Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οδοντοκρεμα χωρις φθοριο γιατι;

(εκφράζω γεγονός και οχι γνώμη)

Γιατί υπάρχει μια ομάδα επιστημόνων που θεωρεί οτι το φθόριο οχι μόνο δεν ωφελεί αλλά αντίθετα ειναι και επικίνδυνο.

Δημοσ.

Εγω δεν χρησιμοποιω τιποτα :)

Ενα αφρολουτρο , ενα σαμπουαν , μια οδοντοκρεμα και τελος.Και καθε φορα διαφορετικη μαρκα..ετσι για να εχουμε ποικιλια :)

Δεν ειμαι λιγδιαρης αλλα θεωρω την πολυ απασχοληση με καλλυντικα χασιμο χρονου :)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ λούζομαι με ενα φαρμακευτικό σαμπουάν όχι πολύ δυνατό αλλά είναι τύπου κορρέ γιατί είχα πρόβλημα τριχoπτωσης και ξηροδερμίας μικρός και ευτυχώς αν και αργά το πρόβλημα λύθηκε ...

Βέβαια γενικά πλέον αλλάζω σαμπουάν . Τώρα πχ θα λουστώ για λίγες μέρες με το κλασσικό head and shoulders και μετά ξανά στο φαρμακευτικό κτλπ.

Για το υπόλοιπο σώμα χρησιμοποιώ ένα πράσινο σαπούνι στερεό τύπου "αρκάδι".

Oδοντόκρεμα οι φυτικές δεν μ αρέσουν νιώθω ότι δεν καθαρίζουν τα δόντια ούτε λευκαίνουν όπως γράφουν... Χρησιμοποιώ μία της aim που κατά τη γνώμη μου είναι κορυφή η aim.

Σαμπουάν:

11703097-biotin-complex-thickening-shampoo.jpg

Αυτό θεωρείτε απο τα καλύτερα απ ότι έχω διαβάσει. Αφρό κάνει; Τονώνει την τρίχα με τον καιρό ή γεμίζεις ξηροδερμία και το μαλλί γίνεται θαμπό;

κορυφή πάντως το iherb αλλά έχει και προιόντα απάτη που δεν είναι και τόσο καλά όσο γράφουν τα reviews αλλά αυτό είναι και θέμα γούστου ή τι ταιριάζει στον καθένα. Για συμπληρώματα δεν έχω ιδέα γιατί έχει και μάρκες άγνωστες (πέρα από γνωστές Now foods, solgar κτλπ) Πάντως οι τιμές είναι εξαιρετικές. Λάδι καρύδας εδώ το είχα βρει 18++ ευρώ και εκεί το βρήκα 12 ευρώ με μεταφορικά.

Δημοσ.

Ναι ρε σπουδαίο σαμπουάν. Αλλά δεν κάνει τόσο αφρό όσο αυτά με τα χημικά. Το σαπούνι κάνει πολύ αφρό ομώς, είναι εξαιρετικό και σου μένει το άρωμα του.

Δημοσ.

Δεν ισχύει πάντα αυτό.

Γενικά υπάρχει πιθανότητα να μπορέσεις να σώσεις 5 τρίχες όσο περνάνε τα χρόνια με πρόληψη. Ντάξει δεν μιλάμε για ολική αλλωπεκία μπρος και πίσω εκεί όντως δεν σε σώζει κανένα σαμπουάν...

Επίσης μιλάμε και για ξηροδερμία όχι μόνο για τριχόπτωση και εκεί αποδεδειγμένα βοηθάνε τέτοιου είδους σαμπουάν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...