρεις ποσοστό λίπους)

Αν απλά θες να φτιάξεις αντοχή τότε δεν είναι τίποτα...ξεκίνα τρέξιμο με 60-65 % ρυθμό για όσο αντέχεις.

Από το τίποτα τρέξιμο push ups και κοιλιακοί είναι οκ, απλά δεν θεωρούνται και ολοκληρωμένη γυμναστική.

Και όσο για τις θερμίδες είναι ανάλογα τον ρυθμό που τρέχεις.

Δημοσ.

Αν δε σταματήσει τη μάσα και το ποτό θα χάσει από το τρέξιμο, κάμψεις ή σχοινάκι; Σταμάτα αναψυκτικά, ποτά, γλυκά. Καθιέρωσε σταθερές θερμίδες κάθε μέρα. Πάνε σε ένα διατροφολόγο να σου βγάλει ένα πρόγραμμα για 2 μήνες για να μη λιώνεις κάθε μέρα στο τρέξιμο τζάμπα.

...

σου λεει πρεπει να χασει 18 κιλα. τι σχοινακι λες

Ατυχές σχόλιο..

• Like 1
Δημοσ.

Αν δε σταματήσει τη μάσα και το ποτό θα χάσει από το τρέξιμο, κάμψεις ή σχοινάκι; Σταμάτα αναψυκτικά, ποτά, γλυκά. Καθιέρωσε σταθερές θερμίδες κάθε μέρα. Πάνε σε ένα διατροφολόγο να σου βγάλει ένα πρόγραμμα για 2 μήνες για να μη λιώνεις κάθε μέρα στο τρέξιμο τζάμπα.

Ναι γιατί αν πάει για τρέξιμο θα του πέσει ο κώλος και θα γίνει λαπάς και αγύμναστος...

Δημοσ.

1) το ποτο δεν παχαινει (τι αλλο θα ακουσουμε)

2) υπερβαρος και μαλιστα 18 κιλα υπερβαρος ΔΕΝ μπορει να κανει σχοινακι το οποιο θα αντικαταστησει το τρεξιμο.

3) καλο ειναι αν δεν εχουμε ασχοληθει με το θεμα να μη λεμε οτι θελουμε

Δημοσ.

Αν είναι να πιει 3 μπύρες μετά να το χέσω το τρέξιμο που θα ρίξει.

Ναι τα ποτά δεν έχουν θερμίδες.. Για αυτό τα κόβουν μαχαίρι και οι διατροφολόγοι.

Πάνε σε διατροφολόγο και μετά κάνε ότι γυμναστική γουστάρεις. Δε συνεχίζω άλλο. Καλή σας μέρα.

Δημοσ.

1) το ποτο δεν παχαινει (τι αλλο θα ακουσουμε)

2) υπερβαρος και μαλιστα 18 κιλα υπερβαρος ΔΕΝ μπορει να κανει σχοινακι το οποιο θα αντικαταστησει το τρεξιμο.

3) καλο ειναι αν δεν εχουμε ασχοληθει με το θεμα να μη λεμε οτι θελουμε

Αν έχεις χρόνο ψάξε διάβασε μερικά άρθρα και έρευνες πάνω στο ποτό και το αν παχαίνει. Δεν είναι απόλυτο το ότι δεν παχαίνει.

Δημοσ.

Αν είναι να πιει 3 μπύρες μετά να το χέσω το τρέξιμο που θα ρίξει.

Ναι τα ποτά δεν έχουν θερμίδες.. Για αυτό τα κόβουν μαχαίρι και οι διατροφολόγοι.

Πάνε σε διατροφολόγο και μετά κάνε ότι γυμναστική γουστάρεις. Δε συνεχίζω άλλο. Καλή σας μέρα.

Αν έχεις χρόνο ψάξε διάβασε μερικά άρθρα και έρευνες πάνω στο ποτό και το αν παχαίνει. Δεν είναι απόλυτο το ότι δεν παχαίνει.

Ακομα και μπυρες να πιει (που θεωρειτε ποτο που παχαινει) δεν θα παρει κιλα απο αυτο. Ασχολουμαι με το θεμα χρονια τωρα και δεν μπορω να ακουω το 2012 οτι καποιος παχαινει απο τα ποτα. οι διατροφολογοι δεν κοβουν οτι εχει θερμιδες. κοβουν οτι σου χαλαει τον μεταβολισμο. Ας πουμε πολλοι σου απαγορευουν να φας πανω απο μια ντοματα με καθε γευμα. γιατι, επειδη παχαινει? απλα προτιμουν να παρεις κατι αλλο που θα σε βοηθησει στη διαιτα σου και δε θα σε γεμισει υγρα.

τελος τα ασχετα. γυμναστικη θελει να κανει το παιδι, χασιμο βαρους θα γινει με αεροβια γυμναστικη, καλη διατροφη και υπομονη. αυτα

• Like 1
Δημοσ.

κανεις πρωτα βαρη ή βαρακια και μετα πας για αεροβια!

το κανεις αυτο για να βαλεις λιγο μυες πανω στα κοκκαλα σου που στην συνεχεια θα λειτουργησουν αρνητικα για την συσωρευση λιπους και θετικά για το κάψιμο αυτου...

μερες

Δημοσ.

τι σχεση εχουν τα βαρακια που θα του βαλουν μυες (μετα απο 3-4 μηνες) στα χερια, με το καψιμο λιπους της αεροβιας και την κοιλια που θελει να χασει (18 κιλα εινα πολλα), θα μας πεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...