pjdark Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Γεία σε ολους σας . Με λένε Παναγιώτη είμαι 17 ετών και είμαι ένας από τους λίγους Έλληνες youtubers που εχουν παρει το χόμπι τους στα σοβαρά . Το χόμπι μου είναι να κάνω animation μικρού μεγέθους με Lego (τα κλασσικά παιχνίδια ) μέσω της τεχνικής που λέγεται stop motion animation . Επειδή εχω ήδη ασχοληθεί με το θέμα για πάνω από 1 χρόνο και ανέβασα τα στατιστικά του καναλιού μου αρκετά , μία εταιρεία έκανε συμβόλαιο μαζί μου για να γίνω youtube parnter . Αυτό σημαίνει πως πλέον θα μπορώ να πληρώνομαι για αυτό που κάνω . Αυτό που ζητάω από εσάς είναι να με στηρίξεται εμένα και την προσπάθεια μου βλέποντας τα βίντεο μου κάνοντας εγγραφή (subscribe) και γενικά να είστε ενεργοί εάν σας ενδιαφέρει το αντικείμενο που ασχολούμαι . Ευχαριστώ πολύ . PS - Το κανάλι μου είναι αυτό ->http://www.youtube.c...95?feature=mhee Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2012 από pjdark 11
isay Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 pjdark μπράβο για την προσπάθεια και το μεχρι τώρα εργο σου.
pjdark Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 το φτιαξες δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις ... εννοείς πως δεν σου άρεσαν τα βίντεο?
Ntinaras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 οχι βρε,στο πρωτο ποστ εδω,ειχες κανει κατι λαθος και βγαινανε κατι περιεργα
pjdark Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 οχι βρε,στο πρωτο ποστ εδω,ειχες κανει κατι λαθος και βγαινανε κατι περιεργα α ναι κατάλαβα .. το έφτιαξα
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Τι προγράμματα χρησιμοποιείς για να τα φτιάξεις?
brickman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Για τα εφε στα lightsabers τι χρησιμοποιείς;
pjdark Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Τι προγράμματα χρησιμοποιείς για να τα φτιάξεις? Χρησημοποιω τα trials των after effects και sony vegas . Για τα εφε στα lightsabers τι χρησιμοποιείς; Χρησημοποιω τα trials των after effects
sistah Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Πολυ καλη δουλεια. Στο κομματι του μονταζ, αυτο που ισως θελει βελτιωση, ειναι ο ρυθμος και η ροη των πλανων. Τα cut σου ειναι λιγο βιαστικά.
pjdark Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Πολυ καλη δουλεια. Στο κομματι του μονταζ, αυτο που ισως θελει βελτιωση, ειναι ο ρυθμος και η ροη των πλανων. Τα cut σου ειναι λιγο βιαστικά. ναι όντως , προσπαθώ να βελτιώνομαι σε κάθε καινούργιο μου βίντεο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα