Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στάζω αρκετά ευρώ τη μέρα στο κωλομπιτσόμπαρο, κλαίγοντας μέσ'τα βυζιά της αλβανίδας για "την κοπέλα μου που με παράτησε".

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα, 225/5 διανυκτερεύσεις, 110 εισιτήρια, 70 το βεσπάκι και 80 η βαρκάδα στο θαλάσσιο πάρκο ήταν τα στάνταρ. Τρώμε και πολύ βρε αδερφάκι μου εμείς, είπα να φάω και κανένα ψάρι μιας και δεν νομίζω να το κάνω στα κοντά αυτό ξανα.

Και τη μέρα που γυρνούσα στο Βόλο το ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ εξπρες σκιάθος χάλασε και είχε 6ωρη καθυστέρηση.... :mad:

Λοιπόν εκεί στις σποράδες το έχουν παραξεφτυλίσει το θέμα με τα ακτοπλοϊκά.

Αρκετά ακριβά τα εισιτήρια σε σχέση με άλλα νησιά. :devil:

Άσε που φέτος βαρούσαν μύγες.... να τους δω του χρόνου πως θα είναι.

Επεξ/σία από Physics_Rulez
Δημοσ.

Απ'τη στιγμή που ΜΟΝΟ μία εταιρία έχει τη γραμμή τι περίμενες; Κρίμα ρε γαμώτο, είναι και τα τρία νησίά υπέροχα!

Δημοσ.

Κυπρος 6 μερες 600 ευρω το κεφαλι (34 ατομα)για ξενοδοχειο και πληρες φαγητο πρωκ μεσημερι βραδυ στο ξενοδοχειο,αεροπορικα εισητηρια και ενοικιαση αυτοκινητων εκει περα + 50 ευρω για καμια ενοικιαση ποδηλατου,εισητηρια λεοφορειων και σουβενιρς.

Δημοσ.

Κυπρος 6 μερες 600 ευρω το κεφαλι (34 ατομα)για ξενοδοχειο και πληρες φαγητο πρωκ μεσημερι βραδυ στο ξενοδοχειο,αεροπορικα εισητηρια και ενοικιαση αυτοκινητων εκει περα + 50 ευρω για καμια ενοικιαση ποδηλατου,εισητηρια λεοφορειων και σουβενιρς.

Δεν ξέρω τι ξενοδοχείο σου εκατσε αλλα είναι πολύ φτηνα

Δημοσ.

Δυο τριήμερα χαλκιδική, απο 250+ ε περίπου το ζευγάρι (βενζινες,δωματια,ταβέρνες,καφέδες μέσα) και ταξιδάκι F1 στην Ουγγαρία περίπου 650-700ε το ζευγάρι (πανε ελα,εισητηρια F1,δωμάτια,φαγητά).

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι ξενοδοχείο σου εκατσε αλλα είναι πολύ φτηνα

στο kanika pantheon hotel ειχαμε κλεισει,λογω του οτι ειμασταν πολλα ατομα ισως να μας εκαναν και καμια προσφορα.το ξενοδοχειο ηταν πολυ καλο,3 αστερων αν θυμαμαι καλα.

οντως,φθηνα ηταν για κυπρο.

Δημοσ.

Δεν έχω πάρει ακόμα άδεια. Βολεύτηκα μέχρι τώρα με 8 μερούλες (4 σαββατοκύριακα) στο εξοχικό των γονιών μου.

Κόστος διαμονής: 0

Κόστος διατροφής: 0 (να' ναι καλά ο μπαξές και τα ντουλάπια + ψυγείο που έβρισκα στοκαρισμένα! :-D )

Κόστος μεταφοράς: Οι βενζίνες για συνολικά 4 x 120 = 480 Km

Ιντερνετάκι τσαμπέ ασύρματα, από πιλοτικό πρόγραμμα του δήμου. :-D

Θάλασσα στα λίγες εκατοντάδες μέτρα απόσταση, κι εκεί μηδέν έξοδα.

Σε 2 βδομάδες παίρνω καμιά 10αριά μερούλες άδεια και πηγαίνω σούμπιτος πάλι εκεί, για μπόλικα μπάνια και φυσική κατάσταση-τρέξιμο. Κόστος που αναμένω: Οι βενζίνες για 240 Km + λίγες δεκάδες € για κάνα σούπερ-μάρκετ.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ένα ψάροχωρι πίσω άπο τα Μεθανα (Βαθυ) 80 ευρω βενζίνες - ακτοπλοϊκά 22 ( 3 ταξίδια) ΚΤΕΛ 11 ευρω και κάπου 130 ευρω σε φαγητά ..σύνολο ημερών διακοπών 14 ..απλα για λόγους εργασίας γυρνουσα καποιες μέρες Πειραιά ...

Δημοσ.

Σε ένα ψάροχωρι πίσω άπο τα Μεθανα (Βαθυ)

μιλαμε για ομορφια (!!!), οχι μαλακιες!

anyway

4 μερες ξυλοκαστρο στο εξωχικο ''της έτσης''. 5 ατομα το συνολο.

κοστος διαμονης 0 , κοστος σουπερμαρκετ κανα 50αρακι , εξοδα εκτος κατοικιας κανα 100ρακι.

3 μερες στον Πορο στο σπιτι θειου μαζι με θειους-γονεις

γενικα εξοδα: μεδεν. (0)

6 μερες στο χωριο (ορεινη Φθιώτιδα)

23 σε ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ , καμια 20αρια σε πιωματα.

για τα υπολοιπα ,η λεξη γιαγια τα λεει ολα.

αυτααααα.

α και οι μπιτζινες που με μια 70αρα πηγα Αθηνα-Ξυλοκαστρο-Γαλατα (απεναντι απο τον Πορο για να περασω απεναντι)-Αθηνα.

Δημοσ.

Δεν έχω πάρει ακόμα άδεια. Βολεύτηκα μέχρι τώρα με 8 μερούλες (4 σαββατοκύριακα) στο εξοχικό των γονιών μου.

Κόστος διαμονής: 0

Κόστος διατροφής: 0 (να' ναι καλά ο μπαξές και τα ντουλάπια + ψυγείο που έβρισκα στοκαρισμένα! :-D )

Κόστος μεταφοράς: Οι βενζίνες για συνολικά 4 x 120 = 480 Km

Ιντερνετάκι τσαμπέ ασύρματα, από πιλοτικό πρόγραμμα του δήμου. :-D

Θάλασσα στα λίγες εκατοντάδες μέτρα απόσταση, κι εκεί μηδέν έξοδα.

Σε 2 βδομάδες παίρνω καμιά 10αριά μερούλες άδεια και πηγαίνω σούμπιτος πάλι εκεί, για μπόλικα μπάνια και φυσική κατάσταση-τρέξιμο. Κόστος που αναμένω: Οι βενζίνες για 240 Km + λίγες δεκάδες € για κάνα σούπερ-μάρκετ.

εσυ εσπασες καθε ρεκορ! πιο τζαμπα και απο τον τζαμπα

Δημοσ.

μιλαμε για ομορφια (!!!), οχι μαλακιες!

anyway

4 μερες ξυλοκαστρο στο εξωχικο ''της έτσης''. 5 ατομα το συνολο.

κοστος διαμονης 0 , κοστος σουπερμαρκετ κανα 50αρακι , εξοδα εκτος κατοικιας κανα 100ρακι.

3 μερες στον Πορο στο σπιτι θειου μαζι με θειους-γονεις

γενικα εξοδα: μεδεν. (0)

6 μερες στο χωριο (ορεινη Φθιώτιδα)

23 σε ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ , καμια 20αρια σε πιωματα.

για τα υπολοιπα ,η λεξη γιαγια τα λεει ολα.

αυτααααα.

α και οι μπιτζινες που με μια 70αρα πηγα Αθηνα-Ξυλοκαστρο-Γαλατα (απεναντι απο τον Πορο για να περασω απεναντι)-Αθηνα.

ξεχασα να πω διαμονη ηταν σε σκαφος...(των δικων μου) αλλες μερες ηταν οι δικοι μου εκει..καποιες μερες ειχε ερθει η κοπελα μου που της εκανε εντυπωση οτι ηταν πολυ φθηνα...Δεν εχει κανα comfort τρελο το Βαθυ και γενικοτερα τα Μεθανα...αλλα εχει κοντα τον Πορο που εχει πολυ καλη ζωη με λιγο τσιμπημενες τιμες...Επειδη πηγαινα και αρκετα χρονια Πορο το service παραμενει καλο ελπιζω ε? Και προπαιδευση ειχα κανει εκει..και γενικοτερα οντας κοντα πηγαινε πολυς κοσμος παντα..και περιμεναν και τα επισκεπτηρια το χειμωνα και καναν δουλειες ...αλλα τωρα εφυγαν οι προπαιδευσεις απο εκει..δεν εχει και τοσα συμβατικα οπως παλια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...