Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια δικη μου συνδεση internet και θελω οταν δυνδεομαι απο ξενα δικτυα (δεν ειμαι στον χώρο μου) π.χ. οταν συνδεομαι απο το ελευθερο δικτυο της σχολης ή του γειτονα να εχω μια υποτυπώδη ασφαλεια.

σε οσα αρθρα εχω διαβασει γινεται αναφορα κυριως για συνδεσεις αναμεσα σε 2 υπολογιστες που ειναι σε διαφορετικους χωρους.

δεν ξερω αν αυτο που θελω να κανω ανήκει στο "vpn" ή ειναι κατι διαφορετικο.

θελω να σερφαρω απο ξενα δικτυα, στα οποια να υπαρχει καποιου ειδους κρυπτογραφησεις της κινησης .

δηλαδη μεσα απο την συνδεση του τριτου να πηγαινω στο δικο μου router και μετα απο εκει στον "x" server της καθε σελιδας...

αρχικα ξερετς αν γινεται αυτο το πραγμα;

* το ολο ζητημα αν γινεται ειναι η συνδεση να γινεται αναμεσα στον υπολογιστη και το router (εχω προσβαση σε αυτο σαν admin. ) να μην χρειαζεται δηλαδη καποιο ειδους server και αρα επιπλεον ηλεκτρικη καταναλωση

**το vpn το θελω για το κινητο μου

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν το ειχα ψαξει ποτε.ηξερα οτι εχει αλλες εκδοσεις για αλλα λειτουργικα αλλα για andoid κτλ κτλ δεν το ειχα ψαξει ποτε.

Δημοσ.

αν το κινητο του εχει android και υπαρχει τοτε τον βολευει,σιγουρα θα υπαρχουν και αλλα αλαλ το teamviewer αμα του δινει και vpn τοτε ειναι μια χαρα και ειναι και free .kai εδω και video για το vpn του teamviewer.

http://www.youtube.com/watch?v=hBsacqvJJmk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...