nicoc89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Αυτό το συνήθειο το έχω και εγώ και το έχω πληρώσει ακριβά πολλές φορές. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι για ποιον λόγο οι περισσότεροι το θεωρούν κακό. και όμως , θεωρείτε κακό αλλα το κακό ειναι οταν δεν λες στον άλλο την αλήθεια (οταν ρωτάει εννοείτε, οχι να κράζεις οποίον δεις μπροστά σου) μερικά παραδείγματα 1. σε ρωτάει η γκόμενα αν πάχυνε και έχει παχύνει , της λες ΝΑΙ γιατι έτσι την βοηθάς να δει την αλήθεια και να το προλάβει πριν γίνει βόδι. Δεν της φαίνεται ωραίο, δεν ειναι αυτό που ήθελε να ακούσει απο εσένα, αλλα αργότερα θα το εκτιμήσει . 2. σε ρωτάει η γκόμενα αν σου αρέσουν τα ρούχα που διάλεξε, όμως δεν σου αρέσουν και της το λες. Οταν θα βγείτε αργότερα και ΔΕΝ θα τα φορέσει θα αισθάνεσαι ποιο καλα που θα την κυκλοφορείς και θα το εκτιμήσει/σεις 3. Σε ρωτάει ενας φίλος αν σου φαίνεται οκ η φάτσα του και το σουλούπι του , αν τέλος πάντων θεωρείς οτι έπρεπε να έχει πέραση στις γκόμενες αλλα του λες ΟΧΙ γιατι είτε ειναι σαν κεφτές είτε ειναι αντικειμενικά άσχημος με αποτέλεσμα οι γκόμενες να αλλάζουν πεζοδρόμιο. Στην πρώτη περίπτωση ίσως προσπαθήσει να διορθώσει το θέμα του και στην δεύτερη αφου δεν έχει άλλη λύση, ίσως να σκεφτεί την πιθανότητα να αναπτύξει κάποιου είδους χιούμορ αλλα και ευχέρεια στο μπλα μπλα ωστε να αντισταθμίσει το "ελάττωμα" του. αν του πεις αυτό που θέλει να ακούσει τότε οι πιθανότητες να μείνει με το .. στο χέρι ειναι μεγάλες ενω αν τον βοηθήσεις λέγοντας του την αλήθεια αργότερα θα το εκτιμήσει. έδωσα παραδείγματα σχετικά με γκομενικά/φιλία γιατι συνήθως τότε διαλέγουν οι περισσότεροι την εύκολη λύση 1
Bspus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Αυτα δεν ειναι συνηθειες. Ειναι επιλογες που εχεις κανει για το πως θα συμπεριφερεσαι στον κοινωνικο σου κυκλο. Απ'οτι καταλαβα, το thread μιλαει για συνηθειες οπως το καπνισμα, να τρως τα νυχια σου, να μην βαζεις τη ζωνη σου οταν οδηγας (δικο μου ελαττωμα αυτο), να ξεχνας ανοιχτα φωτα παντου κλπ
sargio01 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 και όμως , θεωρείτε κακό αλλα το κακό ειναι οταν δεν λες στον άλλο την αλήθεια (οταν ρωτάει εννοείτε, οχι να κράζεις οποίον δεις μπροστά σου) μερικά παραδείγματα 1. σε ρωτάει η γκόμενα αν πάχυνε και έχει παχύνει , της λες ΝΑΙ γιατι έτσι την βοηθάς να δει την αλήθεια και να το προλάβει πριν γίνει βόδι. Δεν της φαίνεται ωραίο, δεν ειναι αυτό που ήθελε να ακούσει απο εσένα, αλλα αργότερα θα το εκτιμήσει . 2. σε ρωτάει η γκόμενα αν σου αρέσουν τα ρούχα που διάλεξε, όμως δεν σου αρέσουν και της το λες. Οταν θα βγείτε αργότερα και ΔΕΝ θα τα φορέσει θα αισθάνεσαι ποιο καλα που θα την κυκλοφορείς και θα το εκτιμήσει/σεις 3. Σε ρωτάει ενας φίλος αν σου φαίνεται οκ η φάτσα του και το σουλούπι του , αν τέλος πάντων θεωρείς οτι έπρεπε να έχει πέραση στις γκόμενες αλλα του λες ΟΧΙ γιατι είτε ειναι σαν κεφτές είτε ειναι αντικειμενικά άσχημος με αποτέλεσμα οι γκόμενες να αλλάζουν πεζοδρόμιο. Στην πρώτη περίπτωση ίσως προσπαθήσει να διορθώσει το θέμα του και στην δεύτερη αφου δεν έχει άλλη λύση, ίσως να σκεφτεί την πιθανότητα να αναπτύξει κάποιου είδους χιούμορ αλλα και ευχέρεια στο μπλα μπλα ωστε να αντισταθμίσει το "ελάττωμα" του. αν του πεις αυτό που θέλει να ακούσει τότε οι πιθανότητες να μείνει με το .. στο χέρι ειναι μεγάλες ενω αν τον βοηθήσεις λέγοντας του την αλήθεια αργότερα θα το εκτιμήσει. έδωσα παραδείγματα σχετικά με γκομενικά/φιλία γιατι συνήθως τότε διαλέγουν οι περισσότεροι την εύκολη λύση Απλά θέλει τάκτ. Να λες την γνώμη με ειλικρίνεια και τρόπο τέτοιον, που να μη προσβάλει τον απέναντί σου... 1
kuzko21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 τωρα τελευταια βγαινω απο το αμαξι και ξεχναω να χρατσωσω το χειροφρενο....βαζω ταχυτητα κομπλε αλλα μολις κατεβαινω και το βλεπω να κανει το γνωστο μπαλατζαρισμα λεω παλι το ξεχασα... μενω και σε περιοχη με ανηφορες , ποτε θα το ψαχνω δυο δημους παρακατω δεν ξερω...φφφφφ
tsifotis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 και όμως , θεωρείτε κακό αλλα το κακό ειναι οταν δεν λες στον άλλο την αλήθεια (οταν ρωτάει εννοείτε, οχι να κράζεις οποίον δεις μπροστά σου) μερικά παραδείγματα 1. σε ρωτάει η γκόμενα αν πάχυνε και έχει παχύνει , της λες ΝΑΙ γιατι έτσι την βοηθάς να δει την αλήθεια και να το προλάβει πριν γίνει βόδι. Δεν της φαίνεται ωραίο, δεν ειναι αυτό που ήθελε να ακούσει απο εσένα, αλλα αργότερα θα το εκτιμήσει . 2. σε ρωτάει η γκόμενα αν σου αρέσουν τα ρούχα που διάλεξε, όμως δεν σου αρέσουν και της το λες. Οταν θα βγείτε αργότερα και ΔΕΝ θα τα φορέσει θα αισθάνεσαι ποιο καλα που θα την κυκλοφορείς και θα το εκτιμήσει/σεις 3. Σε ρωτάει ενας φίλος αν σου φαίνεται οκ η φάτσα του και το σουλούπι του , αν τέλος πάντων θεωρείς οτι έπρεπε να έχει πέραση στις γκόμενες αλλα του λες ΟΧΙ γιατι είτε ειναι σαν κεφτές είτε ειναι αντικειμενικά άσχημος με αποτέλεσμα οι γκόμενες να αλλάζουν πεζοδρόμιο. Στην πρώτη περίπτωση ίσως προσπαθήσει να διορθώσει το θέμα του και στην δεύτερη αφου δεν έχει άλλη λύση, ίσως να σκεφτεί την πιθανότητα να αναπτύξει κάποιου είδους χιούμορ αλλα και ευχέρεια στο μπλα μπλα ωστε να αντισταθμίσει το "ελάττωμα" του. αν του πεις αυτό που θέλει να ακούσει τότε οι πιθανότητες να μείνει με το .. στο χέρι ειναι μεγάλες ενω αν τον βοηθήσεις λέγοντας του την αλήθεια αργότερα θα το εκτιμήσει. έδωσα παραδείγματα σχετικά με γκομενικά/φιλία γιατι συνήθως τότε διαλέγουν οι περισσότεροι την εύκολη λύση Ετσι πρεπει να φρουρεις την αληθεια πασει θυσια. Μερικα ακομα να πρσθεσουμε... 4. Σε κηδεια, μανα κλαμμενη και σαστισμενη ψελιζει στον ουρανο αναφερομενη στον γιο της: "αραγε θα μας βλεπει τωρα απο κει πανω;" η σωστη απαντηση ειναι "Οχι, βεβαια οταν πεθαινουμε μπαινουμε στο χωμα και μας τρωνε τα σκουλικια" 5. Σε επισκεψη στο πικπα τα "παιδακια" εχουνε φτιαξει καφε ολο χαρα για περιποιηση αλλα "δεν τραβιεται". Σε ερωτηση "καλος ο καφες;" η σωστη απαντηση ειναι "Φθου, χαλια ειναι αλλα οπως και να το κανουμε, καθυστερημενα ειναι, οχι κανονικοι ανθρωποι" 6. Φιλος εξιστορει προσωπικο προβλημα και 'συ χασμουριεσαι. Στην ερωτηση "σε κουρασα με τα δικα μου μου ε;" η σωστη απαντηση ειναι "ηρθα να σε δω ορεξατος, αλλα με την κλαψα σου ειλικρινα πληττω μεχρι θανατου" 7. Γνωριμια εξελισσεται γοργα και το γκομενακι ρωταει παιχνιδιαρικα στην μπαρα σε κατασταση ημιευθυμιας "οκ, αντε να πιουμε αλλο ενα, αλλα τελευταιο ε;" η σωστη απαντηση ειναι... "ε αμα εχεις πιεις αρκετα για να πηδηχτουμε, οκ, δεν χρειαζεται να κανω τον μπαρμαν πλουσιο" BALLS δεν λεω... 10
nicoc89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Αυτα δεν ειναι συνηθειες. Ειναι επιλογες που εχεις κανει για το πως θα συμπεριφερεσαι στον κοινωνικο σου κυκλο. Απ'οτι καταλαβα, το thread μιλαει για συνηθειες οπως το καπνισμα, να τρως τα νυχια σου, να μην βαζεις τη ζωνη σου οταν οδηγας (δικο μου ελαττωμα αυτο), να ξεχνας ανοιχτα φωτα παντου κλπ το θρέντ δεν διευκρινίζει περι καπνίσματος κλπ , λέει συνήθειες. συνήθεια ειναι η αντιμετόπιση που έχεις προς τους άλλους όπως και επιλογή αλλα το ίδιο ισχιεί και όταν δεν βάζεις την ζώνη σου , ειναι μια σινίθια που ακολουθείς απο επιλογή σου , εκτός αν σε ανάγκασε κάποιος να μην την φοράς Απλά θέλει τάκτ. Να λες την γνώμη με ειλικρίνεια και τρόπο τέτοιον, που να μη προσβάλει τον απέναντί σου... ε ναι . δεν είπα πως θα το πω , απλά τι θα πω.(την ουσία) για να μην γράψω πολλά. Ετσι πρεπει να φρουρεις την αληθεια πασει θυσια. Μερικα ακομα να πρσθεσουμε... 4. Σε κηδεια, μανα κλαμμενη και σαστισμενη ψελιζει στον ουρανο αναφερομενη στον γιο της: "αραγε θα μας βλεπει τωρα απο κει πανω;" η σωστη απαντηση ειναι "Οχι, βεβαια οταν πεθαινουμε μπαινουμε στο χωμα και μας τρωνε τα σκουλικια" Αυτό το υποθέτουμε , δεν το ξέρουμε , οπότε δεν το λες γιατι δεν ξέρεις αν ειναι αλήθεια. 5. Σε επισκεψη στο πικπα τα "παιδακια" εχουνε φτιαξει καφε ολο χαρα για περιποιηση αλλα "δεν τραβιεται". Σε ερωτηση "καλος ο καφες;" η σωστη απαντηση ειναι "Φθου, χαλια ειναι αλλα οπως και να το κανουμε, καθυστερημενα ειναι, οχι κανονικοι ανθρωποι" δεν είπαμε να είναι κάποιος σκατόψυχος , απλά να λέει την αλήθεια , την οποία όπως είπα ΑΝ σε ρωτήσουν θα την πεις (τα παιδάκια δεν ρωτάνε , τουλάχιστον εμένα δεν με έχουν ρωτήσει) 6. Φιλος εξιστορει προσωπικο προβλημα και 'συ χασμουριεσαι. Στην ερωτηση "σε κουρασα με τα δικα μου μου ε;" η σωστη απαντηση ειναι "ηρθα να σε δω ορεξατος, αλλα με την κλαψα σου ειλικρινα πληττω μεχρι θανατου" όπως είπα παραπάνω θα πω την αλήθεια και μόνο , δεν θα φερθώ άσχημα. (θα του πω ΝΑΙ με κούρασες , ας αλλάξουμε κουβέντα γιατι θα κοιμηθώ σε λίγο , θα νιώσεις και εσύ καλύτερα). 7. Γνωριμια εξελισσεται γοργα και το γκομενακι ρωταει παιχνιδιαρικα στην μπαρα σε κατασταση ημιευθυμιας "οκ, αντε να πιουμε αλλο ενα, αλλα τελευταιο ε;" η σωστη απαντηση ειναι... "ε αμα εχεις πιεις αρκετα για να πηδηχτουμε, οκ, δεν χρειαζεται να κανω τον μπαρμαν πλουσιο" προσωπικά δεν πάω σε κλάπ, αλλα και να πήγαινα ειναι σίγουρο πως δεν θα μεθούσα μια κοπέλα για να μου κάτσει. Αν της αρέσω θα μου κάτσει ξεμέθυστη , αλλιώς αυτη χάνει. BALLS δεν λεω... ελπίζω να κατάλαβες πως σκέφτομαι γιατι είχες παρερμηνεύσει αυτά που είπα.
ennoeitai Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ετσι πρεπει να φρουρεις την αληθεια πασει θυσια. Μερικα ακομα να πρσθεσουμε... 4. Σε κηδεια, μανα κλαμμενη και σαστισμενη ψελιζει στον ουρανο αναφερομενη στον γιο της: "αραγε θα μας βλεπει τωρα απο κει πανω;" η σωστη απαντηση ειναι "Οχι, βεβαια οταν πεθαινουμε μπαινουμε στο χωμα και μας τρωνε τα σκουλικια" 5. Σε επισκεψη στο πικπα τα "παιδακια" εχουνε φτιαξει καφε ολο χαρα για περιποιηση αλλα "δεν τραβιεται". Σε ερωτηση "καλος ο καφες;" η σωστη απαντηση ειναι "Φθου, χαλια ειναι αλλα οπως και να το κανουμε, καθυστερημενα ειναι, οχι κανονικοι ανθρωποι" 6. Φιλος εξιστορει προσωπικο προβλημα και 'συ χασμουριεσαι. Στην ερωτηση "σε κουρασα με τα δικα μου μου ε;" η σωστη απαντηση ειναι "ηρθα να σε δω ορεξατος, αλλα με την κλαψα σου ειλικρινα πληττω μεχρι θανατου" 7. Γνωριμια εξελισσεται γοργα και το γκομενακι ρωταει παιχνιδιαρικα στην μπαρα σε κατασταση ημιευθυμιας "οκ, αντε να πιουμε αλλο ενα, αλλα τελευταιο ε;" η σωστη απαντηση ειναι... "ε αμα εχεις πιεις αρκετα για να πηδηχτουμε, οκ, δεν χρειαζεται να κανω τον μπαρμαν πλουσιο" BALLS δεν λεω... Άλλο το να φρουρείς την αλήθεια και άλλο το να είσαι προσβλητικός και αρχ@δι. 8
mphxths Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ρε παιδια οταν λεμε κακες συνηθειες..συνηθως αναφερομαστε σε κατι που μας βλαπτει εμας προσωπικα.. Οχι πως θα μιλησεις στον φιλο , γκομενα , μανα , μπακαλη.. μιλαμε για καπνισμα , πιοτο , τρωω νυχια , κλπ κλπ κλπ. Εγω προσωπικα ξεπετσιαζω χειλια , δαχτυλα .Το 1ο δεν θελει αναλυση...ξερα χειλια...και ξεκιναει η εργασια...μεχρι ματωματος. Το 2ο , ειναι αυτο οταν εχεις πετσακια στα ακροδαχτυλα...και απλα...τα τραβας.... Τωρα τελευταια το χω κοψει..αλλα παλιοτερα ηταν τραγικα τα πραγματα....Σε φαση να μην εχει μεινει δερμα για να δεις δαχτυλικο αποτυπωμα , ή να αρχιζει η πετσα να φτανει στο δερμα και να ματωνει.... Απο οτι καταλαβαινω ειναι ψυχαναγκαστικες καταστασεις ολες αυτες..οπως και το φαγωμα νυχιων ή αλλες ασυνειδητες κινησεις που κανουν πολλοι. Τελος συνηθειες οπως τσιγαρο/πιοτο ειναι τελειως εγκεφαλικες.Αν θες να τις κοψεις τις κοβεις σε μια νυχτα.Αν δεν θες παιρνεις ημιμετρα , και στο τελος λες...δεν δουλεψαν
evabb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ρε παιδια οταν λεμε κακες συνηθειες..συνηθως αναφερομαστε σε κατι που μας βλαπτει εμας προσωπικα.. Οχι πως θα μιλησεις στον φιλο , γκομενα , μανα , μπακαλη.. μιλαμε για καπνισμα , πιοτο , τρωω νυχια , κλπ κλπ κλπ. Εγω προσωπικα ξεπετσιαζω χειλια , δαχτυλα .Το 1ο δεν θελει αναλυση...ξερα χειλια...και ξεκιναει η εργασια...μεχρι ματωματος. Το 2ο , ειναι αυτο οταν εχεις πετσακια στα ακροδαχτυλα...και απλα...τα τραβας.... Τωρα τελευταια το χω κοψει..αλλα παλιοτερα ηταν τραγικα τα πραγματα....Σε φαση να μην εχει μεινει δερμα για να δεις δαχτυλικο αποτυπωμα , ή να αρχιζει η πετσα να φτανει στο δερμα και να ματωνει.... Απο οτι καταλαβαινω ειναι ψυχαναγκαστικες καταστασεις ολες αυτες..οπως και το φαγωμα νυχιων ή αλλες ασυνειδητες κινησεις που κανουν πολλοι. Τελος συνηθειες οπως τσιγαρο/πιοτο ειναι τελειως εγκεφαλικες.Αν θες να τις κοψεις τις κοβεις σε μια νυχτα.Αν δεν θες παιρνεις ημιμετρα , και στο τελος λες...δεν δουλεψαν λιποζαν η κατι αναλογο δεν παιζει; κοφτης για πετσακια;
mphxths Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 λιποζαν η κατι αναλογο δεν παιζει; κοφτης για πετσακια; σκεψου οτι καποτε (για τα χειλια) ετρωγα αλατισμενα σπορια , να πρηστουν τα χειλια , και μετα να ξεραθουν και να αρχισω να τα τραβαω...ψυχωση τελειως.... λιποζαν σπανια εχω βαλει..με ενοχλει στο χομπι μου οσο για τα πετσακια..δεν εννοω...τυπου παρανυχιδες και τετοια..μιλαω για το κατω μερος των δαχτυλων που εχουμε το δαχτυλικο αποτυπωμα...η αισθηση του "τραβαω την πετσα"....ενεχει μια καποια ηδονη στο μυαλο μου
evabb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 δλδ γουσταρεις και δεν θες να σταματησεις κι ας ξερεις οτι γινεσαι σκατα;
ikaruga24 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Προφανως και ναι, κατι σαν τον πονο που σου προκαλει το τατουαζ ενα πραγμα.
tsifotis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Άλλο το να φρουρείς την αλήθεια και άλλο το να είσαι προσβλητικός και αρχ@δι. ααα
mphxths Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 δλδ γουσταρεις και δεν θες να σταματησεις κι ας ξερεις οτι γινεσαι σκατα; και ναι και οχι.Τι εννοω.Γουσταρω την αισθηση του ξεπετσιαζω...ειτε χειλη ειτε δαχτυλα.Φυσικα δεν ειμαι τοσο ζωον να θελω να καταστραφω.Απλα απο ενα σημειο και μετα...και χωρις να το καταλαβαινεις το "ξεπετσιασμα" φτανει σε σημειο που ματωνεις... Ειδικα στα χειλη πολυ ευκολα.Ε καπου εκει σταματας μεχρι την επομενη φορα , που θα ξαναεχουν δημιουργηθουν "πετσες" ΥΓ: ειδικα κατι καλοκαιρια που μαυριζω -οσο μαυριζω- και απο ενα σημειο και μετα αρχιζει το ξεφλουδισμα......μιλαμε κολημα με τις ωρες...ω ρ ε ς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα