achilles_g_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 http://www.expansys.com.gr/htc-radar-windows-phone-smartphone-metal-grey-224019/?partner=frnews&utm_source=frnews&utm_medium=email&utm_campaign=GR_vf23aout
atrus23 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Η καλύτερη τιμή μέχρι τώρα. Μόλις το τσίμπησα, ευχαριστώ τον topic starter!
c0prse_grinder Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 καλη τιμουλα οντως. εδω specs για οποιον ενδιαφερεται
achilles_g_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Καλύτερη περίπτωση ήταν το ZTE Tania... Σε ποιότητα είναι σαν να συγκρίνεις την mercedes με την κια. Επεξεργαστή και κάρτα γραφικών ίδια αλλά + gorilla glass, δεύτερη κάμερα, 8gb έναντι 4 κτλ.
aristidis540 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 με αυτα τα χρηματα πας σε ενα καλο κινητο android,για ποιο λογο να πας σε ενα ενα τελιωμενο λειτουργικο. 1
tiniakos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δούλεψε windows phone και μετά αμφιβάλλω αν θα ξαναποιάσεις android.
JIMBOAthens Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δούλεψε windows phone και μετά αμφιβάλλω αν θα ξαναποιάσεις android. Είναι πολύ σχετικό αυτό που λες...
c0prse_grinder Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δούλεψε windows phone και μετά αμφιβάλλω αν θα ξαναποιάσεις android. περασαν απτα χερια μου lumia 800, htc titan και zte tania ...τωρα εχω βρει λιμανι σε ενα galaxy note Για καποιον που δεν τον ενδιαφερει καθολου η παραμετροποιηση ειναι πολυ ευχρηστο OS αλλα καποιος gadgetακιας δυσκολα θα μεινει πολυ καιρο σε WP. Iσως με την ελευση των WP8 να αλλαξουν καποια πραγματα. edit: Επισης μια μικρη διορθωση για τον TS, ειναι 199,99 ευρω. Ας το στρογγύλευες στα 200
deadp Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Σε ποιότητα είναι σαν να συγκρίνεις την mercedes με την κια. Επεξεργαστή και κάρτα γραφικών ίδια αλλά + gorilla glass, δεύτερη κάμερα, 8gb έναντι 4 κτλ. To tania κοστιζε και 135€ κι ειχε και μεγαλυτερη οθονη... Κι αν καλομαθεις σε μεγαλη οθονη δεν ξαναγυρνας ευκολα πισω.Ο corpse κατι ξερει...
keysmith Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 αυτό το κινητό θα αναβαθμιστεί σε εκδοσή wp8 ή ισχύει το "κανένα 7.5 δεν θα αναβαθμιστεί σε 8" που νομίζω το είπε η ίδια η MS... Έκδοση 7.8 θα υπάρξει για αυτά ή μονο σε κάποια Nokia θα υπάρξει και αυτή..
achilles_g_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 To tania κοστιζε και 135€ κι ειχε και μεγαλυτερη οθονη... Κι αν καλομαθεις σε μεγαλη οθονη δεν ξαναγυρνας ευκολα πισω.Ο corpse κατι ξερει... αν καλομάθεις σε slcd ή amoled με gorilla glass δύσκολα πας σε πλαστικούρα....Θα μπορούσαμε να κρίνουμε με βάση το μέγεθος αν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της οθόνης ήταν ίδια....
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Θα το κάνουμε και εδώ windows phone vs all; 1
c0prse_grinder Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 αυτό το κινητό θα αναβαθμιστεί σε εκδοσή wp8 ή ισχύει το "κανένα 7.5 δεν θα αναβαθμιστεί σε 8" που νομίζω το είπε η ίδια η MS... Έκδοση 7.8 θα υπάρξει για αυτά ή μονο σε κάποια Nokia θα υπάρξει και αυτή.. εχω την εντυπωση πως ολα που ξεκινησαν με WP7.5 θα παρουν την αναβαθμιση σε 7.8κανενα ομως που κυκλοφορεί τωρα δεν θα παρει την WP8 αυτο ειναι το μονο σιγουρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα