jimmakosthrylos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Καλημέρα!Θέλω την βοήθεια σας σ ενα πρόβλημα που μου προκύπτει μετα απο εγκατάσταση των windows.έχω την ashrock 4core dual και της έχω συνδέσει με sata έναν hdd 250gb. Οταν κάνει υποχρεωτική επανεκίνηση μετά απο την εγκατάσταση κολλάει πάντα την στιγμή που σου βγαίνει να πατήσεις το F2 για να μπείς στο bios.βγάζω το sata καλώδιο του σκληρού και προχωράει στο boot(που δεν το κάνει λόγο αφαίρεσης του καλωδίου).Μετά απο αρκετές προσπάθειες κατί γίνεται ανεξήγητο και δουλεύει μια χαρα. το ξέρω γίνεται κουραστικό το topic αλλά προσπαθώ να γίνω όσο πιο περιεκτικός γίνεται
TheELF Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δώσε ακριβώς το μοντέλο από την μητρική και δες και στην σελίδα τους αν έχουν βγάλει νέο bios σχετικό με sata ή με mass storage Τα παραπάνω βέβαια προϋποθέτουν ότι έχεις ρυθμίσει σωστά το bios εξαρχής και ότι έκανες σωστά και την εγκατάσταση.
filip123go Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μπες στο bios και δοκίμασε να αλλάξεις το boot order απ τις συσκευές σου..
jimmakosthrylos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 το μοντέλο της μητρικής είναι http://www.asrock.com/mb/VIA/4CoreDual-VSTA/ και έχω περάσει και το τελευταίο update του bios. φίλε filip123go τι ακριβώς πρέπει να κάνω??δεν το πολυκατάλαβα μήπως τρέχει κάτι με τα windows 7 μιας και η μητρική έχει drivers μόνο για xp,vista?
filip123go Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6i16HtZnQvw&feature=related
jimmakosthrylos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 ναι φίλε μου όλα αυτα τα έχω σωστά.
filip123go Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δοκίμασε να τους αλλάξεις θέση. Δοκίμασε όλους τους δυνατούς συνδυασμούς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα