Rush13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω πω έγινε αυτο. Συναρμολογησα Το καινούργιο μου πισι σήμερα και εκει που παταω power Δίνει λίγο ρεύμα κ κλείνει. Πρόταση λίγο τα πιν για το power Κ ανοίγει κανονικά κ άρχισε να βγάζει καπνούς στην Περιοχή που είναι το DVD τα παιΖω και το βγάζω κατευθείαν απο το Ρεύμα βγάζω το DVD το ξανανοιγω κ άρχισε να παίρνει φωτιά Το ξανακλεινω κ βλέπω ότι παίρνει φωτιά ενα καλώδιο τροφοδοσίας Απο αυτά που είναι για τους σκληρούς κ τα DVD το πλαστικό στο καλώδιο Έχει λιωσει κ μυρίζει καμένο καθώς και το DVD . Τώρα τι κάνουμε; Το τροφοδοτικο μου είναι thermaltake toughpower 600w δεν είναι Modular... ΛΕΤΕ να έπαθε τπτ κ το υπόλοιπο πισι;
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Όχι είναι τοπικό βραχυκύκλωμα σε αυτή την γραμμή τροφοδοσίας το στέλνεις πίσω και δεν κάνεις καμιά άλλη προσπάθεια με αυτό.. Μήπως προσπάθησες να περάσεις τα καλώδια από περίεργα περάσματα και τα έγδαρες ? Αλλιώς είναι κατασκευαστική αστοχία.
Rush13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Το έχω 5 χρόνια το τροφοδοτικο δεν είναι καινούργιο Τελικά εκοψα το καλώδιο έβαλα μονοτικη ταινία άνοιξα Τον υπολογιστή κ δουλεύει. Όχι δεν είναι γδαρμενο κάτι Άλλο παίζει... Πρέπει να βρω μια καλύτερη λύση βέβαια
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Καλό είναι να ελέγξεις και το DvD μήπως αυτό είναι βραχυκυκλωμένο κ τα προκάλεσε όλα αυτά.. Αφού "πιάνουν τα χέρια σου αν καταργήσεις αυτή την γραμμή όπως και έκανες και την μονώσεις και σωστά δεν έχεις πρόβλημα.
gamer hd Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 5 χρόνια !!!1 φίλε δεν ειναι ότι σε υποτιμώ αλλά φίλε μην παίζεις με το ρεύμα
veteranos123 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 5 χρόνια !!!1 φίλε δεν ειναι ότι σε υποτιμώ αλλά φίλε μην παίζεις με το ρεύμα 1ον έπαιξε με 12volt και όχι με 220 για να πάθει κάτι. 2ον αυτό που έκανε απαιτεί βασικές γνώσεις μόνο.
STRS1992 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Σχετικο προβλημα ειχα και εγω --> http://www.insomnia....-ή-το-σκασμένο/ αλλα σε προεκταση molex του καλωδίου. Ευτυχώς κάηκε μόνο καλώδιο και δεν είδα καπνούς . Αλλαξα τροφοδοτικό (το δικό μου ήταν χαλια).
Rush13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Το dvd μας άφησε χρόνους έχει λιωσει η υποδοχή Για το ρεύμα. Μάλλον το DVD προκάλεσε το βραχυκύκλωμα , Θα βρω μια καλύτερη ταινία να το μονωσω καλύτερα. Είδα να παίρνει φωτιά κ άλλαξα δέκα χρώματα.
gamer hd Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 1ον έπαιξε με 12volt και όχι με 220 για να πάθει κάτι. 2ον αυτό που έκανε απαιτεί βασικές γνώσεις μόνο. Φαίνεται δεν έχεις ιδέα από ρεύμα
veteranos123 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Φαίνεται δεν έχεις ιδέα από ρεύμα Για πες μου εσύ?
kostask91 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Για πες μου εσύ? μιλας με τον TS του χθεσινου τοπ thread και κανεις σοβαρη συζητηση ??
veteranos123 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 μιλας με τον TS του χθεσινου τοπ thread και κανεις σοβαρη συζητηση ?? Για στείλε link με pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα