Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχεις το cd του και δεν έχεις Ίντερνετ τότε βάζεις το cd και το κανείς απο εκει αλλιώς θα πρέπει να βρεις απο πριν ή απο άλλο pc το αρχείο μe το driver και να το έχεις σε ένα στικακι ώστε με το που κανείς το φορματ κανείς την εγκατάσταση και έχεις Ίντερνετ ;)

Όλα τα αλλα λύνονται εύκολα μετα

Ότι θες ρωτάς :)

Sent from my iPhone using Insomnia

Το έχω πάθει να μην έχω Ίντερνετ μετα απο φορματ και είναι ταλαιπωρία. Είναι πως θα σου κάτσει και αν υπάρχουν drivers για την αντίστοιχη κάρτα :)

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν έχεις το cd του και δεν έχεις Ίντερνετ τότε βάζεις το cd και το κανείς απο εκει αλλιώς θα πρέπει να βρεις απο πριν ή απο άλλο pc το αρχείο μe το driver και να το έχεις σε ένα στικακι ώστε με το που κανείς το φορματ κανείς την εγκατάσταση και έχεις Ίντερνετ ;)

Όλα τα αλλα λύνονται εύκολα μετα

Ότι θες ρωτάς :)

Το έχω πάθει να μην έχω Ίντερνετ μετα απο φορματ και είναι ταλαιπωρία. Είναι πως θα σου κάτσει και αν υπάρχουν drivers για την αντίστοιχη κάρτα :)

Επομένως βάζω στο στικάκι τον Driver του ethernet ,παίρνω το cd με τα παραθύρια και πάμε για δουλεία ε?

Ποιο από όλα τα LAN να κατεβάσω?

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5K_SEEPU/#download

Δημοσ.

Ναι μονο το αρχειο του ιντερνετ χρειαζεσαι για αρχη απλα κατεβασε διαφορα αν δεν εισαι σιγουροσ ακριβωσ ποιο ειναι μην ξεμεινεις και τρεχεις ;)

Αν εννοείς για το Ethernet καλύτερα επειδη δεν έχει κάτι εκει βάλε στο google το τύπο απο την κάρτα δικτύου σου ,το λειτουργικό σύστημα που θα βάλεις και πατά download drivers και ψάξε όλο και κάποιο θα έχει ή ψάξε στο επίσημο site της κάρτας δικτύου που έχεις ακόμα καλύτερα

.

Για την σελίδα που έβαλες ακόλουθα το παιδι γιατι είμαι απο το κινητο και μάλλον δε μου δείχνει σωστα τι υπάρχει :)

Δημοσ.

Ναι μονο το αρχειο του ιντερνετ χρειαζεσαι για αρχη απλα κατεβασε διαφορα αν δεν εισαι σιγουροσ ακριβωσ ποιο ειναι μην ξεμεινεις και τρεχεις ;)

Αν εννοείς για το Ethernet καλύτερα επειδη δεν έχει κάτι εκει βάλε στο google το τύπο απο την κάρτα δικτύου σου ,το λειτουργικό σύστημα που θα βάλεις και πατά download drivers και ψάξε όλο και κάποιο θα έχει ή ψάξε στο επίσημο site της κάρτας δικτύου που έχεις ακόμα καλύτερα

.

ΑΠο το Site δεν έχει για τα 7 Drivers?

Με μια γρήγορη αναζήτηση δε βρηκα κατι!

Δημοσ.

Το site που εστειλες όχι ούτε εγω βρήκα αλλα ακόλουθα λίγο αυτο που σου λέει το παλικάρι παραπάνω ίσως ξέρει :)

Αλλιώς όπως σου είπα στο google και ψάχνεις για λίγο ή μας δίνεις τον τύπο της κάρτας δικτύου να βρούμε κάτι

Εγω θα βγω τώρα αύριο το πρωί σε ξαναβοηθαω σε ότι θέλεις . Αν θες παραπάνω βοήθεια στείλε πμ να σου απάντησω εκει :)

Καλο βράδυ

Δημοσ.

Το site που εστειλες όχι ούτε εγω βρήκα αλλα ακόλουθα λίγο αυτο που σου λέει το παλικάρι παραπάνω ίσως ξέρει :)

Αλλιώς όπως σου είπα στο google και ψάχνεις για λίγο ή μας δίνεις τον τύπο της κάρτας δικτύου να βρούμε κάτι

Εγω θα βγω τώρα αύριο το πρωί σε ξαναβοηθαω σε ότι θέλεις . Αν θες παραπάνω βοήθεια στείλε πμ να σου απάντησω εκει :)

Καλο βράδυ

Να σαι καλα Κωστα,η καρτα δικτυου ειναι η ενσωματομενη ρε συ!!Αυτη που εχει η μητρικη!!!!

Θα βαλω win 7 64,τι λογισμικο να επιλεξω?

Δημοσ.

Ααααα Οκ κατάλαβα

Λογικά εννοεί να μπεις vista 64 bit και δες έκει που λέει LAN και κατέβασε αυτα :)

Δημοσ.

Ααααα Οκ κατάλαβα

Λογικά εννοεί να μπεις vista 64 bit και δες έκει που λέει LAN και κατέβασε αυτα :)

Κάνουν τα vista??τα 7 θα βαλω!

Δημοσ.

Ναι αλλα λογικά ίδια θα είναι δεν νομίζω να έχεις θέμα ψάξε και λίγο στο google για Ίντερνετ drivers της μητρικής σου στα 7.

Κατέβασε το cpuz και δες το chipset της μητρικής σου και κανε αντιγραφή-επικολληση στο google και δίπλα γράψε drivers for windows 7 θα σου βρει κάποια :)

Δημοσ.

Ναι κατα 85% θα τα έχεις απλα στο λέω γιατι την έχω πατήσει με δυο Πς έτσι. Τεσπα ξεκινά αρχικά και ότι εις μας τα αποτελέσματα :)

Δημοσ.

Λογικά αυτες τις μέρες θα ξεκινήσω θα έχω και άλλο pc λειτουργικό οπότε θα μπορώ να στείλω.!

Θα ενημερώσω σύντομα!

Σας ευχαριστώ!

Δημοσ.

Οκ καλη επιτυχία

Καληνύχτα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...