Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Βασικά το καλύτερο θα ήταν να έδιναν μεταξύ τους για τις θέσεις και όχι με όλους τους υπολοιπους με μειωμένες βάσης. γιατί?
insomniaK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 διότι πρόσβαση στα πανεπιστήμια πρέπει να έχουν μόνο τα μεγάλα νούμερα. 2
lary7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Επισης επειδη καπιοι με εκραξαν οτι δεν ειμαι πολιτισμενος ξερετε οτι στη Γαλλια απαγορευετε σε δημοσιους χωρους να φορανε μαντιλα! Οχι η μαντιλα αλλα η μπουρκα που καλυπτει ολο το προσωπο και δεν φαινεται τιποτα, διαφορετικη περιπτωση. Δεν αμβισβητω την εγκυρότητα του λόγου σου απλά μου κάνει εντύπωση γιατί από όλους τους γνωστούς και τον αδερφό μου επίσης έχω ακούσει ότι πάνε σκαπάνης. Ο σκαπανεας ειναι ειδικοτητα στο μηχανικο, ενοπλη. 7 μουσουλμανους ειχα στην ξανθη, οι 6 ενοπλοι και κανονικα ολες τις σκοπιες και ο ενας ηταν Ι10, αφου ειχε ελαφρα νοητικη υστερηση, αλλα τον εστειλαν οι γονεις του γιατι δεν θελανε ο γιος τους να μην υπηρετησει. Απο αυτους ο 1 σπουδασε πολυτεχνειο Ελλαδα, ο αλλος τουρκια, μπορει να ηταν η περιπτωση τετοια αλλα ειχαν μεγαλη διαφορα στην συμπεριφορα τους και στο πως εκαναν παρεα με τους υπολοιπους χριστιανους αλλα και στην χρηση της γλωσσας. Οχι δεν ξερω πως πρεπει να αντιμετοπηζετε η μειονοτητα ξερω ομως οτι εκλεγμενη βουλετες απο εκεινες τις περιοχες εχουν πει οτι θεωρουν τον εαυτο τους ΤΟΥΡΚΟ. Μεγαλο μερος θεωρει τον εαυτο τους Τουρκους στο γενος, δεν ειναι ολοι Πομακοι οπως οι Ελληνες της Β.Ηπειρου λενε οτι ειναι Ελληνες και οχι Αλβανοι. Παρα πολλοι απο την αλλη πλευρα ψηφιζουν χριστιανους υποψηφιους και αυτο ειναι κατι που προσπαθει λυσαλεα το Τουρκικο προξενειο να το αλλαξει. Το θεμα ειναι περιπλοκο και για αυτο χρειαζεται το κρατος να αντιμετωπιζει την μειονοτητα διαφορετικα και με μεγαλυτερη ευαισθησια. Οι θεσεις που τους δινει το κρατος ειναι μονο για αυτους αλλα επειδη λιγοι μπορουν να σπουδασουν οι βασεις τους ειναι χαμηλες,αλλα οι θεσεις που καταλαμβανουν ειναι μονο 0.5%, ειναι αυτος λογος για να αντιδρα καποιος? Και οχι δεν αντιμετοπιζουμε ολοι τα ιδια προβληματα ευχομαι ειληκρινα να μην περασεις ποτε αυτα τα "καθημερινα προβληματακια" μου Αυτα που περνας τα εχω περασει και σε χειροτερο βαθμο πριν καποια χρονια, αλλα ποτε δεν εκανα τα προβληματα μου σημαια στις συζητησεις μου....
xreokopia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 για ποιο λογο μπηκε ο ανατολακης?θα απαντησεις? τo θεμα δεν ειναι ο... ανατολακης,τι να σου απαντησω γιαυτο το κωμικο τυπο? Διαβασε προσεκτικα τα μυνηματα απ το #258 κι επειτα και λογικα θα καταλαβεις τι λεγαμε. Δεν είναι η μόρφωση καθαυτή που προκαλεί τις αλλαγές σε έναν άνθρωπο. Είναι κυρίως όλη αυτή η διαδικασία που περιέγραψα σε άλλο ποστ. Ότι δηλαδή θα ζήσει στην Αθήνα ή τα Ιωάννινα κάποια χρόνια, θα ακούσει διαφοετικές απόψεις, θα αποκτήσει εμπειρίες κτλ. Αν πάει να σπουδάσει στο Ιράν ή τη Σαουδική Αραβία, πιθανώς θα γυρίσει ακόμα πιο αποκομμένος από την ελληνική κοινωνία. Επίσης, συνήθως πανεπιστημιακή μόρφωση σημαίνει καλύτερη δουλειά και οικονομική κατάσταση. Ένας τέτοιος άνθρωπος μπορεί να συγκρίνει τις συνθήκες στην Ελλάδα και την Τουρκία ως προς την ελευθερία του λόγου, τα ανθρώπινα δικαιώματα κτλ. και είναι βέβαιο ότι θα προτιμήσει να ζει στην Ελλάδα.Επίσης, δε μας νοιάζει να απαρνηθεί την καταγωγή του, αλλά να νιώσει ΚΑΙ Έλληνας, εκτός από Τούρκος. Αυτό αρκεί. Παλιότερα θεωρούσα ότι η εθνική συνείδηση είναι μία. Μέχρι που γνώρισα ανθρώπους με περίπλοκη καταγωγή ή άτομα που είχαν ζήσει σε διάφορες χώρες και κατάλαβα ότι μπορεί να νιώθεις ταυτόχρονα και Έλληνας και Καναδός και Γερμανός. Αν λοιπόν ακούς ελληνική μουσική, μιλάς καλά ελληνικά, υποστηρίζεις κάποια ελληνική ομάδα, έχεις 10 φίλους Έλληνες και έχεις υιοθετήσει ελληνικές συνήθειες στην προσωπική σου ζωή, θα νιώθεις Έλληνας. Ταυτόχρονα μπορεί να συμπαθείς την Μπεσίκτας, να μιλάς με τους γονείς σου τουρκικά, να νηστεύεις στο ραμαζάνι, οπότε νιώθεις και Τούρκος. Κι αν πας για ένα διδακτορικό στην Αμερική και πάρεις εισιτήρια για τους Σέλτικς, πας σε συναυλίες του 50 Cent και συνηθίσεις να κυκλοφορείς με το αθλητικό παπούτσι, θα γίνεις και λίγο Αμερικανός. Eπειδη θα ζησει στην Αθηνα ή σε καποια αλλη πολη πλην αυτων της Θρακης δε νομιζω οτι θα αλλαξει κατι. Δεν αποβαλλεις ετσι ευκολα αυτο που εχεις μεσα σου και καλλιεργημενο απο αιωνες. Εχει ελευθερια λογου και ανθρωπινα δικαιωματα στην Ελλαδα και δεν εχει στη Τουρκια? Εγω βλεπω οτι ειμαστε εξισου τριτοκοσμικες χωρες... Το που ζει καποιος συνηθως δεν ειναι θεμα προτιμησης. Κι εγω ισως προτιμουσα να ζω στην Ελβετια, πως θα γινει ομως? Για τα περι εθνικοτητας ακολουθει το παρακατω Γιατι ποιος ειπε οτι ειναι ??? (ελληνες οι περισσοτεροι πολιτικοι μας) Τυπικα ειναι ελληνες. Το θεμα της υπηκοοτητας ειναι τυπικο και νομικο. Δε σημαινει πχ. οτι αν εισαι εγκληματιας χανεις την υπηκοοτητα σου. Και οι τουρκικης καταγωγης κατοικοι της Αν.Θρακης ελληνες ειναι, ασχετως αν καποιοι δηλωνουν οτι δεν αισθανονται τετοιοι. Δεν διαλεγεις την υπηκοοτητα σου, την αποκτας αυτοματα με το που γεννιεσαι. Απο κει κι επειτα καποιος μπορει να κανει αιτηση αλλαγης υπηκοοτητας.
FilipposMD Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Το όλο πρόβλημα στη θεωρία σου είναι οτι εξισώνεις τα 4 χρόνια συνύπαρξης των κάποιων ωρών την εβδομάδα με τα προηγούμενα 18 χρόνια πλήρους μη συνύπαρξης. Επίσης, οι δεσμοί με τα προηγούμενα 18 χρόνια εξακολουθούν να υπάρχουν, δεν αποκόπτονται στα 18 για το υπόλοιπο της ζωής τους από το παρελθόν τους. Έχεις φτιάξει ένα σενάριο όπου κάποιοι "φυτεύονται" σε ένα διαφορετικό περιβάλλον χωρίς επικοινωνία και δυνατότητα/θέληση γυρισμού στο προηγούμενο τους περιβάλλον. Eπειδη θα ζησει στην Αθηνα ή σε καποια αλλη πολη πλην αυτων της Θρακης δε νομιζω οτι θα αλλαξει κατι. Δεν αποβαλλεις ετσι ευκολα αυτο που εχεις μεσα σου και καλλιεργημενο απο αιωνες. Εχει ελευθερια λογου και ανθρωπινα δικαιωματα στην Ελλαδα και δεν εχει στη Τουρκια? Εγω βλεπω οτι ειμαστε εξισου τριτοκοσμικες χωρες... Είπα εγώ πουθενά ότι θα απαρνηθεί ό,τι έχει ζήσει μέχρι τα 18; Αυτό που λέω είναι ότι θα ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΙ την προσωπικότητά του με στοιχεία της ελληνικής κουλτούρας και δε θα είναι "ένας Τούρκος παγιδευμένος σε μια χώρα με την οποία δεν έχει τίποτα κοινό". Δείτε άτομα από το φόρουμ που σπουδάζουν ή δουλεύουν στο εξωτερικό. Λίγο αν διαβάσει κανείς τις απόψεις τους, γίνεται φανερό ότι έχουν επηρεαστεί από την κουλτούρα της άλλης χώρας. Επίσης, αν κάποιο μουσουλμανάκι έρθει στην Αθήνα, δε θα κάνει παρέα με Έλληνες μόνο μέσα στο αμφιθέατρο. Κλειδωμένος στο σπίτι θα είναι; Θα ζήσει όλες τις εκφάνσεις της ζωής. Συν το ότι αν είναι λογιστής, δικηγόρος, αρχιτέκτονας κτλ, και όταν επιστρέψει στη Θράκη θα συναναστρέφεται αναγκαστικά πιο πολύ με Έλληνες. Ενώ αν μείνει στο χωριό του και καλλιεργεί τα χωράφια ή δουλεύει το περίπτερο, στο γκέτο κλεισμένος θα μείνει. Τέλος πάντων, καθένας έχει δικαίωμα στην άποψή του. InsomniaK άργησες!
REDODIN7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 γιατί? Γιατι θα "ανταγονιζοντουσαν" μεταξυ τους και θα εμπαιναν οι καλυτεροι ασχετα με τις βασεις των αλλων οποτε και θα τους βοηθαγε το κρατος και κανεις δεν θα μπορουσε να πει τιποτα. Οχι η μαντιλα αλλα η μπουρκα που καλυπτει ολο το προσωπο και δεν φαινεται τιποτα, διαφορετικη περιπτωση. Οκ εχεις δικιο αλλα και παλι μιλαμε για μια πολιτιμενη χωρα που απαγορευσε το δικαιομα σε καποιον να φορα αυτο που θελει, γιατι εμεις το παιζουμε λοιπον πιο δημοκρατες απο τους γαλλους ? τo θεμα δεν ειναι ο... ανατολακης,τι να σου απαντησω γιαυτο το κωμικο τυπο? Διαβασε προσεκτικα τα μυνηματα απ το #258 κι επειτα και λογικα θα καταλαβεις τι λεγαμε. Eπειδη θα ζησει στην Αθηνα ή σε καποια αλλη πολη πλην αυτων της Θρακης δε νομιζω οτι θα αλλαξει κατι. Δεν αποβαλλεις ετσι ευκολα αυτο που εχεις μεσα σου και καλλιεργημενο απο αιωνες. Εχει ελευθερια λογου και ανθρωπινα δικαιωματα στην Ελλαδα και δεν εχει στη Τουρκια? Εγω βλεπω οτι ειμαστε εξισου τριτοκοσμικες χωρες... Το που ζει καποιος συνηθως δεν ειναι θεμα προτιμησης. Κι εγω ισως προτιμουσα να ζω στην Ελβετια, πως θα γινει ομως? Για τα περι εθνικοτητας ακολουθει το παρακατω Τυπικα ειναι ελληνες. Το θεμα της υπηκοοτητας ειναι τυπικο και νομικο. Δε σημαινει πχ. οτι αν εισαι εγκληματιας χανεις την υπηκοοτητα σου. Και οι τουρκικης καταγωγης κατοικοι της Αν.Θρακης ελληνες ειναι, ασχετως αν καποιοι δηλωνουν οτι δεν αισθανονται τετοιοι. Δεν διαλεγεις την υπηκοοτητα σου, την αποκτας αυτοματα με το που γεννιεσαι. Απο κει κι επειτα καποιος μπορει να κανει αιτηση αλλαγης υπηκοοτητας. Το τυπικο μας εφαγε για αυτο φτασαμε ως εδω.Οι περισσοτεροι ειναι ανθελληνες και πολλοι δεν ειναι ελληνες. Το οτι γεννιετε καποιος εδω δεν τον κανει ελληνα αμεσως πρεπει να δωσει καποιες "εξετασεις" δεν μπορει πχ (το γενικευω το θεμα) να θεωρηθει ελληνας ο εφιαλτης ή οποιος συμμαχησε με τους γερμανους και ρουφιανευε το 40.
gigisoni Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Οκ εχεις δικιο αλλα και παλι μιλαμε για μια πολιτιμενη χωρα που απαγορευσε το δικαιομα σε καποιον να φορα αυτο που θελει, γιατι εμεις το παιζουμε λοιπον πιο δημοκρατες απο τους γαλλους ? Κάπου λάθος το έχεις καταλάβει. Η Γαλλία (και το Βέλγιο που ζω) δεν απαγόρευσε το δικαίωμα στις γυναίκες να θέλουν να φορούν μπούρκα και να μην μπορούν. Η μπούρκα απαγορεύτηκε για να προστατεύσει τα δικαιώματα της μουσουλμάνας γυναίκας (που πολλές φορές αναγκαζόταν να φοράει την μπούρκα με το ζόρι χωρίς να το θέλει η ίδια, που την θεωρούσαν κατώτερο ον σε σχέση με τον άντρα και της φορούσαν μπούρκα, που θεωρούνταν αντικείμενο κατοχής του άντρα και όχι ισότιμο μέλος και της φορούσε μπούρκα, που κρυβόταν έτσι ο ξυλοδαρμός) όπως και για την προστασία της μη μουσουλμάνας γυναίκας (που υπήρχαν πολλές περιπτώσεις βιασμών γυναικών γιατί δεν φορούσαν μπούρκα). 1
IHateLove Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 έτσι πως τα κάνατε καλά να πάθατε, γίνεται αυτό που ψηφίσατε... δεν βάζετε μυαλό παιδιά (μιλάω ειδικά για τους μεγάλους 30+), μια ζωή βγαίνουν οι ίδιοι, την χώρα μας εδώ και 50 χρόνια την κυβερνούν 3 οικογένειες... δεν είναι θέμα ρατσισμού προς τους μουσουλμάνους αλλά γιατί τέτοια ειδική μεταχείριση, να περνάνε νομικές σχολές με 4. οι υπόλοιποι είναι μαλάκες να δίνουν μια περιουσία στα φροντιστήρια και στο τέλος να μην περνάνε κιόλας. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι θα "ανταγονιζοντουσαν" μεταξυ τους και θα εμπαιναν οι καλυτεροι ασχετα με τις βασεις των αλλων οποτε και θα τους βοηθαγε το κρατος και κανεις δεν θα μπορουσε να πει τιποτα. τι διαφορά έχουν αυτοί με τους υπόλοιπους που μπαίνουν με μειωμένες βάσεις δλδ?
Ntinaras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι θα "ανταγονιζοντουσαν" μεταξυ τους και θα εμπαιναν οι καλυτεροι ασχετα με τις βασεις των αλλων οποτε και θα τους βοηθαγε το κρατος και κανεις δεν θα μπορουσε να πει τιποτα. μα αυτο γινεται. 1
N3k21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 έτσι πως τα κάνατε καλά να πάθατε, γίνεται αυτό που ψηφίσατε... δεν βάζετε μυαλό παιδιά (μιλάω ειδικά για τους μεγάλους 30+), μια ζωή βγαίνουν οι ίδιοι, την χώρα μας εδώ και 50 χρόνια την κυβερνούν 3 οικογένειες... δεν είναι θέμα ρατσισμού προς τους μουσουλμάνους αλλά γιατί τέτοια ειδική μεταχείριση, να περνάνε νομικές σχολές με 4. οι υπόλοιποι είναι μαλάκες να δίνουν μια περιουσία στα φροντιστήρια και στο τέλος να μην περνάνε κιόλας. Ρε 'σεις, δεν τα 'παμε αυτά; Μου έρχονται στο μυαλό τουλάχιστον τρεις διαφορετικοί posters, οι οποίοι εξήγησαν με αρκετές λεπτομέρειες το τι παίζει με τα ποσοστά εισαγωγής μελών της συγκεκριμένης μειονότητας. Να διαφωνήσουμε σχετικά με το ηθικό του θέματος, οκ. Μην μπαίνουμε όμως σε τέτοια infinite loops. Όσο γι' αυτό το "έτσι πως τα κάνατε καλά να πάθετε, γίνεται αυτό που ψηφίσατε" (επειδή το ακούω πολύ τελευταία - πάντα σε β' πληθυντικό), σε παρακαλώ να σκεφτείς, α) τι θα έπρεπε να ψηφίσει ο μέσος Έλληνας γενικότερα εν μέσω "κρίσης" και β) ποιά "εναλλακτική" πολιτική δύναμη θα αντιμετώπιζε το ζήτημα όπου συζητάμε εδώ, με τον τρόπο που εσύ επιθυμείς. Ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω...προβληματίσου...
Cossutius. Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 ποιά "εναλλακτική" πολιτική δύναμη θα αντιμετώπιζε το ζήτημα όπου συζητάμε εδώ, με τον τρόπο που εσύ επιθυμείς. Τσκ τσκ τσκ...με απογοητεύεις :P 1
N3k21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) μην το χαλάμε το θρεαντ, άλλωστε δεν επιτρέπονται πολιτικές συζητήσεις νομίζω. Μα δεν κάνουμε πολιτική συζήτηση. Η αναφορά μου άλλωστε σε παρατάξεις ήταν έμμεση, ακριβώς επειδή δεν ήθελα να παραβώ τον κανόνα του forum. εγώ απλά λεω ότι αμα ψηφίζουμε μια ζωη τους ίδιους μ&&κες τότε όλα αυτά που γίνονται θα εξακολουθούν να γίνονται, μην κλαίτε λοιπόν για αυτούς που μπαίνουν με 4-5 στην ιατρική-νομική (ας είναι και ένα πολύ μικρό ποσοστό, το ξέρω αυτό.) Βρε συ, γενικά δίκιο έχεις, δεν αντιλέγω. Αυτό που με ενοχλεί είναι η τάση να κατηγορούμε τους γύρω μας ως φταίχτες για την κατάσταση της σύγχρονης Ελλάδας, χωρίς να προβληματιζόμαστε ωστόσο για το τι βιώνουν οι ίδιοι ή για το τι θα κάναμε κι εμείς αν βρισκόμασταν στη θέση τους. Είναι μάλιστα τουλάχιστον ενοχλητικό, είτε μέσα σε ένα forum, είτε σε μια παρέα 'ξέρω ΄γω, να πετάγεται πάντα και κάποιος "κριτής", ο οποίος προφανώς "ξέρει καλύτερα" από τα υπόλοιπα "πρόβατα". Πρέπει να πάψει επιτέλους αυτή η ρουτίνα του κυρήγματος περί υπεύθυνης και εναλλακτικής ψήφου σε κάθε κουβέντα λοιπόν. Οι επιλογές είναι γνωστές (αλλά και περιορισμένες) ενώ για πολλούς από εμάς, όλες παρουσιάζουν σημαντικά μειονεκτήματα. Κουράζει αυτός ο β' πλυθηντικός ρε παιδί μου, πως να το κάνουμε! Επίσης, δεν είναι κακό να διαφωνεί κάποιος με τις θέσεις μας, ούτε φυσικά αυτό τον καθιστά αυτομάτως ηλίθιο. Σταματώ εδώ με το off topic. Τα περισσότερα απ' όσα γράφω παραπάνω δεν πάνε σ' εσένα προσωπικά, να με συγχωρείς αν βγάζω κάποια ένταση... Ψάξου όμως να δεις τι είναι ο καθένας, μην παρασύρεσαι από ωραία λόγια...φιλικά στο λέω! Υ.Γ. Α ρε Cossutius, στο μυαλό μου είσαι... EDIT: Διορθώσεις για να είμαστε και σίγουροι πως δεν κάνουμε κάποια παράβαση... Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2012 από N3k21 1
xreokopia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Είπα εγώ πουθενά ότι θα απαρνηθεί ό,τι έχει ζήσει μέχρι τα 18; Αυτό που λέω είναι ότι θα ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΙ την προσωπικότητά του με στοιχεία της ελληνικής κουλτούρας και δε θα είναι "ένας Τούρκος παγιδευμένος σε μια χώρα με την οποία δεν έχει τίποτα κοινό". Δείτε άτομα από το φόρουμ που σπουδάζουν ή δουλεύουν στο εξωτερικό. Λίγο αν διαβάσει κανείς τις απόψεις τους, γίνεται φανερό ότι έχουν επηρεαστεί από την κουλτούρα της άλλης χώρας. Επίσης, αν κάποιο μουσουλμανάκι έρθει στην Αθήνα, δε θα κάνει παρέα με Έλληνες μόνο μέσα στο αμφιθέατρο. Κλειδωμένος στο σπίτι θα είναι; Θα ζήσει όλες τις εκφάνσεις της ζωής. Συν το ότι αν είναι λογιστής, δικηγόρος, αρχιτέκτονας κτλ, και όταν επιστρέψει στη Θράκη θα συναναστρέφεται αναγκαστικά πιο πολύ με Έλληνες. Ενώ αν μείνει στο χωριό του και καλλιεργεί τα χωράφια ή δουλεύει το περίπτερο, στο γκέτο κλεισμένος θα μείνει. Τέλος πάντων, καθένας έχει δικαίωμα στην άποψή του. Γιατι θα πρεπει σωνει και καλα το... μουσουλμανακι να επηρεαστει απο αλλη κουλτουρα? Και που θα επηρεαστει τι θα γινει, θα αποκτησει αυτοματως φιλελληνικη συνειδηση? Αυτοι που καλλιεργουν χωραφια ή δουλευουν σε περιπτερο ειναι κατωτερας σταθμης ατομα? Το τυπικο μας εφαγε για αυτο φτασαμε ως εδω.Οι περισσοτεροι ειναι ανθελληνες και πολλοι δεν ειναι ελληνες. Το οτι γεννιετε καποιος εδω δεν τον κανει ελληνα αμεσως πρεπει να δωσει καποιες "εξετασεις" δεν μπορει πχ (το γενικευω το θεμα) να θεωρηθει ελληνας ο εφιαλτης ή οποιος συμμαχησε με τους γερμανους και ρουφιανευε το 40. Τι να κανουμε βρε φιλε αφου ετσι ειναι, γεννιεσαι καπου βγαζεις και ταυτοτητα και αυτο ειναι. Οτι λεει η ταυτοτητα. Ξερεις εδω οι ελληνες να δινουμε καπου τιποτα "εξετασεις"? Ο εγκληματιας ή ο προδοτης οπως ξερεις δε χανουν την υπηκοοτητα τους. Ο Χιτλερ παρεμεινε γερμανος και ο Εφιαλτης ελληνας,
insomniaK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 κι η βλακεία δεν έχει πατρίδα κλπ κλπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις