Pireotis88 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Τμήμα οικονομικής επιστήμης εγω προσωπικά
isay Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Που να πιάσουν οι βροχές και αναγκαστείς να μείνεις μέσα. Τα topic θα πέφτουνε βροχή. 8
Pireotis88 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δεν πειραζει...ξαναλεω ο καθενας εχει ποσταρει οτι φαφαρια του εχει ερθει εγω σας πειραξα..
sistah Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Το οτι ερχεται ο καθε πικραμενος και ποσταρει οτι μ@λακια κατεβασει ο εγκεφαλος του, σημαινει οτι πρεπει να το κανεις και εσυ? Μαιμου εισαι? 3
Pireotis88 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Άλλο το troll , άλλο το να ρωτάω κάποια πράγματα λογικα ... Δες τα threads μου και κρίνε
brickman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μαιμου εισαι? Αυτη που βγηκε φωτογραφια με τον μπλε πανθηρα; (βλεπε off topic thread)
sargio01 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δεν καταλαβαίνω γιατί του επιτίθεστε (το θίγω, επειδή διάβασα "κραξίματα" και σε άλλα topics) Ο φίλος φαίνεται (τουλάχιστον εγώ αυτό εισπράττω), πως βλέπει το forum ως την παρέα του. Όποτε βρίσκεται μαζί μας, ανοίγει ένα θέμα κουβέντας. Αυτό δεν κάνουμε όλοι εξάλλου, όταν συναντιόμαστε με τη παρέα μας; Και το πιο ενδιαφέρον θέμα, μοιραία μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Αν δεν αξίζει (για οποιονδήποτε λόγο), θα προσπεραστεί. Αυτό που γίνεται κι εδώ δηλαδή... Σε 'μένα ας πούμε, υπήρξαν περιπτώσεις που με κέντρισε κάποιο θέμα του και συμμετείχα. Σε άλλα, δεν βρήκα κάποιο ενδιαφέρον και τα προσπέρασα... τόσο απλό. 2
sphinxgr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 θέλουμε να τον κάνουμε να νευριάσει και να πηδήξει απο το παράθυρο (ή απο το λιμάνι του Πειραιά - στην Ε4 για Κρήτη κατα προτίμηση!) Μάταια όμως!!! Δεν τα καταφέρνουμε!!!! 1
Pireotis88 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Trollin' goes on εμένα μ τη σπάει πως κάποιοι έχουν δει τσιφλίκι τους ένα φόρουμ ..για όνομα του θεού δηλαδη ..οκ όλοι έχουμε όρεξη να πούμε τη καφριλα μας ... Τα περισσότερα θέματα που έχω γράψει απο περιέργεια τα γραψα ...
CaptainHog Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 καλημερα!! μην μασας ρε!μια χαρα θεματακια. για οποιον γουσταρει να μπει μπαινει.οι αλλοι απλα κλικαρουν αλλου!welcome to the club btw. οντοπικ εγω γερασα για ασοεε κ τα λοιπα ιδρυματα..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Παρακαλούνται τα μέλη να μην επεμβαίνουν στη λειτουργία του forum υποδεικνύοντας ποιος θα δημιουργήσει θέματα ή το περιεχόμενο τους. Εάν θεωρείτε οτι ένα θέμα αντίκειται στους κανόνες ή δεν έχει θέση στο παρόν forum ή θα οδηγήσει σε προστριβές και διενέξεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία της αναφοράς. Ευχαριστούμε. 4
Dimitris_Toshiba Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα εγω ΔΕΟΣ φιλαρακι 4ο Ετος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα