Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεποντας λιγο τηλεοραση...βαρεθηκα να ακουω διαφημισεις με τα πενταψηφια νουμερα..11... 14... ελεος..Ελεος...αυτες οι διαφημισεις και τον πιου βλεπει κανεις στη τηλεοραση!

• Like 1
Δημοσ.

Είναι μια απο τις επιπτώσεις τις κρίσης οι τελειωμένες διαφημίσεις!

Πάμε όλοι μαζί λοιπόν! Και 1 και 4 και 554! χαχαχαχα ΕΛΕΟΣ!

• Like 4
Δημοσ.

αυτο που με προβληματιζει ειναι ποσα δινουν για να διαφημιζονται..και αυτα απο που τα βρισκουν....ακομα και το 11 888 εχασε το νοημα του πια ..χαλια οι διαφημισεις...ακομα το δγακο δειχνουν π κ π...

Δημοσ.

Είναι μια απο τις επιπτώσεις τις κρίσης οι τελειωμένες διαφημίσεις!

Πάμε όλοι μαζί λοιπόν! Και 1 και 4 και 554! χαχαχαχα ΕΛΕΟΣ!

Το ότι σου ήρθε αυτό το νούμερο 1ο στο μυαλό την κάνει κάθε άλλο παρά "τελιωμένη". Κάτα την άποψή μου η πιο πετυχημένη από αυτές.

αυτο που με προβληματιζει ειναι ποσα δινουν για να διαφημιζονται..και αυτα απο που τα βρισκουν....ακομα και το 11 888 εχασε το νοημα του πια ..χαλια οι διαφημισεις...ακομα το δγακο δειχνουν π κ π...

Τι εννοείς "από που τα βρίσκουν". .... από όπου τα βρίσκουν όλες οι διαφημιζόμενες εταιρείες.

Δημοσ.

Το ότι σου ήρθε αυτό το νούμερο 1ο στο μυαλό την κάνει κάθε άλλο παρά "τελιωμένη". Κάτα την άποψή μου η πιο πετυχημένη από αυτές.

Το στόχο του φυσικά και τον πέτυχε ο διαφημιστής. Δεν είπα το αντίθετο. Εγώ όμως δεν θα πάψω να λέω πως είναι ΓΕΛΟΙΑ και ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ.

Και 1 και 4 και 554!

Και για σπάσιμο θα παίρνω το 14784 !!!!!!!!!

Δημοσ.

εγω εχω απορια:τελικα ολους αυτους τους τηλεφωνικους καταλογους που διαφημισουν τοσα χρονια υπαρχουν ανθρωποι που τους χρησιμοποιούν?εχετε γνωρισει καποιον που να το εχει παραδεχτει?

Δημοσ.

εγώ όταν πρωτοήρθα στην αθηνα για διαφορες ανάγκες καλούσα το 1 1821 γιατί ήταν ο αριθμός με την φτηνότερη χρέωση με διαφορα μάλιστα... τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη η αν άλλαξε η χρέωση

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι αυτοι οι δυο καινουριοι αριθμοι ειναι για πληροφοριες αποκλειστικα για γιατρους εοππυ. Και ρωταω, αφου το 90 και βαλε τοις εκατο εχουν περασει στον ιδιωτικο τομεα, ποιο εοππυ μου λενε αυτοι;

Δημοσ.

Απατεωνιά είναι ρε, μην παίρνετε τηλέφωνο γιατί στο τέλος στημένος θα βγει να πάρει τα 1000 ευρώ.

Εγώ έχω να πω κάτι άλλο,

Έλεος με τα "RedBull/Motion" στα τραγούδια, πως έχουμε καταντήσει έτσι?

• Like 1
Δημοσ.

εγώ όταν πρωτοήρθα στην αθηνα για διαφορες ανάγκες καλούσα το 1 1821 γιατί ήταν ο αριθμός με την φτηνότερη χρέωση με διαφορα μάλιστα... τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη η αν άλλαξε η χρέωση

<τουουουτ> (καλεί)

- ...Καλημέρα σας, ευχαριστούμε που καλέσατε το 1 1821, την πιο επαναστατικά φτηνή γραμμή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, θεση δεκατέσσερα, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ονομάζομαι, πώς μπορώ να σας εξυπηρετήσω;

• Like 2
Δημοσ.

<τουουουτ> (καλεί)

- ...Καλημέρα σας, ευχαριστούμε που καλέσατε το 1 1821, την πιο επαναστατικά φτηνή γραμμή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, θεση δεκατέσσερα, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ονομάζομαι, πώς μπορώ να σας εξυπηρετήσω;

Γιατί δεν έχει δελφίνια η θάλασσα σήμερα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...