Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Αν έχεις το cd του και δεν έχεις Ίντερνετ τότε βάζεις το cd και το κανείς απο εκει αλλιώς θα πρέπει να βρεις απο πριν ή απο άλλο pc το αρχείο μe το driver και να το έχεις σε ένα στικακι ώστε με το που κανείς το φορματ κανείς την εγκατάσταση και έχεις Ίντερνετ Όλα τα αλλα λύνονται εύκολα μετα Ότι θες ρωτάς Sent from my iPhone using Insomnia Το έχω πάθει να μην έχω Ίντερνετ μετα απο φορματ και είναι ταλαιπωρία. Είναι πως θα σου κάτσει και αν υπάρχουν drivers για την αντίστοιχη κάρτα Sent from my iPhone using Insomnia
qweRRr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Αν έχεις το cd του και δεν έχεις Ίντερνετ τότε βάζεις το cd και το κανείς απο εκει αλλιώς θα πρέπει να βρεις απο πριν ή απο άλλο pc το αρχείο μe το driver και να το έχεις σε ένα στικακι ώστε με το που κανείς το φορματ κανείς την εγκατάσταση και έχεις Ίντερνετ Όλα τα αλλα λύνονται εύκολα μετα Ότι θες ρωτάς Sent from my iPhone using Insomnia Το έχω πάθει να μην έχω Ίντερνετ μετα απο φορματ και είναι ταλαιπωρία. Είναι πως θα σου κάτσει και αν υπάρχουν drivers για την αντίστοιχη κάρτα Sent from my iPhone using Insomnia Επομένως βάζω στο στικάκι τον Driver του ethernet ,παίρνω το cd με τα παραθύρια και πάμε για δουλεία ε? Ποιο από όλα τα LAN να κατεβάσω? http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5K_SEEPU/#download
STORM1978 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Επομένως βάζω στο στικάκι τον Driver του ethernet ,παίρνω το cd με τα παραθύρια και πάμε για δουλεία ε? Ποιο από όλα τα LAN να κατεβάσω? http://www.asus.com/...SEEPU/#download απο αυτη την σελιδα τον πρωτο!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ναι μονο το αρχειο του ιντερνετ χρειαζεσαι για αρχη απλα κατεβασε διαφορα αν δεν εισαι σιγουροσ ακριβωσ ποιο ειναι μην ξεμεινεις και τρεχεις Αν εννοείς για το Ethernet καλύτερα επειδη δεν έχει κάτι εκει βάλε στο google το τύπο απο την κάρτα δικτύου σου ,το λειτουργικό σύστημα που θα βάλεις και πατά download drivers και ψάξε όλο και κάποιο θα έχει ή ψάξε στο επίσημο site της κάρτας δικτύου που έχεις ακόμα καλύτερα . Sent from my iPhone using Insomnia Για την σελίδα που έβαλες ακόλουθα το παιδι γιατι είμαι απο το κινητο και μάλλον δε μου δείχνει σωστα τι υπάρχει Sent from my iPhone using Insomnia
qweRRr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ναι μονο το αρχειο του ιντερνετ χρειαζεσαι για αρχη απλα κατεβασε διαφορα αν δεν εισαι σιγουροσ ακριβωσ ποιο ειναι μην ξεμεινεις και τρεχεις Αν εννοείς για το Ethernet καλύτερα επειδη δεν έχει κάτι εκει βάλε στο google το τύπο απο την κάρτα δικτύου σου ,το λειτουργικό σύστημα που θα βάλεις και πατά download drivers και ψάξε όλο και κάποιο θα έχει ή ψάξε στο επίσημο site της κάρτας δικτύου που έχεις ακόμα καλύτερα . Sent from my iPhone using Insomnia ΑΠο το Site δεν έχει για τα 7 Drivers? Με μια γρήγορη αναζήτηση δε βρηκα κατι!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Το site που εστειλες όχι ούτε εγω βρήκα αλλα ακόλουθα λίγο αυτο που σου λέει το παλικάρι παραπάνω ίσως ξέρει Αλλιώς όπως σου είπα στο google και ψάχνεις για λίγο ή μας δίνεις τον τύπο της κάρτας δικτύου να βρούμε κάτι Εγω θα βγω τώρα αύριο το πρωί σε ξαναβοηθαω σε ότι θέλεις . Αν θες παραπάνω βοήθεια στείλε πμ να σου απάντησω εκει Καλο βράδυ Sent from my iPhone using Insomnia
qweRRr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Το site που εστειλες όχι ούτε εγω βρήκα αλλα ακόλουθα λίγο αυτο που σου λέει το παλικάρι παραπάνω ίσως ξέρει Αλλιώς όπως σου είπα στο google και ψάχνεις για λίγο ή μας δίνεις τον τύπο της κάρτας δικτύου να βρούμε κάτι Εγω θα βγω τώρα αύριο το πρωί σε ξαναβοηθαω σε ότι θέλεις . Αν θες παραπάνω βοήθεια στείλε πμ να σου απάντησω εκει Καλο βράδυ Sent from my iPhone using Insomnia Να σαι καλα Κωστα,η καρτα δικτυου ειναι η ενσωματομενη ρε συ!!Αυτη που εχει η μητρικη!!!! απο αυτη την σελιδα τον πρωτο! Θα βαλω win 7 64,τι λογισμικο να επιλεξω?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ααααα Οκ κατάλαβα Λογικά εννοεί να μπεις vista 64 bit και δες έκει που λέει LAN και κατέβασε αυτα Sent from my iPhone using Insomnia
qweRRr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ααααα Οκ κατάλαβα Λογικά εννοεί να μπεις vista 64 bit και δες έκει που λέει LAN και κατέβασε αυτα Sent from my iPhone using Insomnia Κάνουν τα vista??τα 7 θα βαλω!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ναι αλλα λογικά ίδια θα είναι δεν νομίζω να έχεις θέμα ψάξε και λίγο στο google για Ίντερνετ drivers της μητρικής σου στα 7. Κατέβασε το cpuz και δες το chipset της μητρικής σου και κανε αντιγραφή-επικολληση στο google και δίπλα γράψε drivers for windows 7 θα σου βρει κάποια Sent from my iPhone using Insomnia
qweRRr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ετσι βρηκα την μητρικη ρε συ!! Απο ότι διάβασα δεν θα έχω θέμα!! Θα έχω το ethernet απο τα 7!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ναι κατα 85% θα τα έχεις απλα στο λέω γιατι την έχω πατήσει με δυο Πς έτσι. Τεσπα ξεκινά αρχικά και ότι εις μας τα αποτελέσματα Sent from my iPhone using Insomnia
qweRRr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Λογικά αυτες τις μέρες θα ξεκινήσω θα έχω και άλλο pc λειτουργικό οπότε θα μπορώ να στείλω.! Θα ενημερώσω σύντομα! Σας ευχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Οκ καλη επιτυχία Καληνύχτα Sent from my iPhone using Insomnia
qweRRr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Θα περιμένω να ακούσω και άλλες γνώμες βέβαια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα