sargio01 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Χαίρετε, υπάρχει δυνατότητα να διαγράψω φωτογραφίες που υπάρχουν στον λογαριασμό μου κάτω απο τη λίστα των άλμπουμ και αν ναι, πώς;
billkolias Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 κατω απο την λιστα των αλμπουμ εμφανιζονται οι photo που σε εχουν κανει tag.Μονο αυτος που τις ανεβασε μπορει να τις σβησει.Μπορεις να βγαλεις το tag αν θες και απλως να μην την διχνει στο προφιλ σου.
sargio01 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Ναι, απο το προφίλ μου μ' ενδιαφέρει να τις "στείλω"! Πού πατάω όμως; Δεν μπορώ να βρώ κάτι... (μ' έχει πιάσει γκαβομάρα )
giorgos147 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Όταν ανοίξεις την φωτογραφία, κάτω από το όνομα του ατόμου που έχει τη φωτογραφία, θα σου λέει αφαίρεση.
sargio01 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Nαι, αυτό είναι!! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. χμμμ... μου ανοίξατε την όρεξη... Φωτογραφίες απο ένα άλμπουμ πώς μπορώ να τις σβήσω;
sargio01 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Είσαι άρχοντας!!! Τώρα θ' αρχίσει καθάρισμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα