ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μόνιμο πρόβλημα εδω και χρόνια. Άλλες μπλούζες τις έχω πετάξει , άλλες τις έχω μόνο για το σπίτι Και το κακό είναι ότι δεν φεύγουν με το πλύσιμο. Έχω πάνω από 5-6 μπλούζες που στις μασχάλες έχουν αυτή την ασπρίλα από το αποσμητικό.Ενώ η μπλούζα είναι μαλακή στα σημεία αυτά ειναι σκληρή . Δεν ξέρω πως να το βγάλω. Το έχω τρίψει πριν το βάλω στο πλυντήριο αλλά τίποτα Καμία λύση?
μαφαλντα Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Βάλε στους λεκέδες λευκό ξύδι και άφησέ το για λίγη ώρα.Μετά κανονικό πλύσιμο. 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Έχω δοκιμάσει και Noxzema αλλά μου είχε κάνει τα ίδια. Θα δοκιμάσω το ξυδάκι μαφάλντα και θα ποστάρω . Σε ευχαριστώ!!
Muchacho Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δοκιμασε να μειωσεις το αποσμητικο. Υγ.Ξερει κανεις πως να βγαλω τους λεκεδες απο ιδρωτα απο το στρωμα?
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Υγ.Ξερει κανεις πως να βγαλω τους λεκεδες απο ιδρωτα απο το στρωμα? Να βαζεις air condition το βραδυ (με ενα μπολακι νερο καπου στο δωματιο) και για να μην κρυωνεις αλλα και για αρχισει να λειτουργει παλι η διαδικασια της εξάτμισης.
Muchacho Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Να βαζεις air condition το βραδυ (με ενα μπολακι νερο καπου στο δωματιο) και για να μην κρυωνεις αλλα και για αρχισει να λειτουργει παλι η διαδικασια της εξάτμισης. Ναι,αλλα τους λεκεδες πως θα τους βγαλω απο το στρωμα?
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ναι,αλλα τους λεκεδες πως θα τους βγαλω απο το στρωμα? Το να βγαλεις το στρωμα στον ηλιο δεν παιζει; Γενικα να το καθαρισεις κτλ
Muchacho Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Το να βγαλεις το στρωμα στον ηλιο δεν παιζει; Γενικα να το καθαρισεις κτλ Ναι,αλλα με τι να το καθαρισω για να φυγουν οι καφες κηλιδες?Σοδα?Ξυδι?Χλωρινη?
panagos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ναι,αλλα με τι να το καθαρισω για να φυγουν οι καφες κηλιδες?Σοδα?Ξυδι?Χλωρινη? Σίγουρα είναι ιδρώτας;
devil-ji Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Βάλε στους λεκέδες λευκό ξύδι και άφησέ το για λίγη ώρα.Μετά κανονικό πλύσιμο. Επειδη και γω εχω θεμα με τις μασχαλες, δοκιμασα το λευκο ξυδι και αυτο που κανει ειναι να μην υπαρχει κακοσμια στην περιοχη της μασχαλης, δεν κανει κατι για τα ασπρα σημαδια
panagos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Θέλει και λίγη περιποίηση η μασχαλίτσα ε; Όχι να κυκλοφορούμε με τον ασβό από κάτω..
μαφαλντα Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Επειδη και γω εχω θεμα με τις μασχαλες, δοκιμασα το λευκο ξυδι και αυτο που κανει ειναι να μην υπαρχει κακοσμια στην περιοχη της μασχαλης, δεν κανει κατι για τα ασπρα σημαδια Στους λεκέδες στο ρούχο το βάζουμε το ξύδι -όχι στις μασχάλες. Muchacho να αλλάξεις στρώμα. Υπάρχουν και καλύμματα ξέρεις-για το καινούριο που θα πάρεις. 5
clevercitizen Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Στους λεκέδες στο ρούχο το βάζουμε το ξύδι -όχι στις μασχάλες. Θα πέσω κάτω από τα γέλια. χαχα χαχαχαχαχ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα