Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το οτι ερχεται ο καθε πικραμενος και ποσταρει οτι μ@λακια κατεβασει ο εγκεφαλος του,

σημαινει οτι πρεπει να το κανεις και εσυ?

Μαιμου εισαι?

• Like 3
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί του επιτίθεστε :huh: (το θίγω, επειδή διάβασα "κραξίματα" και σε άλλα topics)

Ο φίλος φαίνεται (τουλάχιστον εγώ αυτό εισπράττω), πως βλέπει το forum ως την παρέα του. Όποτε βρίσκεται μαζί μας, ανοίγει ένα θέμα κουβέντας. Αυτό δεν κάνουμε όλοι εξάλλου, όταν συναντιόμαστε με τη παρέα μας; Και το πιο ενδιαφέρον θέμα, μοιραία μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Αν δεν αξίζει (για οποιονδήποτε λόγο), θα προσπεραστεί. Αυτό που γίνεται κι εδώ δηλαδή...

Σε 'μένα ας πούμε, υπήρξαν περιπτώσεις που με κέντρισε κάποιο θέμα του και συμμετείχα. Σε άλλα, δεν βρήκα κάποιο ενδιαφέρον και τα προσπέρασα... τόσο απλό.

• Like 2
Δημοσ.

θέλουμε να τον κάνουμε να νευριάσει και να πηδήξει απο το παράθυρο (ή απο το λιμάνι του Πειραιά - στην Ε4 για Κρήτη κατα προτίμηση!)

Μάταια όμως!!! Δεν τα καταφέρνουμε!!!! :)

• Like 1
Δημοσ.

Trollin' goes on :P εμένα μ τη σπάει πως κάποιοι έχουν δει τσιφλίκι τους ένα φόρουμ ..για όνομα του θεού δηλαδη ..οκ όλοι έχουμε όρεξη να πούμε τη καφριλα μας ... Τα περισσότερα θέματα που έχω γράψει απο περιέργεια τα γραψα ...

Δημοσ.

καλημερα!! μην μασας ρε!μια χαρα θεματακια. για οποιον γουσταρει να μπει μπαινει.οι αλλοι απλα κλικαρουν αλλου!welcome to the club btw.

οντοπικ

εγω γερασα για ασοεε κ τα λοιπα ιδρυματα..

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακαλούνται τα μέλη να μην επεμβαίνουν στη λειτουργία του forum υποδεικνύοντας ποιος θα δημιουργήσει θέματα ή το περιεχόμενο τους.

Εάν θεωρείτε οτι ένα θέμα αντίκειται στους κανόνες ή δεν έχει θέση στο παρόν forum ή θα οδηγήσει σε προστριβές και διενέξεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία της αναφοράς.

Ευχαριστούμε. :)

• Like 4
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...