Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ που είχα και χάμστερ και σκυλιά και γάτες προτιμώ τις γάτες. Τα σκυλιά μυρίζουν και πηδάνε συνέχεια πάνω σου(έχουν οι φίλες μου), γαβγίζουν και απαιτούν περισσότερη φροντίδα, χώρο και χρήμα. Τα αγαπώ αλλά είναι για μεγάλα σπίτια ή σπίτια με αυλή.Οι γάτες μου τρίβονται συνέχεια και μου κάνουν γλυκουλιές. Και όταν με βλέπουν να κλαίω έρχονται και με γλύφουν. Και μου κάνουν πατουσάκια και ναζάκια. Είναι too cute!!Έχω 3 μέσα στο σπίτι και είναι πολύ διακριτικές, ώρες ώρες είναι σαν να μην υπάρχουν.Το μόνο ελάττωμα που πραγματικά με ενοχλεί είναι όταν ακονίζουν τα νύχια τους στα έπιπλα.Γκρρρρ

Δημοσ.

Εγώ που είχα και χάμστερ και σκυλιά και γάτες προτιμώ τις γάτες. Τα σκυλιά μυρίζουν και πηδάνε συνέχεια πάνω σου(έχουν οι φίλες μου), γαβγίζουν και απαιτούν περισσότερη φροντίδα, χώρο και χρήμα. Τα αγαπώ αλλά είναι για μεγάλα σπίτια ή σπίτια με αυλή.Οι γάτες μου τρίβονται συνέχεια και μου κάνουν γλυκουλιές. Και όταν με βλέπουν να κλαίω έρχονται και με γλύφουν. Και μου κάνουν πατουσάκια και ναζάκια. Είναι too cute!!Έχω 3 μέσα στο σπίτι και είναι πολύ διακριτικές, ώρες ώρες είναι σαν να μην υπάρχουν.Το μόνο ελάττωμα που πραγματικά με ενοχλεί είναι όταν ακονίζουν τα νύχια τους στα έπιπλα.Γκρρρρ

http://www.youtube.com/watch?v=GkMvKeX7erI

Δημοσ.

Οτι λεει ο τιτλος. Ειλικρινά πιο σιχαμερα ζωα απο τις γατες και τα φιδια δεν υπαρχουν, αλλα πολλοι απο εσας εχετε ενα κόλλημα με τα γατια. Γιατι; Γιατι οχι τα σκυλια π.χ. ;

επειδή αναφέρεις τα σκυλιά και λες για σιχαμερές γάτες ας πουμε δυο λόγια για τα σκυλιά

1 τρώνε σκατά (οτι σκατό βρουν το τρώνε και ρώτα και κτηνίατρο)

2 βρωμάνε απο φυσικού τους και δεν πλένονται , αν δεν τα πλένεις καλά ακόμα και η παραμικρή επαφή μαζι τους σου αφήνει την μπόχα και μετά σου λένε οι άλλοι "ρε βρωμας σαν σκύλος"

μου αρέσουν τα σκυλιά και έχω , αλλα αν δεν έχεις δει σκύλο μόνο σε βίντεο/ταινία/φωτογραφία δεν καταλαβαίνω που το στηρίζεις οτι ειναι καθαρά σε σχέση με τις γάτες.

Ευχαριστω! :devil: Εσεις επιχειρήματα για το ποσο ωραια ειναι τα γατια δεν ειδα να βαλατε;

Και αυτο μετα θα μεγαλωσει θα γκρινιαζει θα γρατζουναει τα παντα και θα καταστρεφει οτι βρει μπροστα του και εσεις θα λετε "Αχου το!"

έχω γάτες καμια 15αριά χρόνια αλλα οικόσιτη γάτα που γκρίνιαζε/γρατζούναγε και κατέστρεφε οτι έβρισκε μπροστά της δεν είχα ουτε έχω δει

Δημοσ.

Κάποτε είχε γίνει μια έρευνα στις ΗΠΑ σχετικά με το γιατί οι περισσότεροι άντρες προτιμούν γάτες και οι περισσότερες γυναίκες σκύλους (ή το αντίστροφο, θα σας γελάσω). Ένα από τα συμπεράσματα που έβγαινε, και αυτό το θυμάμαι χαρακτηριστικά, είναι πως οι περισσότεροι θεωρούσαν πως στο σκυλί επιβάλλεσαι ευκολότερα.

Where's the fun in that damnit? Get a robot or something :D

http://www.cracked.com/article_19108_5-reasons-war-between-dog-cat-people-needs-to-stop.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...