photoApple Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Καλημεραααα,εχω προβλημα με τον σκληρο εξωτερικο μου δισκο..Στην αρχη δεν μου ανοιγε καποιους φακελους η δε μ ανοιγε αρχεια βγαζοντας μου το μηνυμα οτι θελει φορματ η απλα κολλουσε λαπτοπ και σκληρος μαζι. τωρα ενω εχω συνδεδεμενο τον σκληρο στο λαπτοπ και δειχνει οτι ειναι ενεργοποιημενο αλλα δεν ανοιγει καν και λεει οτι θελει φορματ..ξερει κανεις απο τι μπορει να προκληθηκε και τι να κανω για να σωσω τα αρχεια μου διχως να χρειαστει φορματ???
TheELF Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Έπρεπε από τα πρώτα προβλήματα να την είχες «ψιλιαστεί» και να είχες τραβήξει τα αρχεία σου από τότε. Τώρα τρέξε το Hard Disk Sentinel και πες μας τι λέει για τον δίσκο αυτόν, αν μπορείς ανέβασε και εικόνα. Μην κάνεις καμία κίνηση αν δεν ξέρεις σε τι κατάσταση είναι ο δίσκος.
photoApple Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 οταν συνειδητοποιησα οτι κατι δεν πηγαινε καλα προσπαθησα να κανω ενα copy ολων αλλα δν γινοταν ουτε ατο και θεωρησα οτι εφταιγε που ειναι σχεδον γεματος ο σκληρος..εκανα οτι μου ειπες και μου δειχνει οτι ολα ειναι κομπλε στο λαπτοπ αλλα τον σκληρο τον δειχνει με ενα ερωτηματικο.. ** αν μπορεις πες μου πως ανεβαζω την εικονα γιατι δν βλεπω καμια επιλογη για επισυναψη αρχει κλπ..
TheELF Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Πάτα το «περισσότερες επιλογές απάντησης» και θα έχει την επισύναψη κάτω από το πλαίσιο.
kostas_dr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Γιατί δεν κάνετε back up τα αρχεία σας ρε παιδιά;
photoApple Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 ετοιμη ελα μου ντε...και μενα πες μου γιατι δν το κανα...επαθα για να μαθω..ελπιζω να μπορει να γινει κατι γιατι αλλιως θα χασω ολη μου τη δουλεια αυτη ειναι η σωστη εικονα στην αρχη μου χε αυτο και τωρα απλα ερωτηματικο χωρις να δειχνει το οτιδηποτε.
TheELF Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Ο δίσκος τα έχει «φτύσει», σαν έσχατη δοκίμασε να τον συνδέσεις σαν εσωτερικό δίσκο (αν δεν σε νοιάζει η εγγύηση) μπας και το πρόβλημα προέρχεται από την θήκη που όμως είναι αρκετά αμφίβολο. Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις και ανάκτηση με κάποιο επαγγελματικό πρόγραμμα ανάκτησης όπως π.χ. το active@file recovery αλλά να ξέρεις ότι θα πάρει μέρες(λόγου του ότι είναι σε άθλια κατάσταση ο δίσκος) και ίσως και να πεθάνει ολοκληρωτικά πριν καν προλάβεις να ολοκληρώσεις την ανάκτηση,και όλα αυτά χωρίς να είναι και βέβαιο ότι είναι ανακτήσιμα όλα τα αρχεία. Αν έχεις πολλά λεφτά μπορείς να τον δόσεις και σε κάποια εταιρία αλλά και εκεί ισχύουν τα ίδια με αυτά που είπα πάνω,αλλά σαν επαγγελματίες έχουν καλύτερους τρόπους αντιμετώπισης.
photoApple Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 πωωω τελεια !!!! ευχαριστω ομως και παλι!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα