Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Asimilation, αφού η Τουρκία προσπαθεί να τους πάρει με το μέρος της, η κυβέρνηση τους κρατάει εδώ, καλή κίνηση If you ask me. Άλλωστε, όπως ειπώθηκε, η θέσεις προστίθενται στο σύνολο και δεν μένει κανένα «χριστιανόπουλο» στην απ έξω.

• Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Asimilation, αφού η Τουρκία προσπαθεί να τους πάρει με το μέρος της, η κυβέρνηση τους κρατάει εδώ, καλή κίνηση If you ask me. Άλλωστε, όπως ειπώθηκε, η θέσεις προστίθενται στο σύνολο και δεν μένει κανένα «χριστιανόπουλο» στην απ έξω.

Ε αμα είναι έτσι γιατί να μη μπαίνουμε όλοι, αφού δε θα πέρνουμε τη θέση κανενός.

Δημοσ.

6 σελίδες με αναλύσεις επί αναλύσεων και παράπονα για τις βάσεις. Κάντε ένα κόπο και βρείτε αναλυτικούς πίνακες, θα δείτε πως στις περισσότερες σχολές υπάρχει μόλις μία θέση για την ειδική κατηγορία μουσουλμάνων, ενώ σε άλλα τμήματα θέσεις δεν υπάρχουν. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά στις βάσεις;

• Like 1
Δημοσ.

Ε αμα είναι έτσι γιατί να μη μπαίνουμε όλοι, αφού δε θα πέρνουμε τη θέση κανενός.

Το πρόβλημα σου που είναι; Είναι ρατσιστικό, επειδή έχουν μικρότερες βάσεις από ότι εσένα και εμένα;

Δες το πιο σφαιρικά, μην σκέφτεσαι μόνο την πάρτη σου.

Δημοσ.

1oν οπως βγαινει τελικο συμπερασμα οι θεσεις δεν προστιθενται. Οι θεσεις αφαιρουνται αλλά σιωπηλως οι λογοι που αφαιρουνται δεν αναφερονται. Οταν ομως αφαιρουνε θεσεις και ταυτοχρονα υπαρχουν θεσεις για ειδικες κατηγοριες πρεπει καποιος να εχει iq ραιδκιου που λενε ωστε να μην καταλαβει οτι οι θεσεις αφαιρουνται τελικα.

2ον ακομα και οι θεσεις να προστιθενται γιατι ειδικη μεταχειριση σε μουσουλμανους? Γιατι σε πολυτεκνους? Γιατι σε τριτεκνους? Γιατι οχι σε Πακιστανους. Και αυτοι πολλοι ειναι πλεον.

Οποτε ακυρα τα οσα λες.

Δημοσ.

6 σελίδες με αναλύσεις επί αναλύσεων και παράπονα για τις βάσεις. Κάντε ένα κόπο και βρείτε αναλυτικούς πίνακες, θα δείτε πως στις περισσότερες σχολές υπάρχει μόλις μία θέση για την ειδική κατηγορία μουσουλμάνων, ενώ σε άλλα τμήματα θέσεις δεν υπάρχουν. Τώρα καταλαβαίνεται γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά στις βάσεις;

Γιατί ρε, ΡΕ, να την πάρει την θέση το «τουρκάκι» και όχι ένας «δικός μας»;

Δημοσ.

Το πρόβλημα σου που είναι; Είναι ρατσιστικό, επειδή έχουν μικρότερες βάσεις από ότι εσένα και εμένα;

Όχι επειδή έχουν μικρότερες βάσεις. Επειδή έχουν ειδική κατηγορία. Αν μια χρονιά για τον Χ,Ψ λόγο τύχει να έχουν μγαλύτερη βάση πάλι το ίδιο θα μου κάθεται εμένα (δεν χρησιμοποίησα την λέξη "ρατσιστικό"). Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχει τέτοια διαφοροποίηση.

Δε το βρίσκεις υποκριτικό να υποστήριξαν τόσοι άνθρωποι κάποτε την απόφαση να μη δηλώνετε το θρήσκευμα στη ταυτότητα πχ αλλά τώρα να μπορούν να το δηλώσουν σε ένα μηχανογραφικό για να περάσουν σε ένα ΑΕΙ/ΤΕΙ.

Αν είμαι μουσουλμάνος αλλά δε θέλω να ξέρει κάνεις τι είμαι θα συμμετάσχω στη Γενική κατηγορία. Άρα ο δίπλα μου που δεν έχει θέμα με το να κάνει χρήση συτού του προνομίου έχει καλύτερη διαφορετική μεταχείρηση από μένα. Το βρίσκεις λογικό αυτό ?

edit

[το μένα δεν αναφέρεται σε εμένα τον Γιώργο, αλλά στον άλλο μουσουλμάνο που δεν θέλει να δηλώσει θρήσκευμα]

Δημοσ.

Προφανως!

Ειναι και καταφορα αδικο!

Κοινωνικη αδικια στο μεγιστο.

Ο μουσουλμανος να πρεπει να μπει με υπο-υπο-πολλαπλασιο οριο βαθμολογιας απο οτι καποιος που δεν ειναι μουσουλμανος.

Τελειως αδικιο και ανισονομο!

Αλλά μεσα στην ξενολατρεια σας για λογους επιδειξης υπερτατου αντιρατσισμου, ουτε αυτο ειστε σε θεση να δειτε ή να παραδεχτειτε. :eek:

Αν εβγαινε νόμος οτι οι μουσουλμανοι θα ειχαν βασεις +5000 απο τους μη μουσουλμανους θα σκιζατε τα ρουχα σας για την μεγαλη αδικια και τον ρατσισμο που υπαρχει.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανως!

Ειναι και καταφορα αδικο!

Κοινωνικη αδικια στο μεγιστο.

Ο μουσουλμανος να πρεπει να μπει με υπο-υπο-πολλαπλασιο οριο βαθμολογιας απο οτι καποιος που δεν ειναι μουσουλμανος.

Τελειως αδικιο και ανισονομο!

Αλλά μεσα στην ξενολατρεια σας για λογους επιδειξης υπερτατου αντιρατσισμου, ουτε αυτο ειστε σε θεση να δειτε ή να παραδεχτειτε. :eek:

Αν εβγαινε νόμος οτι οι μουσουλμανοι θα ειχαν βασεις +5000 απο τους μη μουσουλμανους θα σκιζατε τα ρουχα σας για την μεγαλη αδικια και τον ρατσισμο που υπαρχει.

Ρε MJ, έχεις ιδέα πώς βγαίνουν οι βάσεις;

Δημοσ.

Δες το πιο σφαιρικά, μην σκέφτεσαι μόνο την πάρτη σου.

Όπως σου αναλύω ποιο πάνω δε σκέφτομαι τη "πάρτη" μου. Υπάρχει κατά τη γνώμη μου μεγαλύτερο θέμα για τους ίδιους τους μουσουλμάνους που δεν θέλουν να δηλώσουν το θρήσκευμά τους.

Καλώς ή κακώς όταν έδωσα εγώ πανελλήνιες δεν υπήρχε αυτό το θέμα οπότε δε με απασχόλησε ποτέ και ειλικρινά χέστηκα αν θα περάσει ο Νίκος ή ο Μεχμέτ.

εδιτ

[το μένα στο προηγούμενο post δεν αναφέρεται σε εμένα τον Γιώργο, αλλά στον άλλο μουσουλμάνο που δεν θέλει να δηλώσει θρήσκευμα]

Δημοσ.

6 σελίδες με αναλύσεις επί αναλύσεων και παράπονα για τις βάσεις. Κάντε ένα κόπο και βρείτε αναλυτικούς πίνακες, θα δείτε πως στις περισσότερες σχολές υπάρχει μόλις μία θέση για την ειδική κατηγορία μουσουλμάνων, ενώ σε άλλα τμήματα θέσεις δεν υπάρχουν. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά στις βάσεις;

Αυτο το "μια" δεν θα επρεπε καν να υπαρχει. Θα επρεπε ολοι, ΟΛΟΙ, πολυτεκνοι, τριτεκνοι, εικοσατεκνοι, μουσουλμανοι, κλπ κλπ να διαγωνιζονται υπο εντελως ισους ορους, στην ιδια υλη, στις ιδιες ερωτησεις και με τις ιδιες βασεις.

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα δεν το ανοιξα για αν ειναι σωστο ή οχι αυτο που γινεται,αλλα αμα ξερει καποιος να απαντησει γιατι γινεται αυτο..

Υπαρχει καποια συμφωνια μεταξυ Ελλαδας-Τουρκιας ωστε να εχουν και οι δικοι μας στην Τουρκια κατι αναλογο?Μας αναγκαζει καποιος οργανισμος ή ΕΕ?Θυμαται κανεις οταν ψηφιστηκε το νομοσχεδιο,με ποια λογικη ψηφιστηκε?

Στις προηγουμενες σελιδες ειπωθηκε κατι περι Ελληνοποιησης κτλ,αλλα αυτα ειναι απλα εικασιες...Δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο?

Δημοσ.

Ρε MJ, έχεις ιδέα πώς βγαίνουν οι βάσεις;

Εχω.

Μια εξτρα απαντηση περι αυτου στο προηγουμενο κειμενο σου:

Η διαφορά στις βασεις υπαρχει γιατι ειναι πολυ πιο "αμορφωτοι"/ανικανοι στο να απαντουν τα θεματα, απο τους υπολοιπους. Οποτε οι βασεις για αυτους(που αναγκαστηκαν να βγαλουν για αυτους με βαση τις βαθμολογιες τους και μόνο) ειναι πολυυυυυ μικροτερες.

Εδω μιλαμε για μόνο ΜΙΑ θεση οπως λες και οι βασεις που ακουσα ειναι γυρω στα 7000 μορια! Φαντασου δηλαδη οτι αυτη η μια θεση ειναι και αυτος που εγραψε ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Το επιπεδο τους δηλαδη ειναι πιο αισχος απο το αισχος. Και αυτους τους βαζουν στα πανεπιστημια και στα ΤΕΙ επειδη πιστευουν στον Αλαχ και το λενε. :eek: Αναξιοκρατικα κριτηρια στο Ζενιθ!!

Πιο τραγικα πραγματα δεν μπορουν να συμβουν. Αναθεμα με αν καποιος που εγραψε 6000-7000 μορια που αντιστοιχουν σε σχολη 16000-17000 πχ, θα μπορεσει καν να κατανοησει τι διδασκουν εστω και σε ενα ΤΕΙ πόσο μαλλον σε ΑΕΙ.

Επρεπε να μην υπαρχει διαφοροποιηση και οι βασεις να ειναι ιδιες για ολους.

Γιατι να υπαρξει διαφοροποιηση και κατηγοριοποιηση? Επειδη οι βαθμολογιες τους ειναι εντελως χάλια? Ε τοτε απλουστατα δεν θα επρεπε να περασουν στην σχολη.

• Like 1
Δημοσ.

1oν οπως βγαινει τελικο συμπερασμα οι θεσεις δεν προστιθενται. Οι θεσεις αφαιρουνται αλλά σιωπηλως οι λογοι που αφαιρουνται δεν αναφερονται. Οταν ομως αφαιρουνε θεσεις και ταυτοχρονα υπαρχουν θεσεις για ειδικες κατηγοριες πρεπει καποιος να εχει iq ραιδκιου που λενε ωστε να μην καταλαβει οτι οι θεσεις αφαιρουνται τελικα.

2ον ακομα και οι θεσεις να προστιθενται γιατι ειδικη μεταχειριση σε μουσουλμανους? Γιατι σε πολυτεκνους? Γιατι σε τριτεκνους? Γιατι οχι σε Πακιστανους. Και αυτοι πολλοι ειναι πλεον.

Οποτε ακυρα τα οσα λες.

1) Οι θέσεις είναι τελικές, όταν το ΤΕΙ Αθηνών ανακοινώνει ότι θα πάρει Χ ποσό φοιτητών είναι οι θέσεις ημερησίων+μουσουλμάνοι+πολύτεκνοι+ εσπερινά

http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typou/anakoinoseis-typoy/10-05-12-anakoinosi-arithmoy-eisakteon-stin-anotati-ekpaideysi-gia-to-akadimaiko-etos-2012-2013.html]

2) Γιατί ο «πακιστανός» θα μπει απο νυχτερινό, αν τα καταφέρει.

Επίσης ο απόλυτος ρατσισμός είναι στην παράγραφο 16

Έλληνες πολίτες της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, κάτοχοι απολυτηρίου Λυκείου, για τις σχολές και τα τμήματα των Πανεπιστημίων, των Τ.Ε.Ι., της ΑΣΠΑΙΤΕ, εκτός των τμημάτων Θεολογίας, Κοινωνικής Θεολογίας και Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας των Πανεπιστημίων Αθήνας και Θεσσαλονίκης και των προγραμμάτων σπουδών των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών

Ανεξίθρησκο κράτος σου λέει μετά, μόνο αγκωνιές που δεν τους ρίχνουν και σκοτώνεσαι εσύ για τις 1-3 θέσεις ανά σχολή που «χάνονται» από τα αυτούς, γιατί ξέρεις πολλά παιδιά που θα ήθελαν να σπουδάσουν στην Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών.

Χέσε με.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...