Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα Sony Vaio FW51MF και σκέφτομαι να αγοράσω έναν δίσκο SSD για να περάσω το λειτουργικό σύστημα και να αφαιρέσω τον οπτικό δίσκο για να τοποθετήσω εκεί τον HDD που έχει τώρα.

Κατέληξα να πάρω έναν SSD 120 GB αφού θέλω να περάσω μόνο το λειτουργικό και τις εφαρμογές. Ποιον SSD θα μου προτείνατε δεδομένου ότι ο δίσκος που έχει τώρα είναι o Seagate ST9500325AS και είναι sata 2 ? Σκεφτόμουν για τον OCZ Agility 3 ως πιο οικονομικό έναντι του Vertex 3 μιας και δεν θα αξιοποιείται το sata 3 που έχουν οπότε δεν ξέρω αν θα είναι ορατές οι διαφορές των 2 δίσκων. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον άλλο δίσκο στα 120GB που να είναι πιο αξιόπιστος ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εγώ θα πω, πως πλέον όλοι οι SSD αξιόπιστοι είναι. Τουλάχιστον από τις επώνυμες εταιρίες.

Καλα μην το λες αυτο,διαβασε γνωμες αγοραστων για τον Petrol της OCZ και θα καταλαβεις οτι αυτο δεν ισχυει παντα.

Δημοσ.

Καλα μην το λες αυτο,διαβασε γνωμες αγοραστων για τον Petrol της OCZ και θα καταλαβεις οτι αυτο δεν ισχυει παντα.

Όπως έχω πει επανειλημμένως, οι γνώσεις μου περί των SSDs είναι σχετικά περιορισμένες. Και δεν το γνωρίζω το παραπάνω αλλά το πιθανότερο έχεις δίκιο.

Ίσως να επαναδιατυπώσω αυτό που είπα πριν. Όλα τα ευρέως διαδεδομένα μοντέλα των γνωστών εταιριών. Ας πούμε από την OCZ τα Agility/Vertex από γενιά ΙΙΙ και πάνω. Ο εν λόγω Petrol ξέρω ότι είναι από τις πρώτες προσπάθειες της OCZ με τον Indilinx Everest controller και το πιθανότερο φταίνε τα φθηνά non-IMFT asynchronous NAND που χρησιμοποιεί απ' ότι διάβασα στο Anandtech

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,

ψάχνοντας είδα ότι ο Intel 330 είναι στα +20 ευρώ από τον OCZ, μαζί με τον Samsung 830. Μεταξύ OCZ, intel 330 και Samsung 830 ποιον προτείνετε ?

Δημοσ.

Από εμένα Sammy...

+1

Samsung 830 128gb

με κουπόνι έκπτωσης μέχρι σήμερα 31/8 (αν δεν κάνω λάθος) WEMISSEDU -10€ = 100€

(αν προχωρήσεις στη παραγγελία καλύτερα επέλεξε να έρθει με acs -δωρεάν είναι- , γιατί έχουν θέμα με τις μεταφορικές )

Δημοσ.

+1

Samsung 830 128gb

με κουπόνι έκπτωσης μέχρι σήμερα 31/8 (αν δεν κάνω λάθος) WEMISSEDU -10€ = 100€

(αν προχωρήσεις στη παραγγελία καλύτερα επέλεξε να έρθει με acs -δωρεάν είναι- , γιατί έχουν θέμα με τις μεταφορικές )

Τελικά πήρα τον Samsung από το You με το κουπόνι στα 100 €.

Σας ευχαριστώ !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...