Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλύτερη περίπτωση ήταν το ZTE Tania...

Σε ποιότητα είναι σαν να συγκρίνεις την mercedes με την κια. Επεξεργαστή και κάρτα γραφικών ίδια αλλά + gorilla glass, δεύτερη κάμερα, 8gb έναντι 4 κτλ.

Δημοσ.

Δούλεψε windows phone και μετά αμφιβάλλω αν θα ξαναποιάσεις android.

περασαν απτα χερια μου lumia 800, htc titan και zte tania ...τωρα εχω βρει λιμανι σε ενα galaxy note

Για καποιον που δεν τον ενδιαφερει καθολου η παραμετροποιηση ειναι πολυ ευχρηστο OS

αλλα καποιος gadgetακιας δυσκολα θα μεινει πολυ καιρο σε WP. Iσως με την ελευση των WP8

να αλλαξουν καποια πραγματα.

edit: Επισης μια μικρη διορθωση για τον TS, ειναι 199,99 ευρω. Ας το στρογγύλευες στα 200 :-D

Δημοσ.

Σε ποιότητα είναι σαν να συγκρίνεις την mercedes με την κια. Επεξεργαστή και κάρτα γραφικών ίδια αλλά + gorilla glass, δεύτερη κάμερα, 8gb έναντι 4 κτλ.

To tania κοστιζε και 135€ κι ειχε και μεγαλυτερη οθονη... Κι αν καλομαθεις σε μεγαλη οθονη δεν ξαναγυρνας ευκολα πισω.Ο corpse κατι ξερει...

Δημοσ.

αυτό το κινητό θα αναβαθμιστεί σε εκδοσή wp8 ή ισχύει το "κανένα 7.5 δεν θα αναβαθμιστεί σε 8" που νομίζω το είπε η ίδια η MS...

Έκδοση 7.8 θα υπάρξει για αυτά ή μονο σε κάποια Nokia θα υπάρξει και αυτή..

Δημοσ.

To tania κοστιζε και 135€ κι ειχε και μεγαλυτερη οθονη... Κι αν καλομαθεις σε μεγαλη οθονη δεν ξαναγυρνας ευκολα πισω.Ο corpse κατι ξερει...

αν καλομάθεις σε slcd ή amoled με gorilla glass δύσκολα πας σε πλαστικούρα....Θα μπορούσαμε να κρίνουμε με βάση το μέγεθος αν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της οθόνης ήταν ίδια....

Δημοσ.

αυτό το κινητό θα αναβαθμιστεί σε εκδοσή wp8 ή ισχύει το "κανένα 7.5 δεν θα αναβαθμιστεί σε 8" που νομίζω το είπε η ίδια η MS...

Έκδοση 7.8 θα υπάρξει για αυτά ή μονο σε κάποια Nokia θα υπάρξει και αυτή..

εχω την εντυπωση πως ολα που ξεκινησαν με WP7.5 θα παρουν την αναβαθμιση σε 7.8

κανενα ομως που κυκλοφορεί τωρα δεν θα παρει την WP8 αυτο ειναι το μονο σιγουρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...