Professor Xavier Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 2ος τρόπος (λειτουργεί αν έχεις windows 7) το καλό με τα windows 7 είναι πως έχουν ενα προγραμματάκι που αποθηκευει σαν εικόνα όποιο κομματι της επιφάνειας εργασίας σου θέλεις. Είναι πολύ εύχρηστο, και μόνο το ποντίκη σου χρησημοποιείς) το προγραμμα λέγετε "Snipping tool"
kostask91 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 ολο προβληματα ειμαι σημερα. εχω και αλλο θεμα με το pc μου ,αν παρατηρησες ανοιξα κι αλλο θεμα προηγουμενως με αλλο προβλημα , σε hardware ομως αυτη τη φορα, αλλα το αφηνω για αυριο βαριεμαι τωρα 2ος τρόπος (λειτουργεί αν έχεις windows 7) το καλό με τα windows 7 είναι πως έχουν ενα προγραμματάκι που αποθηκευει σαν εικόνα όποιο κομματι της επιφάνειας εργασίας σου θέλεις. Είναι πολύ εύχρηστο, και μόνο το ποντίκη σου χρησημοποιείς) το προγραμμα λέγετε "Snipping tool" και αυτο το ξερω ευχαριστω για τη βοηθεια
ninos30 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 ολο προβληματα ειμαι σημερα. εχω και αλλο θεμα με το pc μου ,αν παρατηρησες ανοιξα κι αλλο θεμα προηγουμενως με αλλο προβλημα , σε hardware ομως αυτη τη φορα, αλλα το αφηνω για αυριο βαριεμαι τωρα Μάλλον όντως θέλεις ύπνο Ψάχνω κι εγώ στο HW να βρω που έχεις άλλο θέμα... Μάλλον SOFTWARE ήθελες να πεις
kostask91 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μάλλον όντως θέλεις ύπνο Ψάχνω κι εγώ στο HW να βρω που έχεις άλλο θέμα... Μάλλον SOFTWARE ήθελες να πεις οχι το αλυτο θεμα μου που αφηνω για αυριο ειναι hardware ( αν παρατηρησες χωριζω την κυρια με την δευτερευουσα προταση με κοματα ) http://www.insomnia....-κλεινει-το-pc/ = FORMAT
ninos30 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Το βρήκα ρε το topic σου. Σιγά μην είναι HW αυτό. Κάποιο κωλοπρόγραμμα/driver είναι. Ή είναι από κάποιο update. Σε εμένα πριν κανα 4μηνο έκανε ένα update η μαμά MS και δεν έκλεινε όπως κι εσένα. Μετά έβγαλε ένα άλλο που το διόρθωσε
kostask91 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Το βρήκα ρε το topic σου. Σιγά μην είναι HW αυτό. Κάποιο κωλοπρόγραμμα/driver είναι. Ή είναι από κάποιο update. Σε εμένα πριν κανα 4μηνο έκανε ένα update η μαμά MS και δεν έκλεινε όπως κι εσένα. Μετά έβγαλε ένα άλλο που το διόρθωσε εγω λεω να καταφυγω σε format διοτι καιρο τωρα θελω να το κανω , αλλα δε θελω να χασω το COD 4 , γιατι μετα θα πρεπει να το ξανανοικιασω για να παρω το serial και να το παιζω online
ninos30 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Κι αν παραφράσουμε την γνωστή παροιμία, "Ένα format τον χρόνο, τον PC-doctor τον κάνει πέρα". Κι εσύ δεν μπορείς να πας στο Video-Club και όσο μελετάς ποιο παιχνίδι να νοικιάσεις, να πάρεις το serial μια φωτο με το κινητό σου?
kostask91 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 νομιζεις δε το σκεφτηκα? ΑΛΛΑ 1ον αμα θελω και το cd για να μου ζητηθει το serial στο cod 4 2ον δεν ειναι τοσο χαζοι ( παλια ηταν ) , τα βγαζουν τα serial απο τις θηκες τι νομιζεις πρωτος το σκεφτηκες??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα