geowizard Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Οτι λεει ο τιτλος. Ειλικρινά πιο σιχαμερα ζωα απο τις γατες και τα φιδια δεν υπαρχουν, αλλα πολλοι απο εσας εχετε ενα κόλλημα με τα γατια. Γιατι; Γιατι οχι τα σκυλια π.χ. ;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Περι ορεξεως... Καποιοι εχουν κολημα με τα σκυλια, αλλοι με τα γατια, αλλοι με τα φιδια και αλλοι με τους κροκοδειλους. 3
NT1G Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Εγώ βλέπω ντοκιμαντερ με φίδια όταν τρώω το μεσημέρι. 4
johnbond Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Οτι λεει ο τιτλος. Ειλικρινά πιο σιχαμάρα ζωα απο τις γατες και τα φιδια δεν υπαρχουν, αλλα πολλοι απο εσας εχετε ενα κόλλημα με τα γατια. Γιατι; Γιατι οχι τα σκυλια π.χ. ; Και πιστεύεις οτι η άποψη σου είναι τόσο σωστή που εκφράζει την καθολική αλήθεια; Την περίπτωση της υποκειμενικότητας την έχεις σκεφτεί; 5
sphinxgr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Γιατί σου κάνουν παρέα, δεν σε πρήζουν, δεν σε λερώνουν και είναι οικονομικές. Είναι η χρυσή τομή ζώου. Αν θες περισσότερα ασχολείσαι με σκύλους. Σου δίνουν μεν περισσότερα, αλλά ζητάνε και άπειρα περισσότερα και κυρίως χρόνο. Οπότε αν κάποιος θέλει παρέα δίχως υπερβολικές δεσμεύσεις τότε ασχολείται με γατόνια!!! 5
geowizard Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Και πιστεύεις οτι η άποψη σου είναι τόσο σωστή που εκφράζει την καθολική αλήθεια; Παντα η αποψη μου ειναι σωστη. Οτι λεω εγω ειναι αντικειμενικά σωστο και αποδεκτό απο την κοινωνια. Οπότε αν κάποιος θέλει παρέα δίχως υπερβολικές δεσμεύσεις τότε ασχολείται με γατόνια!!! Τα πτηνα και τα ψαρια δεν κανουν; Με πτηνα ζουσα ολη μου την ζωη και μου κανουν παρα πολυ καλη παρεα! 1
sphinxgr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δεν εχω δει κανα πουλι να σου κάνει χαρές και να παιζει μαζί σου. Άσε που δεν έχουν και εκφραστικές μουσουδες! !!! 2
Toufas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Σιχαμερά ζώα... op... must not state the obvious
johnbond Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Για τα πρόβατα ποιά η γνώμη σου; Προσφέρουν πολλαπλές υπηρεσίες. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Τα πτηνα και τα ψαρια δεν κανουν; Με πτηνα ζουσα ολη μου την ζωη και μου κανουν παρα πολυ καλη παρεα! E γιαυτο δε σ'αρεσουν οι γατες, διοτι ορεγονται τα πτηνα σου ολημερις Περα απτην πλακα η γατα σε σχεση με ενα πτηνο εχει περισσοτερη (συναισθηματικη) αλληλεπιδραση με τον ανθρωπο. 1
geowizard Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δεν εχω δει κανα πουλι να σου κάνει χαρές και να παιζει μαζί σου. Άσε που δεν έχουν και εκφραστικές μουσουδες! !!! Τι λες! Για περνα απο εδω καμια μερα και θα δεις παιχνιδια που κανουμε! Για τα πρόβατα ποιά η γνώμη σου; Προσφέρουν πολλαπλές υπηρεσίες. Κι αυτα πολυ καλα ζωα μονο που δεν μπορεις να τα εχεις μεσα σε ενα σπιτι, πρεπει να εχεις χωραφι. Περα απτην πλακα η γατα σε σχεση με ενα πτηνο εχει περισσοτερη (συναισθηματικη) αλληλεπιδραση με τον ανθρωπο. Ναι, κάθεται συνέχεια σε εναν καναπε και πηδαει απο δω και κει.
IHateLove Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Το ρωτάς? είναι τόσο γλυκούλια αυτή η φατσούλα τους αυτά τα πόδια τους αυτές οι πατούσες τους αυτά τα μάτια τους αυτά τα μουστάκια τους αυτή η μουσουδα τους τρέλα τρέλα γουτσου γουτσου... και τα σκυλιά είναι τρέλα, προσωπικά μου αρέσουν τα σκυλιά(νομίζω) περισσότερο... ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΡΩΠΟΥ!!!! εγώ όταν ήμουν μικρός (13-14) είχα μια γάτα και την έπαιρνα συχνά αγκαλιά στο κρεβάτι (μην παει το μυαλό σας στο κακό) 3
ennoeitai Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Οι γάτες είναι γάτες ρε! Τα άλλα ζώα τι είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις