Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ, λοιπόν εδώ και κάμποσο καιρό έχω ένα μικρό προβληματάκι με την όρασή μου. Όσο είναι μέρα βλέπω τέλεια, διαβάζω κανονικά, μπορώ να δω πολύ άνετα από μακριά και γενικά δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι πως εδώ και κάνα χρόνο περίπου δεν μπορώ να διαβάσω χρησιμοποιώντας το φως της λάμπας, μου είναι αδύνατο, διαβάζω μισή σελίδα και ζαλίζομαι, δεν μπορώ να κρατήσω το βλέμμα μου στο κείμενο. Αν κοιτάξω κάπου αλλού για λίγο μου φεύγει αλλά μετά πάλι τα ίδια. Με το φως του ήλιου δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.

Συμβαίνει σε κανέναν σας; Αξίζει να πάω οφθαλμίατρο;

Δημοσ.
Αξίζει να πάω οφθαλμίατρο;

Ναι!!!Απο τα φορουμ δεν προκειται να παρεις σωστη διαγνωση,ο καθενας θα σου λεει οτι θελει.Πηγαινε σε γιατρο για να εισαι σιγουρος.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι, αξιζει να πας σε οφθαλμιατρο για να μαθεις τι ειδους προβλημα εχεις με τα ματια σου και κυριως για να μαθεις πως θα το αντιμετωπισεις.

• Like 1
Δημοσ.

δεν αλλάζεις και λάμπα; είχα κι εγώ πρόβλημα με ένα τέτοιο που το φωνάζαμε με την αδερφή μου 'ανάκριση'.αντανακλούσε πολύ στις άσπρες σελίδες και σε ζάλιζε, έπαψα να το χρησιμοποιώ και δεν ξαναείχα πρόβλημα

Δημοσ.

Σαφως και πρέπει να πας σε γιατρό αλλα πιστευω πως και προβλημα να εχεις (οχι σημαντικό) θα σου πει καλα εισαι (αν δε φενεται στις εξετάσεις) και δε θα σου δωσει σημασια.Επισης μπορει να φταίει και η λάμπα που εχεις.Τι λάμπα ειναι;

Δημοσ.

δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, έχω άλλο όμως

δεν μπορώ να δω κάποιες φορές τηλεόραση με ανοιχτό φως (όταν έχει ταινίες που έχουν πολύ συχνά μαύρες σκηνές)

βασικά παίζει ρόλο τι λάμπα έχεις και σε ποιο σημείο είναι τοποθετημένη, δηλαδή αν είναι πάνω από την τηλεόραση τότε φυσικά και θα γυαλίζει η οθόνη, αν είναι πάνω από το κεφάλι/βιβλίο σου φυσικά και θα σε χτυπάει.

πάρε μια μικρότερη σε W, σε μια φάση είχα πάρει κάτι "φιλικές προς το περιβάλλον" λάμπες και δεν φώτιζαν πολύ (μου κάηκαν γρήγορα, σε κάνα 2μηνο περίπου) τζάμπα τα 4ε/1

Δημοσ.

Δεν τίθεται θέμας λάμπας. Μου τυχαίνει και στο σπίτι μου στην Αθήνα και στο φοιτητικό, και μέσα στο σπίτι και στο μπαλκόνι!

Δημοσ.
Διορθώνω την διάγνωση μου, δεν πάσχετε από σύνδρομο πολλαπλής ακινησίας, είστε απλά ένας αρχιτεμπέλαρος (σφηνάκια)

Μήπως δεν μπορείς να διαβάσεις, βαριέσαι και νομίζεις ότι έχεις πρόβλημα με τα μάτια σου, δηλαδή δεν ζαλίζεσαι απλά βαριέσαι.;?

Δημοσ.

Συμβαίνει σε κανέναν σας;

αυτό δεν έχει καμία σημασία αφού σε θέματα υγείας πολλές καταστάσεις μπορεί να μοιάζουν αλλά να μην έχουν καμία σχέση

Αξίζει να πάω οφθαλμίατρο;

μα καλά, το ρωτάς;;;

Δημοσ.

2012... Ελλαδα... καποιος εχει προβλημα υγειας... τι να κανω.... τι να κανω... να παω σε γιατρο?... χμμμ...... ΟΧΙ θα το ποσταρω σε φορουμ τεχνολογιας!

• Like 2
Δημοσ.

ναι όντως, δεν παίζεις με την υγεία σου φίλε μου.

εδώ απλά μπορείς να ρωτήσεις απλά πράγματα του τύπου "πονάει η πρώτη φορά ....... στον οδοντίατρο"

για να σου απαντήσει κανείς που το έχει περάσει αυτό...

μην σκέφτεσαι τα χρήματα, έστω και να είσαι μια χαρά με την παραμικρή υποψία πήγαινε.

Δημοσ.

Συμβαίνει σε κανέναν σας; Αξίζει να πάω οφθαλμίατρο;

Όχι μωρέ σιγά το πρόβλημα απέφυγε ακόμα τον οφθαλμίατρο. Όταν αρχίσεις και δεν βλέπεις καλά ή τα βλέπεις όλα διπλά, τότε σκέψου το για επίσκεψη. Αλλά πρώτα μπες να μας ρωτήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ, οκ! Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις, από βδομάδα θα πάω στον οφθαλμίατρο, απλά ρώτησα μήπως συμβαίνει σε κάποιον κάτι παρόμοιο!

Δημοσ.

Φίλε μου, όπως και να χει πρέπει να πας σε έναν ειδικό. Εμείς ότι και να σου πούμε ψίλοι μέσα στα άχυρα θα είναι. Επίσης σόρρυ που θα στο πω, ούτε έχω σκοπό να σε αγχώσω, αλλά ήδη το έχεις καθυστερήσει πολύ...ένας χρόνος είναι πολύ μεγάλο διάστημα για τέτοια θέματα.... Όσο πιο άμεσα πήγαινε σε ένα γιατρό και εύχομαστε όλοι να είναι κάτι περαστικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...