REDODIN7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Με αφορμή την ενασχόληση μου με το Backtrack και με το Aircrack-ng μου δημιουργήθηκε μια "χαζή" απορία. Αν τα GSM-3G δίκτυα που είναι ασύρματα αρα και ευάλωτα μπορούν να σπάσουν και να έχει ο χρηστης δωρεάν πρόσβαση στο internet από φορητές συσκευές. Ξέρω ότι μάλλον δεν παίζει κάτι τέτοια αλλα το έχω σαν απορία.
άδικος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Και βέβαια μπορεί να σπάσει ο εκάστοτε αλγόριθμος κρυπτογράφησης ενός gsm, απλά έχε υπ'όψιν πως δουλεύουν σε άλλες μπάντες συχνοτήτων & δε γίνονται με τα γνωστά εργαλεία που χρησιμοποιούμε για τα wi-fi. Τώρα περί kraken & συναφή software ας αναλάβει κάποιος εξειδικευμένος...
REDODIN7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Και βέβαια μπορεί να σπάσει ο εκάστοτε αλγόριθμος κρυπτογράφησης ενός gsm, απλά έχε υπ'όψιν πως δουλεύουν σε άλλες μπάντες συχνοτήτων & δε γίνονται με τα γνωστά εργαλεία που χρησιμοποιούμε για τα wi-fi. Τώρα περί kraken & συναφή software ας αναλάβει κάποιος εξειδικευμένος... Ok Τωρα που το εψαξα λιγο ειδα κατι για OpenBTS που σου δινει δωρεαν κλισης αρα λογικα κατι θα υπαρχει και για mobile internet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα