tolis_01 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Λοιπον επειδη μου ανοιξες ορεξη για αυτο το θεμα λεω να ανοιξουμε νεο τοπικ. Ομως για να σου απαντησω θα σου στηριξω την αποψη μου σε ιστορικα γεγονοτα. Ανεκαθεν οταν σε μια χωρα/πολη/χωριο/κτλ υπηρχε ενας προδοτης, η χωρα/πολη/χωριο/κτλ αναγκαζόταν να υποστει σημαντικές συνέπειες. Εμεις ως Ελλαδα της συνέπειες τις ζουμε και τις πληρωνουμε 3 χρονια τωρα, οποτε οταν συνεχιζω να βλεπω νεα παιδια να καταφευγουν στη "προδοσια" έρχεται αυτοματως στο μυαλο μου το οτι θα υποστουμε ακομα παραπανω συνέπειες. Αυτο δεν το θελω. Τωρα ομως δεν ξερω εαν η απαντηση που περιμενες εσυ και/ή καποιοι αλλοι ηταν αυτο που εγραψα ή κατι του στυλ "Ψηφίζω ταδε κόμμα". Γενικα ειμαι αρκετα αυστηρος σε καποια θεματα οπως π.χ. της προδοσίας που συζηταμε τωρα. Δεν έχεις προσδιορίσει τι είναι αυτή η "προδοσία". Προδοσία ως προς τι ή ποιον;
KleKoR Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δεν έχεις προσδιορίσει τι είναι αυτή η "προδοσία". Προδοσία ως προς τι ή ποιον; ως προς το ιχωρ....
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 ως προς το ιχωρ.... ειναι ο προσδιορισμος στο αλλο τοπικ
Cossutius. Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Πάντως σε πρόσφατό μου ταξίδι στη Γερμανία, κανείς δεν ασχολήθηκε με το αν ειμαι Ελληνας. Το μόνο σχόλιο που έκαναν άτομα που είχαν θάρρος μαζί μου ήταν το "Περνάτε δύσκολα εσείς εκεί ε?" Και όταν τους απάνταγα το "ναι αλλά τα παίρνουμε από εσάς και σας δυσκολεύουμε", απάνταγαν γελόντας ¨"αφού θα τα πάρουμε πίσω 4πλάσια". Κοινώς ο ξένος που δεν ειναι άσχετος και γραφικός γνωρίζει αρκετά καλά τι θα χάσει και τι θα κερδίσει. Η κακή αντιμετώπιση ειναι καθαρα θεμα ανθρώπου.
kalantas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Βασικα ισως τωρα που εγιναν οι εκλογες και βλεπουν οτι μαλλον θα τα πιασουν τα λεφτα τους με τον ενα η τον αλλο τροπο να εχουν ηρεμισει και τα ΜΜΕ τους... (των βορειων)
Lucifer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 ναι οντως,στην ιταλια δεν πρεπει να μας πολυγουσταρουν. Γελάει ο κόσμος. 1
FilipposMD Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Προσωπικά πάντως, δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν ξένο με κάποιο στοιχειώδες επίπεδο που να μου πει κακή κουβέντα για το ότι είμαι Έλληνας. Δυστυχώς, όπως το 2004-5, όποιος ξένος με έβλεπε μου έλεγε κάτι για το ευρωπαϊκό της εθνικής ποδοσφαίρου ή για τους Ολυμπιακούς αγώνες, πλέον όλοι ρωτάνε πώς είναι τα πράγματα στην Ελλάδα λόγω της κρίσης.
athlios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Eμενα παντως δε με αρεσε η αντιμετωπιση των αθηνεζων οταν κατεβηκα στη πολη τους. Ειδικα η κιτρινη φιλη τους ηταν απαραδεκτη. 1
viper2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 ναι οντως,στην ιταλια δεν πρεπει να μας πολυγουσταρουν. ισως τους ενοχλει το oυνα φατσα,ουνα ρατσα και θελουν να αποστασιοποιηθούν απο αυτο,ειδικα τωρα που ειμαστε ο περιγελος της ευρωπης. μου λεγε ενας φιλος ειχε παει ιταλια ως φιλοξενουμενος ενος ιταλου που ειχαν σπουδασει μαζι.αυτο εγινε πριν ενα χρονο. και ηταν σε μια καφε,οποτε ερχεται η σερβιτορα,παιρνει τις παραγγελιες και βλεπει οτι ο φιλος μου ηταν ελληνας. οποτε κοιταει τον αλλο,δαχτυλοδειχνοντας τον φιλο μου,κατι του λεει στα ιταλικα και φευγει. ρωταει ο δικος μου τον φιλο του, τι σημαιναν ολα αυτα; και του απανταει ο δικος του, οτι του ελεγε: ελληνας,κλεφτης. ενταξει δεν το εκανε θεμα ο φιλος μου αλλα αν αρχισανε οι αρχιμαφιοζοι ιταλοι να μας λενε κλεφτες, τοτε η εικονα της ελλαδς στο εξωτερικο πρεπει να ειναι πολυ χειροτερη απο οτι νομιζει. γενικα εχουν τουπε ειδικα οταν δεν εχεις λεφτα για business...
Lucifer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δεν ξέρω τι λέτε παιδιά, εγώ όποτε είμαι Ιταλία μου πρήζουν τα παπάρια για τη μπέλα γκρέτσια. Από μπράβους μαγαζιών και καθηγητές πανεπιστημίων μέχρι και μια ομάδα σκινάδων με στόχους και σβάστικες που ήρθε για να μου την πέσει. Στο τέλος κατέληξα να τους κάνω και τράκα και τα λέγαμε παρέα επειδή ήμουν Έλληνας. Δηλαδή σοβαρά, ένα παράπονο που έχω αποκομίσει από την Ιταλία είναι ότι κανείς δεν πρέπει να με γούσταρε για τον γοητευτικό χαρακτήρα μου αλλά για την εθνικότητά μου. 4
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δεν ξέρω τι λέτε παιδιά, εγώ όποτε είμαι Ιταλία μου πρήζουν τα παπάρια για τη μπέλα γκρέτσια. Από μπράβους μαγαζιών και καθηγητές πανεπιστημίων μέχρι και μια ομάδα σκινάδων με στόχους και σβάστικες που ήρθε για να μου την πέσει. Στο τέλος κατέληξα να τους κάνω και τράκα και τα λέγαμε παρέα επειδή ήμουν Έλληνας. Δηλαδή σοβαρά, ένα παράπονο που έχω αποκομίσει από την Ιταλία είναι ότι κανείς δεν πρέπει να με γούσταρε για τον γοητευτικό χαρακτήρα μου αλλά για την εθνικότητά μου. Ειναι αναλογως την περιοχη που θα πας. Στη Σικελια και Νοτια Ιταλια ολοι μας λατρευουν, λιγο πιο πανω ομως γινεται το ελα να δεις...... για τον γοητευτικό χαρακτήρα μου Μου έφτιαξες τη μέρα. Λύθηκα στο γελιο για 3 τεταρτα!
status Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μου έφτιαξες τη μέρα. Λύθηκα στο γελιο για 3 τεταρτα! Αν γούσταρε άντρες, σε 2 λεπτά σε είχε στα 4 να τον παρακαλάς να σε πηδήξει.;ρ Δεν ξέρω τι λέτε παιδιά, εγώ όποτε είμαι Ιταλία μου πρήζουν τα παπάρια για τη μπέλα γκρέτσια. Από μπράβους μαγαζιών και καθηγητές πανεπιστημίων μέχρι και μια ομάδα σκινάδων με στόχους και σβάστικες που ήρθε για να μου την πέσει. Στο τέλος κατέληξα να τους κάνω και τράκα και τα λέγαμε παρέα επειδή ήμουν Έλληνας. Δηλαδή σοβαρά, ένα παράπονο που έχω αποκομίσει από την Ιταλία είναι ότι κανείς δεν πρέπει να με γούσταρε για τον γοητευτικό χαρακτήρα μου αλλά για την εθνικότητά μου. Too bad dude, to bad.
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Αν γούσταρε άντρες, σε 2 λεπτά σε είχε στα 4 να τον παρακαλάς να σε πηδήξει.;ρ Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχα. Τι τρομερη αίσθηση του χιουμορ που εχεις!
Lucifer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ειναι αναλογως την περιοχη που θα πας. Δεν έχω πάει Νάπολη και Σαρδηνία. Εκεί δεν ξέρω τι γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα