IHateLove Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 εγώ που και που πίνω κάνα RedBull, πραγματικά έχει ωραία γεύση αν και δεν βλέπω διαφορά στον εαυτό μου (μπούρδες λένε ότι σε δυναμώνει, είσαι στην τσίτα, είσαι ορεξάτος-ξύπνιος) τίποτα από αυτά δεν νιώθω επειδή είναι λίγο ακριβά (2ε περίπτερο και 1.5 Super Market) μια μέρα αποφάσισα να πάρω κάτι άλλα φθηνά (δεν θυμάμαι όνομα) τα οποία ήταν και αρκετά μεγάλα σε σχέση με RB έχω να πω ότι δεν κατέβαινε κάτω, πολύ γλυκό (πολύ ζάχαρη) και άγευστο. Συμπέρασμα: καλύτερα δώστε τα λεφτά σας για κάτι επώνυμο και όχι στις αηδίες του lidl. http://www.possible.cokezero.com/gr/external/faq.html πως γίνεται να δίνει μόνο 0.20 θερμίδες στα 100Ml όταν τα άλλα δίνουν 60 θερμίδες (Fanta -> 113 στα 250)
kage Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Η καφεΐνη συγκαταλέγεται στον κατάλογο της WADA (World-Anti-Doping Agency). Ένας αθλητής στου οποίου τα ούρα θα ανιχνευθεί καφεΐνη σε επίπεδα υψηλότερα των 12 mg/l θεωρείται «ντοπαρισμένος». Το όριο που θέτει η Ιατρική Επιτροπή της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) μεταφράζεται σε κατανάλωση 500-600 mg καφεΐνης (6-8 κουτάκια Red Bull ή 6-8 φλιτζάνια καφέ) http://nio.pblogs.gr/2007/08/alhtheies-kai-psemmata-gia-thn-kafe-nh.html http://www.pare-dose.net/?p=260 πως γίνεται να δίνει μόνο 0.20 θερμίδες στα 100Ml όταν τα άλλα δίνουν 60 θερμίδες (Fanta -> 113 στα 250) ασπαρταμη ή στεβια αντι για ζαχαρη/σακχαρουχο sth
Doug21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 και σταματηστε να κολλατε στις θερμιδες συνεχεια. ΔΕΝ ειναι ο σωστοτερος τροπος για να δειτε αν θα παχυνετε η οχι
margaritagr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Παιδια αλλο πραγμα τα energy dein px red bull και αλλο τα ισοτονικα οπως το gatorade. Το δευτερο δε το πινεις για να σου δωσει ενεργεια, αλλα για την ενυδατωση του οργανισμου μετα την ασκηση, καθως περιεχει ηλεκτρολυτες. Αν.εχω λαθος ας με διορθωσετε... Το red bull εχει χαλια γευση, το monster θελω να δοκιμασω. Παντως αυτο που κανουν πολλοι, red bull με ποτο, ειναι ο,τι χειροτερο. Ο καρδιολογος καποια στιγμη που τον ειχα ρωτησει αν μπορω να πινω ειχε πει 1-2 τη βδομαδα αν θυμαμαι καλα
Doug21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Παιδια αλλο πραγμα τα energy dein px red bull και αλλο τα ισοτονικα οπως το gatorade. Το δευτερο δε το πινεις για να σου δωσει ενεργεια, αλλα για την ενυδατωση του οργανισμου μετα την ασκηση, καθως περιεχει ηλεκτρολυτες. Αν.εχω λαθος ας με διορθωσετε... Το red bull εχει χαλια γευση, το monster θελω να δοκιμασω. Παντως αυτο που κανουν πολλοι, red bull με ποτο, ειναι ο,τι χειροτερο. Ο καρδιολογος καποια στιγμη που τον ειχα ρωτησει αν μπορω να πινω ειχε πει 1-2 τη βδομαδα αν θυμαμαι καλα η γευση του κοκκινου ταυρου ειναι υποκειμενικη. εμενα ας πουμε οι πρωτες 3 γουλιες με ενθουσιαζουν ενω μετα δεν μπορω ουτε να το τελειωσω γιατι δεν μου αρεσει. ειναι περιεργο. Οσο για το ποσο μπορουμε να πινουμε εχει να κανει και με την υγεια του καθενος. Ο παππους δεν πρεπει να πινει καθολου. ο 20αρης αθλητης και 3 τη μερα να πινει λιγο θα τον πειραξουν. ο 200 κιλα 40αρης καλο ειναι να μην πινει κοκ
alan2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 margaritagr ο καρδιολογος σου συνεστησε να πινεις ρεντ μπουλ? για ποιο λόγο?
margaritagr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Οχι μου συνεστησε ρε συ... Τον ρωτησα αν μπορω, αν κανει να πινω και μου πε αμα θελω, τοσο. Σιγουρα εχει να κανει με την κατασταση της υγειας και τα αλλα που αναφερεις.
evabb Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 εχω μια σκονη (που την αγορασα απο καταστημα αθλητικων ειδων) που την αραιωνεις σε νερο και σου αναπληρωνει τους ηλεκτρολυτες. κανει κακο; δεν την πινω παρα μονο οταν κανω εντονη γυμναστικη και ιδρωνω πολυ (ασε που δεν καταφερνω ποτε να τελειωσω την δοση γιατι εχει αηδια γευση για τα γουστα μου)
fylatos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 εχω μια σκονη (που την αγορασα απο καταστημα αθλητικων ειδων) που την αραιωνεις σε νερο και σου αναπληρωνει τους ηλεκτρολυτες. κανει κακο; δεν την πινω παρα μονο οταν κανω εντονη γυμναστικη και ιδρωνω πολυ (ασε που δεν καταφερνω ποτε να τελειωσω την δοση γιατι εχει αηδια γευση για τα γουστα μου) Οχι Ευα δεν κανει κακο, αν και μπορεις να την φτιαξεις και μονη σου με καλυτερη γευση.
evabb Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Οχι Ευα δεν κανει κακο, αν και μπορεις να την φτιαξεις και μονη σου με καλυτερη γευση. για πες συνταγη.
fylatos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 για πες συνταγη. Χυμο φρουτων κατα προτιμηση χωρις ινες (εγω βαζω φραουλες στο μπλεντερ και μετα στραγγιζω μονο τον χυμο, υπολογιζεις περιπου ενα μετριο φρουτο σε μεγεθος), ελαχιστη ζαχαρη αν θες (ενα κουταλακι του γλυκου), μισο λιτρο νερο και αναλογα με το αν το θες ισοτονο, υπερτονο, υποτονο βαζεις μια πρεζα, δυο πρεζες, μιση αλατι. Ανακατευεις και εισαι οκ. Αν θες να το κανεις τελεια, βγαλε τη ζυγαρια ζαχαροπλαστικης και μετρα το ποσο αλατι θα βαλεις. Αν μετρησεις και την ζαχαρη θα ξερεις και τι υδατανθρακες πηρες. Εναλλακτικα μπορεις για γευση να χρησιμοποιησεις πρασινο τσαι (αν και εχει μια διεγερτικη δραση) /λουιζα
evabb Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Χυμο φρουτων κατα προτιμηση χωρις ινες (εγω βαζω φραουλες στο μπλεντερ και μετα στραγγιζω μονο τον χυμο, υπολογιζεις περιπου ενα μετριο φρουτο σε μεγεθος), ελαχιστη ζαχαρη αν θες (ενα κουταλακι του γλυκου), μισο λιτρο νερο και αναλογα με το αν το θες ισοτονο, υπερτονο, υποτονο βαζεις μια πρεζα, δυο πρεζες, μιση αλατι. Ανακατευεις και εισαι οκ. Αν θες να το κανεις τελεια, βγαλε τη ζυγαρια ζαχαροπλαστικης και μετρα το ποσο αλατι θα βαλεις. Αν μετρησεις και την ζαχαρη θα ξερεις και τι υδατανθρακες πηρες. Εναλλακτικα μπορεις για γευση να χρησιμοποιησεις πρασινο τσαι (αν και εχει μια διεγερτικη δραση) /λουιζα επειδη με την φραουλα δεν τα παω καλα επικεντρωνομαι στο τσαι. μπορω να παρω πρασινο τσαι αρωματισμενο (τα γνωστα φακελακια της λιπτον) και να του βαλω αλατι; μπορω να βαλω και λεμονι; τι αναλογια υγρου αλατιου πρεπει να χρησιμοποιησω; εχω ζυγαρια ζαχαροπλαστικης και ογκομετρικο δοχειο.
fylatos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 επειδη με την φραουλα δεν τα παω καλα επικεντρωνομαι στο τσαι. μπορω να παρω πρασινο τσαι αρωματισμενο (τα γνωστα φακελακια της λιπτον) και να του βαλω αλατι; μπορω να βαλω και λεμονι; τι αναλογια υγρου αλατιου πρεπει να χρησιμοποιησω; εχω ζυγαρια ζαχαροπλαστικης και ογκομετρικο δοχειο. Ναι, για ισοτονο διαλυμα ειναι 9 γρ αλατι ανα 1 λιτρο απεσταγμενο νερο, αν χρησιμοποιεις εμφιαλωμενο τοτε παλι περιπου τοσο θες. Για υπερτονο υποτονο, προσθετεις αφαιρεις. Εγω το εκανα, με λιπτον βγηκε μια χαρα, επισης εβαλα ξυσμα λεμονι μεσα στο αλατι για να παρει γευση. Τελος μπορεις να βαλεις και πετιμεζι/ αλλο σιροπι. Γενικα ομως σε νοιαζει το αλατι.
άδικος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 evabb δεν είσαι υποχρεωμένη να βάλεις φράουλα. Βάλε όποιο φρούτο σου αρέσει. Για το αλάτι είπε ήδη: μια, δυο ή μισή πρέζα.
evabb Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 και ρε παιδια σιγουρα θα πινεται; γτ εχω μια εντυπωση οτι θα εχει χειροτερη γευση απο το αγοραστο. βεβαια δεν θα εχει ζαχαρη, δεν τα αντεχω τα γλυκα ροφηματα, με λιγωνουν και με αηδιαζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα