Inler Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Οποιος εχει αγορασει προσφατα και εχει καταφερει να πιασει τα ψηφικα καναλια με τη συνοδευομενη κεραια του ας προτεινει....Αυτο αξιζει καθολου; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802185
madtaz Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δε νομίζω οτι αυτές οι μικρές κεραίες που συνοδεύουν τα TV tuner μπορουν να πιάσουν έστω και ένα ψηφιακό κανάλι...τουλάχιστον σιγουρα όχι μέσα σε σπίτι. Εγώ προσωπικά τη δικιά μου κεραιούλα μια που τη δοκίμασα και μια που την ξανάβαλα στο κουτί της!
terry308 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Η κινέζικη που πήρα από ΕΒΑΥ έπιανε πάντως Προτιμότερο φυσικά είναι μια εξωτερική ή εσωτερική για περισσότερη δύναμη
Voodooman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Τα ίδια και εμένα, το πάμφθηνο από το ebay με την γνωστή, ταπεινή κεραιούλα μπορεί να πιάσει ακόμη και τέλεια, ανάλογα την περιοχή.
australis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Τα ίδια και εμένα, το πάμφθηνο από το ebayμε την γνωστή, ταπεινή κεραιούλα μπορεί να πιάσει ακόμη και τέλεια, ανάλογα την περιοχή. Ενδιαφερον και χρειαζομαι ενα.... Δουλευει με Win7?
Voodooman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δουλεύει μια χαρά σε win 7 32 και 64 bit και στην ΕΡΤ HD. Το συνοδευτικό του πρόγραμμα είναι καλό και δουλεύει και με το τηλεκτοντρόλ που περιέχεται στη συσκευασία, αλλά είναι λίγο παλιομοδίτικο εμφανισιακά και λειτουργικά και έτσι προτίμησα το media center. Απλά ψάχνομαι αυτόν τον καιρό για καμιά δυνατή μίνι κεραία, στις διαστάσεις της δικής του, ώστε να έχω καλύτερο σήμα σε περισσότερες περιοχές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα