KilliK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 ποιο ειναι το προβλημα σου Klekor? ειμαι δημοτης της Θρακης και γινομαι μουσουλμανος. αυτο δεν με κανει αυτοματα μελος της μουσουλμανικης μειονοτητας της Θρακης; 2
REDODIN7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Πήγαινε κάντο και μετά τα λέμε.... Γιατί είναι δύσκολο ?Εγώ στην καβαλα που σπούδασα ήξερα άτομα από ξανθη μουσουλμάνους και μου έλεγαν έλα εδώ αν δες γύνε μουσουλμάνος και θα πάρεις δάνειο για επιχείρηση στο έτσι χωρίς εγγύηση χωρίς τίποτα.
KleKoR Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Γιατί είναι δύσκολο ? Εγώ στην καβαλα που σπούδασα ήξερα άτομα από ξανθη μουσουλμάνους και μου έλεγαν έλα εδώ αν δες γύνε μουσουλμάνος και θα πάρεις δάνειο για επιχείρηση στο έτσι χωρίς εγγύηση χωρίς τίποτα. μα καλά είμαστε σοβαροί; μιλάμε για την αναγνωρισμένη μουσουλμανική μειονότητα της θράκης... τι σχέση έχουν τα δάνεια για επιχείρηση; για να μη σχολιάσω το φοβερό επιχείρημα ήξερα άτομα και μου έλεγαν...
REDODIN7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 μα καλά είμαστε σοβαροί; μιλάμε για την αναγνωρισμένη μουσουλμανική μειονότητα της θράκης... τι σχέση έχουν τα δάνεια για επιχείρηση; για να μη σχολιάσω το φοβερό επιχείρημα ήξερα άτομα και μου έλεγαν... Ωραία φίλε μου είναι αναγνωρισμένη αλλα γιατί πρέπει να μπαίνουν με χαμηλότερη βάση ?Έχουν κάποιο γενετικό πρόβλημα ? Δεν μιλάνε καλά τα ελληνικά ? Η μήπως φοβούνται μην ξεσηκωθούν και αρχίσουν σκηνικά όπως το Κόσοβο... 1
andreapaog328 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 μπουρδες λεω γω τα περι προστασιας του ελληνισμου εκει πανω. όποιος και όποτε έφτιαξε το νομο, τοκανε για να παρει καμια ψηφο παραπανω. 1
lary7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Φιλε μου αν ειχα χαρτια θα τα ειχα κανει απλα δεν το ηξερα οτι ειχα δεν ηρθε κανει να ενημερωσει ουτε εμενα ουτε τους γονεις μου.Παντα ειχα την απορεια και οι καθηγητες μου επιδης (σκεψου τι τσιμανια ηταν και αυτοι) γιατι ενω στα προφοικα εσχιζα στα γραπτα πατονα. Και οτι εχω προβλημα κατα τυχη το βρηκα απο εναν καθηγητη που εκανε το μαθημα επιλογης ψυχολογια και ηταν και φιλολογος στο τμημα μου για λιγο καιρο. Το προβλημα που λες ειναι παντα προβλημα και κανονικα επρεπε να το προσεξουν αλλα δυστηχως πανε ολα τα αρχ και το παιζουν δυσλεκτικη και εμεις που ειμαστε περνουμε τα.... Επισης αφου δεν εχουν καποιο προβλημα για ποιο λογο μπαινουν με χαμηλοτερη βαση ? Ας εμεναν κανονικα και ας ειχαν επιδοτηση ενοικιου. Αρα δεν σε φταιει κανεις αλλος πλην ο εαυτος σου , οι γονεις σου και το εκπαιδευτικο συστημα. Δεν υπαρχει κανενας λογος να φωναζεις, δεν σου στερησαν κανενα δικαιωμα, απλα εσυ δεν πηρες χαμπαρι νωρις την μαγικη κατηγορια που λεγεται "δυσλεκτικοι" ωστε να καβαντζωθεις και εσυ. Βεβαια υιοθετοντας την λογικη καποιων σχετικα με τα 6.000 μορια και την ικανοτητα, κακως περνουν τους δυσλεκτικους αφου δεν την παλεβουν με τα γραπτα, να τους στειλουν να μαθουν μια τεχνη ή στα χωραφια, γιατι να μου περνουν εμενα την θεση δινοντας προφορικα ενω εγω εδωσα τοτε 16! μαθηματα πανελληνιες.
KilliK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 μπουρδες λεω γω τα περι προστασιας του ελληνισμου εκει πανω. όποιος και όποτε έφτιαξε το νομο, τοκανε για να παρει καμια ψηφο παραπανω. δεν ξερεις ποσο διανα επεσες. ειναι πολυ ευκολο να βρεις μεσω google ποιος εφτιαξε τον νομο και τις συναντησεις που εκανε με την μειονοτητα οταν κατεβαινε αργοτερα για πρωθυπουργος.
REDODIN7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Αρα δεν σε φταιει κανεις αλλος πλην ο εαυτος σου , οι γονεις σου και το εκπαιδευτικο συστημα. Δεν υπαρχει κανενας λογος να φωναζεις, δεν σου στερησαν κανενα δικαιωμα, απλα εσυ δεν πηρες χαμπαρι νωρις την μαγικη κατηγορια που λεγεται "δυσλεκτικοι" ωστε να καβαντζωθεις και εσυ. Βεβαια υιοθετοντας την λογικη καποιων σχετικα με τα 6.000 μορια και την ικανοτητα, κακως περνουν τους δυσλεκτικους αφου δεν την παλεβουν με τα γραπτα, να τους στειλουν να μαθουν μια τεχνη ή στα χωραφια, γιατι να μου περνουν εμενα την θεση δινοντας προφορικα ενω εγω εδωσα τοτε 16! μαθηματα πανελληνιες. Και βέβαια μου το στέρησαν θα έπρεπε να υπάρχει ένας ψυχολόγος σε κάθε σχολειό η έστω να κάνουν κανένα σεμινάριο να ενημερώνουν τους γονείς αλλά πολλά ζητάω ε. Οι γονείς μου έχουν μερίδιο ευθύης αλλα όχι όσο η πολιτεία δεν μπορώ να ζητήσω από 2 ανθρώπους που έβγαλαν το δημοτικό με το ζόρι να είναι ενημερωμένη για τέτοια θέματα και ειδικά για μια εποχή σαν το 96-97 που τέτοια θέματα θεωροντουσαν ντάμπου. Το ότι δεν μπορώ να εκφραστώ σωστά ή μάλλον με το δικό σου σωστό τρόπο δεν σημαίνει ότι εσύ είσαι πιο έξυπνος από μένα ούτε βεβαια ότι εγώ είμαι πιο έξυπνος από σένα, υπάρχουν παιδιά με αυτισμό που έχουν IQ 4 φορες μεγαλύτερο από εσένα και εμενα, Απλά άλλος τρόπος που εκφράζεσαι εσύ άλλος εγώ, με το δικό σου σκεπτικό ο Stephen Hawking είναι ένα βλαμμένο σπαστικό! Τέλος δεν ζήτησα να καβατσωθω ζήτησα απλά να μου δώσουν τα δικαιώματα μου και επίσης και εγώ έδωσα 16 μαθήματα και μάλιστα δυο φορές Β και Γ λυκείου και εξαιτίας του προβλήματος μου χαντακώθηκα και έγραψα 3 στην έκθεση! Υ.Γ Ακόμα όμως δεν μου απάντησες γιατί μπαίνουν με μειωμένες βάσης ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 υπάρχουν παιδιά με αυτισμό που έχουν IQ 4 φορες μεγαλύτερο από εσένα και εμενα, κόψε κάτι μάστορα...(εκτός αν έχετε 40-50 IQ) 2
KilliK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 ελα ντε και εγω αυτο ρωτησα πιο πανω. πως ακριβως βοηθαει ο νομος στο να ενσωματωθει η μειονοτητα της Θρακης στον ελληνικο πληθυσμο. δηλαδη οποιος μουσουλμανος περασει ΑΕΙ, θα αποφασιει να γινει χριστιανος την επομενη μερα;
REDODIN7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 κόψε κάτι μάστορα...(εκτός αν έχετε 40-50 IQ) Εννοείτε ότι υπερέβαλα λίγο θέλοντας να τονίσω την σημασία αυτόν που λέω αλλα γενικά ισχύει υπάρχουν παιδιά που είναι 12 χρονων και έχουν μυαλό καλύτερο και από επιστήμονα. http://www.dailymail.co.uk/news/article-1369595/Jacob-Barnett-12-higher-IQ-Einstein-develops-theory-relativity.html
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 δηλαδη οποιος μουσουλμανος περασει ΑΕΙ, θα αποφασιει να γινει χριστιανος την επομενη μερα; Δεν μπορώ ούτε να ξεκινήσω να μπω στη διαδικασία του πώς σκέφτηκες (; ) και κατέληξες ότι αυτός είναι ο σκοπός του μέτρου. 2
Ntinaras Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 ο νομος αφορα μονο τους Θρακιωτες μουσουλμανους η γενικα ολους τους μουσουλμανους; μογγολισμος. κανε κατι αλλο που κανουν μερικοι,πηγαινε κυπρο και δωσε απο εκει εξετασεις. θα περασεις με 5 στο πολυτεχνειο. βεβαια μετα θα γελανε ολοι.
lary7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Και βέβαια μου το στέρησαν θα έπρεπε να υπάρχει ένας ψυχολόγος σε κάθε σχολειό η έστω να κάνουν κανένα σεμινάριο να ενημερώνουν τους γονείς αλλά πολλά ζητάω ε. Οι γονείς μου έχουν μερίδιο ευθύης αλλα όχι όσο η πολιτεία δεν μπορώ να ζητήσω από 2 ανθρώπους που έβγαλαν το δημοτικό με το ζόρι να είναι ενημερωμένη για τέτοια θέματα και ειδικά για μια εποχή σαν το 96-97 που τέτοια θέματα θεωροντουσαν ντάμπου. Το ότι δεν μπορώ να εκφραστώ σωστά ή μάλλον με το δικό σου σωστό τρόπο δεν σημαίνει ότι εσύ είσαι πιο έξυπνος από μένα ούτε βεβαια ότι εγώ είμαι πιο έξυπνος από σένα, υπάρχουν παιδιά με αυτισμό που έχουν IQ 4 φορες μεγαλύτερο από εσένα και εμενα, Απλά άλλος τρόπος που εκφράζεσαι εσύ άλλος εγώ, με το δικό σου σκεπτικό ο Stephen Hawking είναι ένα βλαμμένο σπαστικό! Τέλος δεν ζήτησα να καβατσωθω ζήτησα απλά να μου δώσουν τα δικαιώματα μου και επίσης και εγώ έδωσα 16 μαθήματα και μάλιστα δυο φορές Β και Γ λυκείου και εξαιτίας του προβλήματος μου χαντακώθηκα και έγραψα 3 στην έκθεση! Υ.Γ Ακόμα όμως δεν μου απάντησες γιατί μπαίνουν με μειωμένες βάσης ? Εμ, πολλα ζητας, αμα δεν μπορεσαν οι δικοι σου ή οι δασκαλοι να παρουν χαμπαρι οτι οι κακες επιδοσεις σου μονο σε καποια μαθηματα ωφειλονται σε συγκεκριμενο προβλημα τοτε δεν σου φταιει το κρατος γενικα αλλα συγκεκριμενα ατομα. Μην πας ομως και συγκρινεις τους μουσουλμανους με την περιπτωση σου ειναι διαφορετικα θεματα. Οσο για το ποσο εξυπνος ειναι καποιος με αυτισμο-δυσλεξια δεν το κρινω γιατι δεν εχω γνωσεις, οταν ομως υπαρχει στο τραπεζι το επιχειρημα "γιατι να σπουδαζει αυτος που περασε με 8.000 μορια αφου ειναι χαζος και δεν μπορει" τοτε μπορω και εγω να δηλωνω θιγμενος που οχι ο 1/150 αλλα οι 20/150 δυσλεκτικοι που περασαν ποιο ευκολα απο εμενα δεν θα επρεπε να περασουν. Αλλωστε μαιμου μουσουλμανος δυσκολα να περασει ενω απο μαιμου δυσλεκτικους ειναι γεματα τα πανεπιστημια. Για το υστερογραφο, δες ολο το νημα, εχω απαντησει και εγω και αλλοι, δεν υπαρχει λογος να καουμε loop το ιδιο θεμα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις