Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!Θέλω την βοήθεια σας σ ενα πρόβλημα που μου προκύπτει μετα απο εγκατάσταση των windows.έχω την ashrock 4core dual και της έχω συνδέσει με sata έναν hdd 250gb.

Οταν κάνει υποχρεωτική επανεκίνηση μετά απο την εγκατάσταση κολλάει πάντα την στιγμή που σου βγαίνει να πατήσεις το F2 για να μπείς στο bios.βγάζω το sata καλώδιο του σκληρού και προχωράει στο boot(που δεν το κάνει λόγο αφαίρεσης του καλωδίου).Μετά απο αρκετές προσπάθειες κατί γίνεται ανεξήγητο και δουλεύει μια χαρα.

 

το ξέρω γίνεται κουραστικό το topic αλλά προσπαθώ να γίνω όσο πιο περιεκτικός γίνεται

Δημοσ.

Δώσε ακριβώς το μοντέλο από την μητρική και δες και στην σελίδα τους αν έχουν βγάλει νέο bios σχετικό με sata ή με mass storage

Τα παραπάνω βέβαια προϋποθέτουν ότι έχεις ρυθμίσει σωστά το bios εξαρχής και ότι έκανες σωστά και την εγκατάσταση.

Δημοσ.

το μοντέλο της μητρικής είναι http://www.asrock.com/mb/VIA/4CoreDual-VSTA/ και έχω περάσει και το τελευταίο update του bios.

φίλε filip123go τι ακριβώς πρέπει να κάνω??δεν το πολυκατάλαβα

 

μήπως τρέχει κάτι με τα windows 7 μιας και η μητρική έχει drivers μόνο για xp,vista?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...