Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι πράγμα είναι αυτό με τα σκουπίδια φέτος;;

Ή εγώ ήμουν τυφλός τα προηγούμενα χρόνια εμείς γινόμαστε όλο και ποιο πρωτόγονοι όσο περνάνε τα χρόνια...

Σε κάθε γωνιά σε κάθε στροφή , στους δρόμους στα πάρκα στις παραλίες, στα πεζοδρόμια, σε οικόπεδα, χωράφια, παντού θα βρείτε άπειρα σκουπίδια;;

Έχω πάει σε πολλές και αυτό δεν υπάρχει σε καμιά αλλά παρά μόνο σε κάνα Ιράκ-Ιράν και τέτοιες πολεμικές ζώνες...

Μα καλά τι στο καλό έχουν πάθει εδώ τόσο βρομιάρηδες είναι ρε γαμώτο;

Δεν είχα την τύχη να δω ποτέ μπροστά μου κάποιον να τον περιλάβω...

Δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα, μετά από κάθε ταξίδι στο εξωτερικό γυρνάς εδώ και νομίζεις πως πας

σε χώρα 3ου κόσμου με τόση μπιχλα γύρω έλεος..

Δημοσ.

Δεν έχω άλλη εντύπωση δυστυχώς.. αλλά δεν ψήνομαι άλλο με το τρυπακι που έχουμε μπει ολοι μας τα τελευταια χρονια οτι οι Έλληνες είμαστε οι αχρηστοτεροι όλων..

Δημοσ.

Δεν είμαστε άχρηστοι, ούτε "Ελληνάρες" .Με ενοχλουν οι γενικεύσεις. Ομως σε ένα μεγάλο ποσοστό ίμαστε μισέλληνες, ανεύθυνοι και παρτάκιδες. Αυτά ειναι 3 κακά χαρακτηριστικά μας. Εχουμε και αρκετά καλά φυσικά.

Τα σκουπίδια είναι θέμα παιδείας. Οπως μεγάλωσε κανεις.

Υπάρχει κόσμος που αδειάζει το τασακι του στο δρόμο, και άλλοι που το αδειάζουν σε σακουλίτσα και τη πάνε δεμένη στον κάδο.

Υπάρχει κόσμος που βλέπει το παιδάκι του να πετάει το κρουασαν στο δρόμο, και δε κανει μια παρατήρηση, ή απλά να μαζέψει το χαρτάκι.

Δημοσ.

είναι αντανάκλαση της ψυχολογίας...

όταν οι τιμές στα αγαθά είναι πιο υψηλές και από τις χώρες με το μεγαλύτερο μισθολόγιο παγκόσμιος και παράλληλα το μισθολόγιο στην ελλάδα είναι σχεδόν ίδιο με μιας τριτοκοσμικής χώρας ο πολίτης αγανακτά γιατί βλέπει ότι τα όνειρα του θα παραμείνουν όνειρα για πάντα και δεν ασχολείται με πολλά πράγματα

μερικοί παραμελούν πια την προσωπική τους υγιεινή όχι τώρα τα σκουπίδια στο δρόμο...

• Like 1
Δημοσ.

Θυμάμαι πριν 2-3 χρόνια σε παραλία της Χαλκιδικής (από τις πλέον όμορφες, αντικειμενικά) έσκασαν μύτη promo girls από μεγάλη εταιρία κινητής και έδιναν ως διαφημιστικά δώρα στους λουόμενους φουσκωτές μπάλες με τα χρώματα και το logo της εταιρίας. Περιττό να σας πω ότι μέσα σε 15' είχε ΓΕΜΙΣΕΙ η παραλία ξεφούσκωτα πλαστικά, μέσα και έξω από το νερό, ακόμη και πεταμένα ακριβώς δίπλα σε αυτούς που τα πήραν μεν (ξέροντας ότι δεν θα τα χρησιμοποιήσουν) αλλά δεν έκαναν τον κόπο να τα πετάξουν. Μιλάμε για ΠΟΛΛΕΣ μπάλες, και η παραλία τίγκα κόσμο. Από τα νεύρα μου άρχισα βρίζοντας να μαζεύω όσες είδα χύμα σχετικά κοντά μου και τις πήγα στον κάδο, από όπου ελπίζω να τις πήρε κάποιο απορριματοφόρο.

Κάπου εκεί είχα το τελικό epiphany και έχασα κάθε ελπίδα.

Δημοσ.

Πήγαινε σε χώρους που τα πετάνε να δείς πιο είναι το πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδας με τα σκουπίδια. Προσπαθούμε μπα και μειώσουμε τις χωματερές και φτιάξουμε κανα ΧΥΤΑ την στιγμή που η Ε.Ε έχει αρχίσει και τους καταργεί και φτιάχνει μόνο Χ.Υ.Τ.Ι μαζί με Βιολογικό Καθαρισμό. Αυτό είναι το μέλλον στα σκουπίδια, αλλα στην Ελλάδα θέλουν μόνο να βρούν κανα μέρος να τσεπώσουν κανα 2-3 εκατομμυριάκια και να το έχουν χωματερή, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία χιλιάδων ανθρώπων.

Δημοσ.

Δεν έχω άλλη εντύπωση δυστυχώς.. αλλά δεν ψήνομαι άλλο με το τρυπακι που έχουμε μπει ολοι μας τα τελευταια χρονια οτι οι Έλληνες είμαστε οι αχρηστοτεροι όλων..

αχρηστοι οι Ελληνες? Θελει πολυ μυαλο για να @@ τον συνανθρωπο σου και να του τα παιρνεις χοντρα. Θελει πολυ καφριλα για να εχεις ναζιστικο κομμα στη βουλη. Θελει πολυ σκεψη για το πως θα ανεβασεις τις τιμες στις καφετεριες και στα σουπερμαρκετ καθε χρονο.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι και τρυπάκι.Θέλει κόπο ξέρεις και χρόνο (αρκετές δεκαετίες) όπου εσύ κινείσαι ανάποδα από τον υπόλοιπο κόσμο , αλλά και ολοκληρωτική και επιτηδευμένη άρνηση της τεχνολογίας για να φθάσεις σε αυτό το σημείο.

Δημοσ.

Ο ρυθμός ρίψης σκουπιδιών ΔΕΝ εχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Αντίθετα μειώνεται (πολύ) αργά γιατί ΠΟΛΥ αργά και σταθερά μειώνεται ο αριθμός απο τους Ελληνάρες που βαριούνται να κρατήσουν το σκουπίδι τους για Χ μέτρα και Ψ καιρό όταν περάσουν δίπλα απο τον κάδο. Δεν είναι θέμα αχρηστίας, είναι θέμα συνήθειας και παιδείας.

Η διαφορά στο «οπτικό αποτέλεσμα» οφείλεται στις περικοπές των προϋπολογισμών καθαριότητας των δήμων.

Δημοσ.

Και έλεγα ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα κινδυνεύοντας να χαρακτηριστεί "εμπαθής".

Ρε,την παλεύετε;Βλέπετε ταμπελάκι πάνω στο αχνιστό κουράδι "είμαι ο κόπρος του τάδε μαλάκα";Το οτι έχουμε γεμίσει αδέσποτα επειδή ο γρέκος είναι ένας φυγόπονος κόπανος και με το πρώτο αγγούρι παρατάει το ζωντανό δέν παίζει;

Δημοσ.

σε μια γειτονική πολικατικία έχουν τα μπάνια απο την μεριά του δρόμου και μάλιστα όλα στα ίδιο σημείο σε κάθε διαμέρισμα. Να μην πω τι γινεται στον δρόμο απο κάτω απο τα παράθυρα απο μπατονέτες/σερβιέτες/χαρτιά υγείας

πραγματικοί ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ . λες και δεν έχουν κάδους να τα ρίξουν , η έυκολη λύση να το πετάξουν απο το παράθυρο ..

ξεφτίλα.

Δημοσ.

Η πιο προχωρημένη λύση είναι πάντως οικιακή συσκευή που αποξηραίνει τα σκουπίδια μέσα σε ένα 24ωρο.Το είχα δει σε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση.Κόστος δε θυμάμαι καθόλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...