kostas_dr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Φοβάμαι πως δεν θα βγάλεις άκρη. Προσπάθησέ το πάντως, όσο μπορείς. Ώστε είναι και αγενείς απο πάνω ε; μπράβο τους!
c0prse_grinder Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Εγω θα απαιτουσα να μου δωσουν αν οχι εναν ιδιο δίσκο, τουλάχιστον εναν παρόμοιων δυνατοτήτων. Δεν είναι πράγματα αυτα να το στέλνουν για σερβις και να "χάνεται". Αν δεν μπορουν καλύψουν την εγγύηση του προιοντος ας μην το βάζαν για πουλημα εξαρχής. Υπαρχει σίγουρα και καπου αλλου να απευθυνθείς εκτος απτην προστασία καταναλωτή. Good luck Sent from my Galaxy Note
Ultron Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Εγω θα απαιτουσα να μου δωσουν αν οχι εναν ιδιο δίσκο, τουλάχιστον εναν παρόμοιων δυνατοτήτων. Δεν είναι πράγματα αυτα να το στέλνουν για σερβις και να "χάνεται". Αν δεν μπορουν καλύψουν την εγγύηση του προιοντος ας μην το βάζαν για πουλημα εξαρχής. Υπαρχει σίγουρα και καπου αλλου να απευθυνθείς εκτος απτην προστασία καταναλωτή. Good luck Sent from my Galaxy Note Thanks, στην τελικη με βλεπω να πηγαινω στην ιντερσετ να το παιρνω εγω ο ιδιος ΑΝ μου το δωσουν και ΑΝ δεν εχει κλεισει η αντιπροσωπεια...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Αν θες την γνώμη μου απείλησε τους και βρες τον υπεύθυνο του καταστήματος και κανε φασαρία μέσα στο μαγαζι και Πές τους πως τώρα να σου φέρουν τον σκληρο αλλιώς δε φεύγεις απο εκει και στην ανάγκη απειλεισε τους και με μήνυση δεν μπορούν να έχουν ένα αντικείμενο που σου ανήκει και να μην το επιστρέφουν . Κανε τα αυτα ή βάλε κανέναν τσαμπουκά να τα κάνει να δεις πως θα στον βρουν αλλιώς δεν παίρνουν απο λόγια Δούλευα παλια στο κωτσοβολο και σηκώθηκα και έφυγα γιατι πραγματικά δε μπορείς να φανταστείς τη βαρεμαρα παίζει και επειδη είμαι καινούργιος με εχωναν και έφυγα .ηταν και γνωστοί του αφεντικού αυτοί οπότε κάθε παράπονο μου πήγαινε μην πω που. Τεσπα απλα απείλησε τους και θα στον φέρουν αλλα μην κανείς πίσω Sent from my iPhone using Insomnia
kostas_dr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Εκεί που έφτασε η κατάσταση, να πας ο ίδιος απ' την ιντερσετ, δεν είναι κακή ιδέα.
logitech Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 φιλε μου μhπως ο δισκος ειναι ο western digital?
Ultron Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 φιλε μου μhπως ο δισκος ειναι ο western digital? όχι iomega (μεσα εχει hitachi).
logitech Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 εγω εχω προβλημα με το western digital της τοτε προσφορας και δεν τον εχω παει γιατι περιμενα να κατσει το θεμα με τους δισκους που ειχαν φτασει στο θεο αλλα απο οτι βλεπω δεν τα γλιτώνουμε τα οργανα
άδικος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Από τον Άννα στον Καϊάφα φίλε. Στις τιμές το ξέραμε για το Κωτσόβολο, αλλά και και στο ...service ? what a surprise... Μην ασχολείσαι πάρε τα χρήματα σου πισω εφόσον σε πιστώνουν δεν μπορείς να τους κανείς απολύτως τίποτα. Το πρόβλημα παραμένει δικό σου. So wrong Έτσι να αφήσουμε να τους περνάνε οι λαμογιές για να μας πατάνε στο λαιμό. Δε φτάνει που τους περνάει στον απλό κοσμάκη που δεν ασχολείται παραπάνω & δε ξέρει τα δικαιώματα του, αυτό μας λείπει τώρα να συμβουλεύουμε από & τα φόρα να σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.
kostas_dr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Απαράδεκτη η κατάσταση πάντως. Άν είχαμε και μια ισχυρή ένωση καταναλωτών όπως έχουν και στο εξωτερικό, ίσως πολλές τέτοιες "εξυπνάδες" δεν θα γίνονταν. Αλλά άμα έχεις 150 ενώσεις (και η κουτσή Μαρία έχει κάνει μια ένωση) αυτά παθαίνεις. Αναρωτιέμαι όλοι αυτοί τι προσφέρουν σε εμάς τους καταναλωτές.
Ultron Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 BREAKING NEWS xD: Πηρα τηλεφωνο,μου ειπαν πως εχουν στειλει τον hdd για ανακυκλωση(?)Και μου λεει Θα εχετε αντικατασταση.Μου είπε επισης πως ειχε ερθει εμαιλ αντικαταστασης απο 24/7,αλλα γιατι να ειδοποιησουν τον ενδιαφερομενο?Παω οπως ειμαι στο μαλλ να τον παρω μην μου τα αλλαξουν ,θα ενημερωσω ξανα μετα.
SeXBOX Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 πο ποοο τι φασαρία... αμάν αυτός ο "κότσος" τώρα φοβάμαι κι εγώ γιατί πήρα σε προσφορά ένα Toshiba λάπτοπ από "κότσο" και φοβάμαι μην πάθω τα ίδια σε περίπτωση που πάθει κάτι και έχω πληρώσει και επέκταση εγγύησης. :shock:
kostas_dr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Αφού στην τελική σου δίνουν αντικατάσταση, πάλι καλά να λες. Δεν θα έπρεπε να σε ειδοποιήσουν όμως αυτοί; περίμεναν απο εσένα να τους ξαναπάρεις τηλέφωνο; Τέτοιες περικοπές στα έξοδα κάνουν;
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Τραγικοί απλά. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση πάντως γιατί κάτι τέτοια καταστήματα είναι παραδείγματα προς αποφυγή. Αν και πλέον στην Ελλάδα η πλειονότητα των μαγαζιών στα θέματα service είναι κάπως έτσι, τρομάζεις μήπως σου χαλάσει κάτι εντός εγγύησης.
zodo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Κι εγώ με την εξυπηρέτηση του Κωτσόβολου έχω πρόβλημα σε ένα θέμα που ανέβασα. Για να ξέρω τα δικαιώματά μου, είχα τη φαεινή ιδέα να τηλεφωνήσω στη Γενική Γραμματεία Προστασίας Καταναλωτή. Ρώτησα τι δικαιώματα έχει ο καταναλωτής, πχ αν πρέπει να τρέχει ο ίδιος στην αντιπροσωπεία ή να επιστρέψει την προβληματική συσκευή στο κατάστημα, πόσο χρονικό διάστημα είναι εύλογο για να αντικατασταθεί το ελαττωματικό προϊόν κλπ. Οι απαντήσεις της κυρίας, γενικές και αόριστες. - Εξαρτάται από τη σύμβαση που υπογράψατε. - Είναι θέμα αν έχει τμήμα σέρβις η εταιρεία. - Το χρονικό διάστημα ποικίλλει. - Είναι θέμα τακτικής καταστήματος. - Εξαρτάται από το τι υπηρεσίες προσφέρει το κατάστημα. κλπ κλπ. Της είπα, "μα μιλάτε σαν να ρίχνετε όλο το δίκιο στην εταιρεία και όλο το άδικο σε μένα τον καταναλωτή, προστασία το λέτε αυτό; Ευχαριστώ πολ..." Εκεί μου έκλεισε το τηλέφωνο. Νιώθω λιγάκι ανυπεράσπιστος, χελπ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα