viper2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 τι σχεση εχουν τα βαρακια που θα του βαλουν μυες (μετα απο 3-4 μηνες) στα χερια, με το καψιμο λιπους της αεροβιας και την κοιλια που θελει να χασει (18 κιλα εινα πολλα), θα μας πεις? μονο τα χερια γυμναζουν τα βαρη? επισης και τα 18 κιλα ειναι στην κοιλια?
bosei Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Αν είναι να κάνει βάρη τότε να τα κάνει παράλληλα αρχικά 2 μέρες την βδομάδα βάρη κι άλλες δυο αερόβια.
Doug21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 μονο τα χερια γυμναζουν τα βαρη? επισης και τα 18 κιλα ειναι στην κοιλια? ναι, οταν λεει ο αλλος κανε βαρακια αυτο εννοει οχι αλλα ουτε στα χερια ειναι. και με βαρητα κιλα δεν χανονται. μαλλον το παιδι εννοουσε οτι οσο πιο πολλους μυες εχεις τοσο πιο γρηγορα καις λιπος αλλα σε αυτη την περιπτωση μιλαμε για ΠΟΛΛΟΥΣ μυες και λιγο λιπος. Δεν γινεται να εισαι 100 κιλα με μηδεν μυες και να κανεις ενα μηνα βαρακια και να περιμενεις καψιμο λιπους. Αν είναι να κάνει βάρη τότε να τα κάνει παράλληλα αρχικά 2 μέρες την βδομάδα βάρη κι άλλες δυο αερόβια. δε θα ηταν καλυτερα να του τα πει αυτα ο γυμναστης του γυμναστηριου?
viper2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 ναι, οταν λεει ο αλλος κανε βαρακια αυτο εννοει οχι αλλα ουτε στα χερια ειναι. και με βαρητα κιλα δεν χανονται. μαλλον το παιδι εννοουσε οτι οσο πιο πολλους μυες εχεις τοσο πιο γρηγορα καις λιπος αλλα σε αυτη την περιπτωση μιλαμε για ΠΟΛΛΟΥΣ μυες και λιγο λιπος. Δεν γινεται να εισαι 100 κιλα με μηδεν μυες και να κανεις ενα μηνα βαρακια και να περιμενεις καψιμο λιπους. υπερβολες επισης ο γυμναστης θα του δωσει ενα προγραμμα πολυ ποιο δυσκολο απο αυτο που του προτεινουμε εμεις [μολις ακουσει οτι θελει να χασει 18 κιλα απο την κοιλια]... αλλα αυτο ειναι ψιλα γραμματα
bosei Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Καθόμαστε και μιλάμε χωρίς λόγω...αν δεν μας πει κάτι για τον εαυτό του παραπάνω (ύψος, κιλα, ποσοστό λίπους, αν εχει ξανα ασχοληθεί με την γυμναστική) τότε τσάμπα διαφωνούμε... δε θα ηταν καλυτερα να του τα πει αυτα ο γυμναστης του γυμναστηριου? Όχι...έτσι όπως είναι οι γυμναστές στα γυμναστήρια παίζει με τις πιθανότητες για να βρει κάποιον σωστό. Σωστό διάβασμα στο ιντερνετ να αρχίσει και θα ξέρει καλύτερα από αυτούς ... 1
IHateLove Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 είμαι 1.80 & 99.8 κιλά το ιδανικό βάρος από τι είδα στα τεστ αυτά είναι 82 περίπου. δεν θέλω να πάω 82 (ας έχω λίγα κιλά) θέλω να πάω 88-90, να κρατιέμαι εκεί...
Doug21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 υπερβολες επισης ο γυμναστης θα του δωσει ενα προγραμμα πολυ ποιο δυσκολο απο αυτο που του προτεινουμε εμεις [μολις ακουσει οτι θελει να χασει 18 κιλα απο την κοιλια]... αλλα αυτο ειναι ψιλα γραμματα οτι και να του πει ο γυμναστης ξερει καλυτερα απο μας (κι ας ημασταν σε ομαδα) Καθόμαστε και μιλάμε χωρίς λόγω...αν δεν μας πει κάτι για τον εαυτό του παραπάνω (ύψος, κιλα, ποσοστό λίπους, αν εχει ξανα ασχοληθεί με την γυμναστική) τότε τσάμπα διαφωνούμε... Όχι...έτσι όπως είναι οι γυμναστές στα γυμναστήρια παίζει με τις πιθανότητες για να βρει κάποιον σωστό. Σωστό διάβασμα στο ιντερνετ να αρχίσει και θα ξέρει καλύτερα από αυτούς ... είμαι 1.80 & 99.8 κιλά το ιδανικό βάρος από τι είδα στα τεστ αυτά είναι 82 περίπου. δεν θέλω να πάω 82 (ας έχω λίγα κιλά) θέλω να πάω 88-90, να κρατιέμαι εκεί... αν θες να χασεις 8-9 κιλα τοτε τα πραγματα ειναι πιο απλα. δε χρειαζεται κατι δυσκολο. γυμναστικουλα καθε μερα και απλη διατροφη κοβοντας απλα τα πολλα λιπη και τις ζαχαρες. δε χρειαζεσαι κατι αλλο
bosei Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 είμαι 1.80 & 99.8 κιλά το ιδανικό βάρος από τι είδα στα τεστ αυτά είναι 82 περίπου. δεν θέλω να πάω 82 (ας έχω λίγα κιλά) θέλω να πάω 88-90, να κρατιέμαι εκεί... 1ον: γιατί θες να εισαι στα 90 κιλα περίπου ? 2ον: εχεις καμία σχέση με την γυμναστική ?
viper2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 είμαι 1.80 & 99.8 κιλά το ιδανικό βάρος από τι είδα στα τεστ αυτά είναι 82 περίπου. δεν θέλω να πάω 82 (ας έχω λίγα κιλά) θέλω να πάω 88-90, να κρατιέμαι εκεί... ναι που λες τωρα ποια οι επιστημονες λενε οτι ο κλαυτερος κριτης ειναι ο καθρεφτης και οχι ενα προγραμμα BMI... οτι και να του πει ο γυμναστης ξερει καλυτερα απο μας (κι ας ημασταν σε ομαδα) μπορει να ξερει καλυτερα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θελει να τον κρατησει λιγοτερο στο γυμναστηριο... [συνδρομες, etc]
IHateLove Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 2ον: εχεις καμία σχέση με την γυμναστική ? καμία απολύτως, δεν έχω πάει ποτέ σε γυμναστήριο... παιδιά δεν μου αρέσουν τα γυμναστήρια, δεν είναι οικονομικό θέμα απλά δεν γουστάρω να βρίσκομαι με άλλους τόσους εκεί μέσα λέω να κάνω τα εξής: - Κάθε μέρα 30 Τρέξιμο (θα έκανα ένα τέταρτο αλλά από τι είπε ένας πάνω μετά το 20αλεπτο χάνεις...) - Συγκρατημένη διατροφή , (θα τρώω κανονικά απλά πχ δεν θα πίνω 6-7 ποτήρια Fanta (7*113θερμίδες = 700~ μόνο από τους χυμούς)
viper2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 καμία απολύτως, δεν έχω πάει ποτέ σε γυμναστήριο... παιδιά δεν μου αρέσουν τα γυμναστήρια, δεν είναι οικονομικό θέμα απλά δεν γουστάρω να βρίσκομαι με άλλους τόσους εκεί μέσα λέω να κάνω τα εξής: - Κάθε μέρα 30 Τρέξιμο (θα έκανα ένα τέταρτο αλλά από τι είπε ένας πάνω μετά το 20αλεπτο χάνεις...) - Συγκρατημένη διατροφή , (θα τρώω κανονικά απλά πχ δεν θα πίνω 6-7 ποτήρια Fanta (7*113θερμίδες = 700~ μόνο από τους χυμούς) fanta ειναι χυμος...?
freedubus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Αυτό τον καιρό μαζεύουμε μπάμια, αν θέλεις μπορείς να έρθεις να βοηθήσεις γιατί μας έφυγε ο ένας αλβανός και πέφτει ζόρι. Για 3-4 βδομάδες ακόμα θα έχει δουλειά φουλ, με 3-4 ώρες τη μέρα, υπολόγισε 4-5 κιλά κάτω και αισθητή γράμμωση και ενδυνάμωση.
Haldol Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Αυτό τον καιρό μαζεύουμε μπάμια, αν θέλεις μπορείς να έρθεις να βοηθήσεις γιατί μας έφυγε ο ένας αλβανός και πέφτει ζόρι. Για 3-4 βδομάδες ακόμα θα έχει δουλειά φουλ, με 3-4 ώρες τη μέρα, υπολόγισε 4-5 κιλά κάτω και αισθητή γράμμωση και ενδυνάμωση. Πόσα το μεροκάματο;
lefteris210 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 είμαι 1,85 και δυστυχώς 94 κιλά , πολύ απλά πρέπει να χάσω 10κιλά τουλάχιστον , δεν με ενδιαφέρει μπράτσα , κοιλιακούς κτλ κτλ. έχω ξεκινήσει και περπάτημα έντονο + τζόκινγκ απόσταση 6 - 8 χιλιόμετρα 1 ώρα πάνω κάτω μου παίρνει, το κάνω μετά της 20,00 για να πέφτει ο ήλιος. το κάνω μέρα παρά μέρα , και εννοείτε φρένο στο φαγητό το βραδινό. σε κανένα 2μηνο θα έχω καταφέρει το αποτέλεσμα ?
freedubus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Πόσα το μεροκάματο; 25-30 αλλά θα σκύβεις 6 το πρωί και θα σηκώνεσαι στις 2 το μεσημέρι πάλι. Κι ένα διωράκι 6-8 το απόγευμα για στρέτσινγκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα