Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και έλεγα ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα κινδυνεύοντας να χαρακτηριστεί "εμπαθής".

Ρε,την παλεύετε;Βλέπετε ταμπελάκι πάνω στο αχνιστό κουράδι "είμαι ο κόπρος του τάδε μαλάκα";Το οτι έχουμε γεμίσει αδέσποτα επειδή ο γρέκος είναι ένας φυγόπονος κόπανος και με το πρώτο αγγούρι παρατάει το ζωντανό δέν παίζει;

Δεν εχει αδεσποτα εδω,τα φαγανε.

Δημοσ.

Δεν εχει αδεσποτα εδω,τα φαγανε.

Τότε εκει,φαντάζομαι, τα κουράδια στον δρόμο είναι απο τα μικρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.

Νόμιμοι και μή...

Δημοσ.

Σας πληροφορώ πως και στο εξωτερικό το ίδιο βρωμιαρηδες είναι. Για να μην πω περισσότερο... Εκεί που υστερούμε είναι στο ότι οι Υπηρεσίες Καθαριότητας στην Ελλαδα έχουν ελάχιστα μέσα και πολύ κακό προγραμματισμό. Εμένα μου φτάνει που Παρασκευή και Σάββατο βραδυ η πολη μου εδώ δεν μοιαζει βομβαρδισμένο τοπίο με πιτσες, μπιφτέκια, ξερατά, σπασμένα μπουκάλια και σακουλίτσες από φαγάδικα να στολίζουν δρόμους και πεζοδρόμια. Άσχετα αν οι "πολιτισμένοι" Ευρωπέη" φροντίζουν να βγουν οι οδοκαθαριστες με τα μηχανοκίνητα σκουπάκια τους και να κρυψουν τα αισχη πριν βγει το φως του ήλιου ωστε αυτά να μην βγουν παραέξω. Άλλωστε η παιδεία όλων αυτών των πολιτισμενων φαίνεται όταν ερχονται για διακοπες στην Ελλάδα. Ούτε πιο μορφωμένοι είναι, ούτε καλύτεροι οδηγοί, ούτε πιο νομοταγείς και κυρίως ούτε πιο πολιτισμένοι. Απλά είναι πιο πλούσιοι και τις "βρωμιές" τους τις κρύβουν πιο εύκολα...

• Like 1
Δημοσ.

Τόσο καιρό την δουλειά την έκαναν οι συμβασιούχοι. Τώρα που λεφτά γιοκ;

Θα πρέπει να γυρίσουν οι μόνιμοι στην κανονική εργασία τους και να αφήσουν τα γραφεία (τρανταχτά γέλια).

Δημοσ.

Όλα είναι μπούρδες ..Ας μάθουμε να είμαστε άνθρωποι και να μην πετάμε κάτω τίποτα και να σταματήσουμε να περιμένουμε από το μπαμπά κράτος επιτέλους να καθαρίζει τις βρομιες μας..Εαν δεν πετάγαμε σκουπίδια εμείς δεν θα υπήρχαν και σκουπιδια..Τοοοσο απλά..

Το κράτος εδω καταρρέει, οπότε δεν μπορούμε να βασιστούμε στο ότι κάποιος θα μαζέψει την βρωμα..

Δεν πετάω εγώ τιποτα..αρα δεν υπάρχει και σκουπίδι κάτω..

Δημοσ.

[...]

Δε βρομίζουμε για να μην καθαρίζουμε, σύμφωνα μ ένα αρχαίο στρατιωτικό ρητό.

Δημοσ.

Δεν θα ήταν λύση ξερωγώ να σταματήσουμε να πετάμε τα πάντα όπου βρούμε, ε; Δυσκολο βρε αδερφάκι μου, το ξέρω.. ΨΟΦΟΣ ΚΑΚΟΣ :mad:

Δημοσ.

Όλα είναι μπούρδες ..Ας μάθουμε να είμαστε άνθρωποι και να μην πετάμε κάτω τίποτα και να σταματήσουμε να περιμένουμε από το μπαμπά κράτος επιτέλους να καθαρίζει τις βρομιες μας..Εαν δεν πετάγαμε σκουπίδια εμείς δεν θα υπήρχαν και σκουπιδια..Τοοοσο απλά..

Το κράτος εδω καταρρέει, οπότε δεν μπορούμε να βασιστούμε στο ότι κάποιος θα μαζέψει την βρωμα..

Ναι αλλά ας ξεκινήσουμε από το βασικό πρόβλημα της χώρας και τη ρίζα του κακού, μιας και αναφέρθηκες στο κράτος-πατερούλη (είμστε η τελευταία σοβιετία στη γή, ακόμα και στην κούβα μπαίνουν φυλακή πρώην κρατικοί υπάλληλοι και υφηπουργοί για παραπτώματα και απολύονται και 500000 ΔΥ, η οικονομία μας είναι 68% κρατική).

Δηλαδή την κατάργηση πρώτα από όλα του κράτους-εργοδότη ή για τη ακρίβεια του κράτους χορηγού προς τους πολίτες, καθώς από την άλλη πλευρά (αυτήν των πολιτών) δεν παράγεται έργο.

Υπάρχουν τα σκουπίδια των άλλων ζώων, sorry συνανθρώπων μας ηθελα να πω.

Δυστυχώς , πόσο δίκιο έχεις φίλε kostas_dr.Δυστυχώς αυτή η συγκεκριμμένη ανθρωπο-γεογραφία δεν σώζεται, ότι management και αν τους κάνεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...