παπι Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 vs Ψαχνουμε για Γ_ΤΑ τηλ1: ΓΟΠΑ (μα δεν εχει π)
Pireotis88 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Γιατί δεν έχει δελφίνια η θάλασσα σήμερα? και η κορνα δεν ειναι δελφινιου...ουτε βαπορι δεν εχει τοσο δυνατη..Ειναι ασχετοι =ρ (μιλησε ο καραβολατρης ..) μα εδω για κτελ αργολιδας τους ειχα παρει..και τελικα τα σωστα νουμερα τα βρηκα απο το ιντερνετ ψαχνοντας... εν τω μεταξυ στα κτελ αργολιδας τα τηλεφωνα στο κηφισο δε δουλευουν...στον Ισθμο εχουν κατεβασει το κεντρο...συνενοηθηκα με το Ναυπλιο για το πως θα φυγω απο Ισθμο! =ρ
DrLo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 εν τω μεταξυ στα κτελ αργολιδας τα τηλεφωνα στο κηφισο δε δουλευουν...στον Ισθμο εχουν κατεβασει το κεντρο...συνενοηθηκα με το Ναυπλιο για το πως θα φυγω απο Ισθμο! =ρ [offtopic] ΚΤΕΛ ... ότι πιο ττραγικό. Θα κάνω πάρτυ όταν επιτέλους τα κλείσουν και απελευθερώσουν την αγορά. [offtopic] 2
kfyros Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 εγω εχω απορια:τελικα ολους αυτους τους τηλεφωνικους καταλογους που διαφημισουν τοσα χρονια υπαρχουν ανθρωποι που τους χρησιμοποιούν?εχετε γνωρισει καποιον που να το εχει παραδεχτει? χιλιάδες όμως.. έχουν κάνει τις υπηρεσίες καταλόγου προϊόν και βγάζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από αυτά. Και το αν θα σου δώσουν το σωστό νούμερο εξαρτάται από το πόσο ξύπνιος είναι ο τηλεφωνητής που μιλάς. Αλλά εσύ χρεώνεσαι με το λεπτό !!
johnbond Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Εγώ θέλω να μου πείτε ΕΝΑ λόγο για να δει ένας νέος άνθρωπος τηλεόραση και επομένως και διαφημίσεις. 4
SOADNICK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Εγώ θέλω να μου πείτε ΕΝΑ λόγο για να δει ένας νέος άνθρωπος τηλεόραση και επομένως και διαφημίσεις. Champions League 4
johnbond Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Σιγά τη μπάλα που δείχνει..Όλα στη Nova έχουν πάει.
slipknot Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Εγώ θέλω να μου πείτε ΕΝΑ λόγο για να δει ένας νέος άνθρωπος τηλεόραση και επομένως και διαφημίσεις. Σατυρικές εκπομπές των 20:00.
chill Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Σήμερα είδα μια διαφήμιση για ενα προϊόν ονόματί pet repeller στο Mega.... Πρέπει κάποιος να την δει για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την τραγικότητα της. Την ψάχνω απεγνωσμένα
Pireotis88 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Σήμερα είδα μια διαφήμιση για ενα προϊόν ονόματί pet repeller στο Mega.... Πρέπει κάποιος να την δει για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την τραγικότητα της. Την ψάχνω απεγνωσμένα καλα ..εψαξα τι ειναι...ελεος...κανουμε και τα σκυλακια φλουφληδες...πωωω
chill Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Βρήκες την διαφήμιση; Δώσε link αν είναι...Πιο cult πεθαίνεις!!!
Pireotis88 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Εδω εχει διαφορα βιντεο...ριξτε μια ματια ...δηλαδη ελεος...τι φτιαχνουν αυτοι οι Αμερικανοι..θυμαμαι καποτε στη τηλεοραση ηταν ενα παιδι απο ΗΠΑ..που ειχε βγαλει λεει εκατομυρια απο ενα παιχνιδι που ειχε φτιαξει με αυτα που εχουν στη Πιτσα Χατ τα πλαστικα.στη μεση της πιτσας.σαν μικρο τραπεζακι που ειναι....
DrLo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Σήμερα είδα μια διαφήμιση για ενα προϊόν ονόματί pet repeller στο Mega.... Πρέπει κάποιος να την δει για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την τραγικότητα της. Την ψάχνω απεγνωσμένα Είναι Pest Repeller. Παρόμοιες παπαριές διαφημίζονται εδώ και περίπου μια 10ετία. καλα ..εψαξα τι ειναι...ελεος...κανουμε και τα σκυλακια φλουφληδες...πωωω Παίζει να μην έχεις καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Εδω εχει διαφορα βιντεο...ριξτε μια ματια ...δηλαδη ελεος...τι φτιαχνουν αυτοι οι Αμερικανοι..θυμαμαι καποτε στη τηλεοραση ηταν ενα παιδι απο ΗΠΑ..που ειχε βγαλει λεει εκατομυρια απο ενα παιχνιδι που ειχε φτιαξει με αυτα που εχουν στη Πιτσα Χατ τα πλαστικα.στη μεση της πιτσας.σαν μικρο τραπεζακι που ειναι.... Λέγεται Pizza Saver Sorry που στο χαλάω αλλά ξέρεις ... α. δεν υπήρξε ποτέ αεροπλανοφόρο που διέταξε φάρο να αλλάξει πορεία. β. Μαγκιά του όποιου το έκανε, Αμερικάνος, Γάλλος, Άγγλος, Πορτογάλος, δε καταλαβαίνω το φθόνο που βγάζεις ... "όσα δε φτάνει η Αλεπού" γ. "Τώρα αυτό θα μπορούσε να το πει κάποιος ρατσιστικό" που θα έλεγε και συμφορουμίτης. 1
Adon1s Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Eγω πάντως ακόμα γελάω με την τραγικότητα του 11821 , με τα κανόνια και τα κλαρίνα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα