Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μου κάνανε δώρο την Nespresso Krups XN003, με το aeroccinno..

Από κάψουλες τι να πάρω?

Να πάρω official από το σάητ με τιμή περίπου 0,41 ή 0,45 η μία

Να πάρω από άμαζον, πχ αυτό με τιμή περίπου 0,37 η μία

Να πάρω κάτι από Λουμίδη με τιμή 0.36 έως 0,395 η κάψουλα

ή πχ κάτι τέτοιο, με τιμή 0.29 η κάψουλα

ή ίσως κάτι τέτοιο?

, όπου βέβαια, περιμένω να μου πείτε και από πού να πάρω και καφέ :D :D

Εάν έχετε κάποια άλλη πρόταση εννοείται δεκτή..!!

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εξωφρενικά τα κόστη, και εξοργίζομαι με τους μπινέδες της nestle που κοιτάνε να σε διπλαρώσουν με όποιο τρόπο μπορούν..

αν μπορείς πήγαινε άλλαξε τη μηχανή με μια κανονική εσπρεσσιέρα ή κάτι άλλο.

γενικά τις μηχανές αυτού του τύπου τις σιχαίνομαι, γιατί το κόστος της κάψουλας είναι μεγάλο και σε βάζουν να πληρώσεις και την εσπρεσσιέρα..

και οι διάφορες γεύσεις που βγάζουν είναι χημικά προϊόντα ..

μόνο γεύση χταπόδι δεν έχουν βγάλει με αφρόγαλα ούζο12 μη γα...σω !!

• Like 3
Δημοσ.

Αφού υπάρχει κόσμος που αγοράζει εκτυπωτές,με την ίδια λογική πουλιούνται και οι εσπρεσιέρες.

Έχω μία,τη πήρα σχεδόν τζάμπα με την επιδότηση κάτι λιγώτερου ισόποσου σε καφέδες (είναι η λογική της απόκτηση...) και περιορίζω αυστηρά τη χρήση της για όταν τη χρειάζομαι.Είτε να εντυπωσιάσω κανα φιλαράκι ( :P) είτε για γερές χαρμάνες στη πάρτη μου.

Στην αρχή και μέχρι να το καταλάβω είχα γίνει σχεδόν μέτοχος,μου σκατοσφούγγαγαν τη τσέπη,αλλά σιγά-σιγά σταμάτησα την αμετροεπή της χρήση.

Λέει,ιδίως για κάποιον ηδονοθήρα,στο φινάλε γιατί δουλεύουμε;

Με ρέγουλα τα "κυπελάκια",κάνουν δυο κατοστάρικα drx.(θέλω lugo!)

Δημοσ.

δεν ειναι ετσι τα πραγματα. εμεις εχουμε την τασιμο, η καθε καψουλα μας βγαινει στο μισο ευρω αλλα ειναι ποιοτητας καφετεριας οπου εκει κοστιζει χ6-χ8. οποτε γιατι οχι?

Δημοσ.

δεν ειναι ετσι τα πραγματα. εμεις εχουμε την τασιμο, η καθε καψουλα μας βγαινει στο μισο ευρω αλλα ειναι ποιοτητας καφετεριας οπου εκει κοστιζει χ6-χ8. οποτε γιατι οχι?

Και σου φαίνεται λογικό το κόστος?

Δημοσ.

Εγω πάντως παρότι δοκίμασα και μη αυθεντικές καψουλες σαν τις δικές της δεν είναι. Προτιμω βα δίνω 40 λεπτα αλλα να πίνω ένα καφε που μπυ αρέσει παρα τα μισα και να μην το ευχαριστιεται. Λέμε για τα 40 λεπτα το καφε αλλα σε σύγκριση ας πούμε με τα χρήματα που θα έδινα για να πίω έξω εσπρεσο είναι λίγα διότι για τα δικα μου γούστα συγκρίνεται πλήρως με

Τον καφε που φτιάχνουν έξω

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

ναι μου φαινεται λογικο το κοστος γιατι οπως ειπα φτιαχνω με το 1/8 της τιμης ποιοτικο καφε. Στο σπιτι μου, στην μπαλκοναρα μου. Προσεχε,μη το βλεπεις απο τη μερια καποιου που δεν βγαινει να πιει καθολου καφε. Δες το ΑΝΤΙ να βγεις. ετσι κι αλλιως για μενα ο καφες ειναι ροφημα και απολαυση και οχι να χλαπακιασω ενα ποτηρι να ξυπνησω

Δημοσ.

Να την αλλάξω δεν υπάρχει δυνατότητα,γιατί την άνοιξα κλπ κλπ...

Οπότε, εάν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει, ας μου πει :)

Δημοσ.

δεν καταλαβα σε τια κριβως θελεις απαντηση. στο τι καφε να αγορασεις? οποια γευση σου αρεσει και απο οπου ειναι πιο φθηνα.

Δημοσ.

Δικές της (Νεσπρέσσο) να παίρνεις,πάνω από κάποιο ποσό στις στέλνουν και σπίτι τζάμπα.

Αν είστε δύο,να πάρετε λούγκο (μεγαλύτερη,διπλή τουλάχιστον ποσότητα) και μοιράστε το φλυτζάνι στα δύο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν καταλαβα σε τια κριβως θελεις απαντηση. στο τι καφε να αγορασεις? οποια γευση σου αρεσει και απο οπου ειναι πιο φθηνα.

Απάντηση θέλω στο αν έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι εκτός των αυθεντικών Nespresso καψουλών και ποιες είναι οι εντυπώσεις του.

EDIT : Και βασικά, με ενδιαφέρει πολύ για τις επαναχρησιμοποιήσιμες κάψουλες, εάν δουλεύουν οκ,και αν βρίσκεις πιο εύγεστες ποικιλίες καφέ να τις γεμίζεις, και από που :)

Επεξ/σία από s2117
Δημοσ.

Απάντηση θέλω στο αν έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι εκτός των αυθεντικών Nespresso καψουλών και ποιες είναι οι εντυπώσεις του.

EDIT : Και βασικά, με ενδιαφέρει πολύ για τις επαναχρησιμοποιήσιμες κάψουλες, εάν δουλεύουν οκ,και αν βρίσκεις πιο εύγεστες ποικιλίες καφέ να τις γεμίζεις, και από που :)

:-D :-D

δεν ήξερα ότι βγάλανε και oem κάψουλες με refill..

πατεντάρω ήδη το όνομα : capsuleworld.com :D

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...