KleKoR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Κρούσμα μαζικής αντιγραφής στο πανεπιστήμιο Harvard Διαβάστε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο εξαπάτησης και λογοκλοπής που έχει συμβεί στο πανεπιστήμιο του Harvard, οπού φέρονται να εμπλέκονται 125 φοιτητές Εκτενής έρευνα διεξάγεται στο Harvard αναφορικά με το σκάνδαλο εξαπάτησης και λογοκλοπής που έχει ξεσπάσει: το μεγαλύτερο στην πολύχρονη ιστορία του ιδρύματος. Όπως ανακοινώθηκε, 125 φοιτητές του Πανεπιστημίου ερευνώνται για λογοκλοπή και αντιγραφή κατά τη διάρκεια των φετινών τελικών εξετάσεων. Οι ακροάσεις των φοιτητών γίνονται ενώπιον του διοικητικού συμβουλίου του πανεπιστημίου. Στους αντιγραφείς ενδέχεται να περιλαμβάνονται και φοιτητές που έχουν είδη αποφοιτήσει. Από το πανεπιστήμιο δεν έχει γίνει γνωστό εάν κινδυνεύουν να χάσουν τα διπλώματά τους Ωστόσο, οι ενέργειες του διοικητικού συμβουλίου είναι απόρρητες, ενώ το πανεπιστήμιο δεν προτίθεται να αποκαλύψει την ταυτότητα των μαθητών ή το όνομα του μαθήματος, κατά το οποίο διαπιστώθηκε το συμβάν. Όσοι αποδειχθούν ότι εξαπάτησαν, αντιμετωπίζουν ποινή αποκλεισμού από το πανεπιστήμιο για έναν χρόνο. Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ιδρύματος, Drew Faust αναφέρει "Το φαινόμενο αυτό, εάν αληθεύει, συνιστά μία εντελώς απαράδεκτη συμπεριφορά που προδίδει την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλεται η επιστημονική έρευνα στο Χάρβαρντ". Το πανεπιστήμιο σκοπεύει να ενισχύσει τις προσπάθειές του για την πρόληψη της εξαπάτησης με την καλύτερη εκπαίδευση των φοιτητών του στο μάθημα της ακαδημαϊκής δεοντολογίας. Το πανεπιστήμιο του Harvard δεν είναι το πρώτο που αντιμετώπισε τέτοιου είδους σκάνδαλο. Στο παρελθόν παρόμοιο σκάνδαλο υπήρξε το 2000 στο Dartmouth College όπου 78 φοιτητές αντέγραψαν στο μάθημα της επιστήμης των Υπολογιστών και το 2002 στο University of Virginia όπου 48 μαθητές αντέγραψαν στο μάθημα της Φυσικής. http://news247.gr/ei...rd.1911373.html Ουπς.....
gigisoni Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Κρούσμα μαζικής αντιγραφής στο πανεπιστήμιο Harvard Διαβάστε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο εξαπάτησης και λογοκλοπής που έχει συμβεί στο πανεπιστήμιο του Harvard, οπού φέρονται να εμπλέκονται 125 φοιτητές Εκτενής έρευνα διεξάγεται στο Harvard αναφορικά με το σκάνδαλο εξαπάτησης και λογοκλοπής που έχει ξεσπάσει: το μεγαλύτερο στην πολύχρονη ιστορία του ιδρύματος. Όπως ανακοινώθηκε, 125 φοιτητές του Πανεπιστημίου ερευνώνται για λογοκλοπή και αντιγραφή κατά τη διάρκεια των φετινών τελικών εξετάσεων. Οι ακροάσεις των φοιτητών γίνονται ενώπιον του διοικητικού συμβουλίου του πανεπιστημίου. Στους αντιγραφείς ενδέχεται να περιλαμβάνονται και φοιτητές που έχουν είδη αποφοιτήσει. Από το πανεπιστήμιο δεν έχει γίνει γνωστό εάν κινδυνεύουν να χάσουν τα διπλώματά τους Ωστόσο, οι ενέργειες του διοικητικού συμβουλίου είναι απόρρητες, ενώ το πανεπιστήμιο δεν προτίθεται να αποκαλύψει την ταυτότητα των μαθητών ή το όνομα του μαθήματος, κατά το οποίο διαπιστώθηκε το συμβάν. Όσοι αποδειχθούν ότι εξαπάτησαν, αντιμετωπίζουν ποινή αποκλεισμού από το πανεπιστήμιο για έναν χρόνο. Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ιδρύματος, Drew Faust αναφέρει "Το φαινόμενο αυτό, εάν αληθεύει, συνιστά μία εντελώς απαράδεκτη συμπεριφορά που προδίδει την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλεται η επιστημονική έρευνα στο Χάρβαρντ". Το πανεπιστήμιο σκοπεύει να ενισχύσει τις προσπάθειές του για την πρόληψη της εξαπάτησης με την καλύτερη εκπαίδευση των φοιτητών του στο μάθημα της ακαδημαϊκής δεοντολογίας. Το πανεπιστήμιο του Harvard δεν είναι το πρώτο που αντιμετώπισε τέτοιου είδους σκάνδαλο. Στο παρελθόν παρόμοιο σκάνδαλο υπήρξε το 2000 στο Dartmouth College όπου 78 φοιτητές αντέγραψαν στο μάθημα της επιστήμης των Υπολογιστών και το 2002 στο University of Virginia όπου 48 μαθητές αντέγραψαν στο μάθημα της Φυσικής. http://news247.gr/ei...rd.1911373.html Ουπς..... Τι σχέση έχει αν κάποιοι φοιτητές έκλεψαν στις εξετάσεις με την ποιότητα σπουδών που προσφέρει ένα πανεπιστήμιο, και με το τι θέση έχουν τα ελληνικά πανεπιστήμια στις διεθνείς λίστες. Εκτός και αν νομίζεις ότι κλέψιμο στα ελληνικά πανεπιστήμια δεν παίζει. 4
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Τι να μας πει το Χάρβαρντ... Εδώ, σε συστηματικό λογοκλόπο "καθηγητή" του Πανεπιστημίου Μακεδονίας επέβαλαν έναν...ολόκληρο χρόνο αργίας. Αξιοσημείωτο είναι ότι στην περίπτωση του συγκεκριμένου κυρίου η υπερασπιστική του γραμμή ήταν πως οι προηγούμενες λογοκλοπές είχαν...παραγραφεί. Και για έναν συστηματικά απατεώνα, η ποινή είναι ένας χρόνος αργίας. Όχι απόλυση (τζιζ, κακιά λέξη) όχι υποβιβασμός έστω, απώλεια βαθμίδας (τζιζ, κακιά λέξη). Ένας χρόνος αργία. Για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του μετά (ήδη έχει επανέλθει, κρίνοντας από την ημερομηνία δημοσίευσης του άρθρου). Και μετά απορούμε για τη διαφθορά, την κακοδιαχείριση και το τι συμβαίνει στη χώρα. 4
KleKoR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Τι σχέση έχει αν κάποιοι φοιτητές έκλεψαν στις εξετάσεις με την ποιότητα σπουδών που προσφέρει ένα πανεπιστήμιο, και με το τι θέση έχουν τα ελληνικά πανεπιστήμια στις διεθνείς λίστες. Εκτός και αν νομίζεις ότι κλέψιμο στα ελληνικά πανεπιστήμια δεν παίζει. Υπήρχε ποστ σε άλλο μάλλον θρεντ για τις αντιγραφές φοιτητών των ελληνικών πανεπιστημίων, και έλεγε κάποιος πως κάποιος αντιγράψει σε ξένα πανεπιστήμια πέφτουν διαγραφές φοιτητών χωρίς δεύτερη σκέψη κλπ... ξέρεις συνηθισμένα πράγματα που κάποιοι τα παρουσιάζουν ως αλήθεια... και αποδεικνύεται τελικά πως δεν είναι... Τι σχέση έχει αν κάποιος καθηγητής έκλεψε, με την ποιότητα σπουδών που προσφέρει ένα πανεπιστήμιο, και με το τι θέση έχουν τα ελληνικά πανεπιστήμια στις διεθνείς λίστες. Εκτός και αν νομίζεις ότι κλέψιμο στα ξένα πανεπιστήμια δεν παίζει. Επίσης αλλάζω λίγο το ποστ σου και το θέτω στο Snoob από κάτω... που τσίμπησε με τη μία γενικεύοντας πάλι.... σε κάποιο άλλο θρεντ περί των αγγλικών όμως ήξερε(ορθώς βέβαια, αλλά δύο μέτρα, δύο σταθμά, όποτε μας συμφαίρει) να συνετίσει τον συνομιλητή του και να μην παρουσιάζει αυθαίρετα στοιχεία ως αληθή... και να μην γενικεύει... επίσης από το λινκ που παρέθεσε ο Snoob... Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας της Θεσσαλονίκης προστέθηκε στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας που καταδικάζουν πλέον εμπράκτως το παράπτωμα της λογοκλοπής, ενός φαινομένου ευρύτατα διαδεδομένου στο εξωτερικό, που έχει λάβει τα τελευταία χρόνια μεγάλες διαστάσεις και στα ελληνικά πανεπιστήμια.
gigisoni Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Υπήρχε ποστ σε άλλο μάλλον θρεντ για τις αντιγραφές φοιτητών των ελληνικών πανεπιστημίων, και έλεγε κάποιος πως κάποιος αντιγράψει σε ξένα πανεπιστήμια πέφτουν διαγραφές φοιτητών χωρίς δεύτερη σκέψη κλπ... ξέρεις συνηθισμένα πράγματα που κάποιοι τα παρουσιάζουν ως αλήθεια... και αποδεικνύεται τελικά πως δεν είναι... Γιατί, διάβασες πουθενά στο άρθρο αυτό ότι οι φοιτητές έμειναν ατιμώρητοι; Επίσης αλλάζω λίγο το ποστ σου και το θέτω στο Snoob από κάτω... που τσίμπησε με τη μία γενικεύοντας πάλι.... σε κάποιο άλλο θρεντ περί των αγγλικών όμως ήξερε(ορθώς βέβαια, αλλά δύο μέτρα, δύο σταθμά, όποτε μας συμφαίρει) να συνετίσει τον συνομιλητή του και να μην παρουσιάζει αυθαίρετα στοιχεία ως αληθή... και να μην γενικεύει... επίσης από το λινκ που παρέθεσε ο Snoob... Δεν άλλαξες λίγο το ποστ, τελείως το άλλαξες, γιατί έγραψες ότι έγραψα ότι δεν παίζει κλέψιμο σε ξένα πανεπιστήμια. Και βέβαια παίζει. Κι εγώ έχω κάνει μία φορά ένα σκονάκι, και σημείωσα μερικά πράγματα στο ελληνογαλλικό λεξικό που μου επιτρέπουν να χρησιμοποιήσω στις εξετάσεις σε γαλλόφωνο μάθημα, επειδή δεν είμαι γαλλόφωνος. Το θέμα είναι αν με έπιαναν τι θα γινόταν. 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Τι συζητάμε, ακριβώς; Εδώ έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο κατάπτωσης που διοργανώνουμε εκθέσεις με τα σκονάκια των απατεώνων φοιτητών. Και το δημοσιεύουμε σαν να είναι κάτι...χαριτωμένο. Και, τέλος πάντων, στο σπίτι των κρεμασμένων, δε θα έπρεπε να μιλάνε για σκοινί. Υ.Γ. Για όποιες απορίες σχετικά με συντονιστικές παρεμβάσεις, Κlekor, αποκλειστικά με προσωπικό μήνυμα. Έχει και η ανοχή τα όριά της. 1
KleKoR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Γιατί, διάβασες πουθενά στο άρθρο αυτό ότι οι φοιτητές έμειναν ατιμώρητοι; Δεν άλλαξες λίγο το ποστ, τελείως το άλλαξες, γιατί έγραψες ότι έγραψα ότι δεν παίζει κλέψιμο σε ξένα πανεπιστήμια. Και βέβαια παίζει. Κι εγώ έχω κάνει μία φορά ένα σκονάκι, και σημείωσα μερικά πράγματα στο ελληνογαλλικό λεξικό που μου επιτρέπουν να χρησιμοποιήσω στις εξετάσεις σε γαλλόφωνο μάθημα, επειδή δεν είμαι γαλλόφωνος. Το θέμα είναι αν με έπιαναν τι θα γινόταν. Θα τις δούμε τις τιμωρίες.... Αν βέβαια πιστεύει κάποιος ότι σε πανεπιστήμια με δίδακτρα κάτι δεκάδες χιλιάδες ευρώ το χρόνο θα διώξουν έτσι εύκολα φοιτητές... χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν είναι καλό το πανεπιστήμιο... ίσα ίσα... σημαίνει όμως πως αποφοιτούν κάποιοι άνθρωποι εν τέλει χωρίς γνώσεις.... ένα καλό πανεπιστήμιο πως αφήνει να αποφοιτούν από αυτό άνθρωποι χωρίς γνώσεις λοιπόν; πως γίνεται αυτό; τι πάει στραβά; το ποστ που άλλαξα απευθυνόταν στον snoob... είναι σαφές το τι θέλω να πω... βέβαια ο snoob δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει και άρχισε τις υπεκφυγές...
epp Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 ισα ισα εκει εγινε θεμα εδω τι γινεται?? μεγαλη ιστορια μην πιασουμε τωρα σταλμενα θεματα ,αντιγραφες,blackberry και ανταλλαγη λυσεων κλπ 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 @Κlekor: Ποιες υπεκφυγές άρχισα; Δημοσιεύεις μια είδηση. Η οποία, για να καταλάβουμε τι λέει, αναφέρει ότι συνελήφθησαν φοιτητές να αντιγράφουν, έχουν κινηθεί διαδικασίες σε βάρος τους και βρίσκονται αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο ετήσιας αποβολής (ως first-time offenders). Ποια ήταν η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο σε Ελληνικό πανεπιστήμιο; Δε συζητάω τι θα συνέβαινε από τα κομματόσκυλα (και δη κάτι γιαλαντζί "προοδευτικούς" που θα άρχιζαν να σκούζουν για "φασιμούς" και μπαρμπούτσαλα). Ρωτάω απλά ποια ήταν η τελευταία φορά που κάθισε Ελληνικό πανεπιστήμιο να ασχοληθεί με αυτούς που κλέβουν για να πάρουν πτυχία (δεν εννοώ να τους διοργανώσει έκθεση με τα σκονάκια τους, για να έχουμε όλοι τη χαρά να καμαρώσουμε τα χάλια μας). Με απλά λόγια, ξεκινάς μια σύγκριση όπου είναι δεδομένο ότι τα Ελληνικά πανεπιστήμια θα βρεθούν όχι απλά να υστερούν, αλλά στα τάρταρα, και μετά, για να το σώσεις, "θυμάσαι" μηνύματα από άλλα νήματα και μου ζητάς (υποθέτω) να "απολογηθώ" για πράγματα που ουδέποτε έχω υποστηρίξει. Τρικυμμία εν κρανίω ονομάζεται αυτό. 1
viper2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Θα τις δούμε τις τιμωρίες.... Αν βέβαια πιστεύει κάποιος ότι σε πανεπιστήμια με δίδακτρα κάτι δεκάδες χιλιάδες ευρώ το χρόνο θα διώξουν έτσι εύκολα φοιτητές... σε κοινα πανεπιστημια οχι στα ivy league ομως...?
De@th L0rd Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Λογοκλοπή στο ΠΑΜΑΚ....! Τι λέ ρε παιδί μου! Λογοκλοπή σε ελληνικό πανεπιστήμιο??? Απαπα. Πάντως παρά τα κακώς κείμενα, σε πολλά ιδρύματα της χώρας γίνεται σοβαρή δουλειά (ΑΕΙ,ΤΕΙ) και αυτό το καταλαβαίνει κάποιος όταν πάει για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό (πχ, Αγγλιά) και δεί τα μαθήματα τα έχει δουλέψει στο 2ο κ τρίτο εξάμηνο, και τα περνάει όλα σε EZ mode. 1
viper2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 ισα ισα εκει εγινε θεμα εδω τι γινεται?? μεγαλη ιστορια μην πιασουμε τωρα σταλμενα θεματα ,αντιγραφες,blackberry και ανταλλαγη λυσεων κλπ πιασαν μια φορα εναν μαντραχαλο στο ΕΑΠ να αντιγραφει [50 χρονων+] και αρχιζε να φωναζει "νταξει, εισαι μαγκας, εισαι ωραιος, εχω παιδια και επιχειρηση και δεν προλαβα να διαβασω"... πιο πατος πεθαινεις...
KleKoR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 @Κlekor: Ποιες υπεκφυγές άρχισα; Δημοσιεύεις μια είδηση. Η οποία, για να καταλάβουμε τι λέει, αναφέρει ότι συνελήφθησαν φοιτητές να αντιγράφουν, έχουν κινηθεί διαδικασίες σε βάρος τους και βρίσκονται αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο ετήσιας αποβολής (ως first-time offenders). Ποια ήταν η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο σε Ελληνικό πανεπιστήμιο; Δε συζητάω τι θα συνέβαινε από τα κομματόσκυλα (και δη κάτι γιαλαντζί "προοδευτικούς" που θα άρχιζαν να σκούζουν για "φασιμούς" και μπαρμπούτσαλα). Ρωτάω απλά ποια ήταν η τελευταία φορά που κάθισε Ελληνικό πανεπιστήμιο να ασχοληθεί με αυτούς που κλέβουν για να πάρουν πτυχία (δεν εννοώ να τους διοργανώσει έκθεση με τα σκονάκια τους, για να έχουμε όλοι τη χαρά να καμαρώσουμε τα χάλια μας). Με απλά λόγια, ξεκινάς μια σύγκριση όπου είναι δεδομένο ότι τα Ελληνικά πανεπιστήμια θα βρεθούν όχι απλά να υστερούν, αλλά στα τάρταρα, και μετά, για να το σώσεις, "θυμάσαι" μηνύματα από άλλα νήματα και μου ζητάς (υποθέτω) να "απολογηθώ" για πράγματα που ουδέποτε έχω υποστηρίξει. Τρικυμμία εν κρανίω ονομάζεται αυτό. συνεχίζεις να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα και να λες ότι θέλεις... Είναι ένα θέμα για τη θέση των ελληνικών πανεπιστημίων στη παγκόσμια κατάσταση... παρέθεσα μια είδηση για το καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου που αναφέρει για φοιτητές που πιάστηκαν να αντιγράφουν κλπ... ο μόνος λόγος που την παρέθεσα είναι γιατί καταρρίπτει τον μύθο που υπάρχει σε αρκετών τα κεφάλια πως τα ξένα πανεπιστήμια είναι τα σουπερντουπερουαουγαματα που λειτουργούν όλα ρολόι χωρίς προβλήματα κλπ... και τώρα σε απλά ελληνικά... αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν στα ελληνικά πανεπιστήμια, ούτε πως τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι καλύτερα, ούτε πως τα ξένα είναι χάλια ούτε ότι συμβαίνει σε όλα τα ξένα, ούτε τίποτα... σε αυτό το φόρουμ επανειλημμένος πολλά μέλη που έχουν σπουδάσει σε πανεπιστήμια του εξωτερικού έχουν γράψει τις εμπειρίες τους, το επίπεδο σε σχέση με τα ελληνικά, που υστερούμε, ποια προβλήματα υπάρχουν έξω κλπ.. παρόλα αυτά κάποιοι φωστήρες εδώ μέσα που απορώ αν έχουν πατήσει καν σε δημόσιο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα, πόσο μάλλον στο σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού, όχι απλά έχουν άποψη για το χάλι των ελληνικών πανεπιστημίων αλλά ξέρουν και τι όμορφα είναι τα πράγματα στο εξωτερικό... όποιος βέβαια έχει αντίθετη άποψη λοιδορείτε και χαρακτηρίζεται, κάποιοι ζητούν πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων, άλλοι αναρωτιούνται τι δουλειά κάνει κλπ... η σύγκριση που λες λοιπόν δεν έγινε από εμένα... η σύγκριση ξεκίνησε από εσένα που έτρεξες να βάλεις λινκ για τον λογοκλοπέα καθηγητή... για να αποδείξεις τι; ότι τέτοια γίνονται και εδώ; μήπως είπε κανείς ότι δεν γίνονται και δεν το κατάλαβα... το παιχνιδάκι με τις γενικεύσεις συνεχίζεις να το παίζεις πολύ ωραία... στο άλλο θρεντ με τους καθηγητές αγγλικών και τις αγγελίες όμως ήξερες επαναλαμβάνω να συνετίσεις τον συνομιλητή σου γιατί γενίκευε και τσουβάλιαζε... αλλά είπαμε 2 μέτρα και 2 σταθμά... τις ειρωνείες και τις κορώνες εντυπωσιασμού τις αφήνω ασχολίαστες... οι χαρακτηρισμοί επιστρέφονται...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ρεζουμέ: Έβαλες μια είδηση γιατί, σε κάποια άλλα νήματα, κάποιοι άλλοι, μη κατονομαζόμενοι φωστήρες, έχουν στο μυαλό τους την ιδέα πως όλα δουλεύουν ρολόι έξω. Και ρωτάω τώρα εγώ: με εμένα, όλα αυτά τα άσχετα, πώς συνδέονται; Ξεκίνησα εγώ να λέω μήπως πως έξω είναι όλα ρόδινα; Πού, ακριβώς, είναι η δική μου υπεκφυγή; Εγώ σχολίασα τη δική σου ανάρτηση και διατύπωσα την απορία γιατί να εγείρει κανείς αυτό το ζήτημα, όταν στα δικά μας πανεπιστήμια τα πράγματα είναι τρις (όχι τρις, απείρως) χειρότερα. Απάντηση, καμία. Εγώ ρώτησα (και απάντηση, ομοίως, δεν πήρα), αυτό που συμβαίνει στο Χάρβαρντ, συνέβη ποτέ εδώ; Πέρα από εκθέσεις με τα σκονάκια, ασχολήθηκε ποτέ Ελληνικό πανεπιστήμιο με το αίσχος των μαζικών αντιγραφών; Κι αν ναι, τι έπραξε; Αυτά έγραψα κι αυτά ρώτησα. Το τι παρωπίδες έχει ο καθένας μη κατονομαζόμενος χρήστης σε μη κατονομαζόμενα νήματα δεν το εξετάζω. Όταν μου απευθύνεις το λόγο ή με κατηγορείς, απευθυνόμενος σε τρίτους, ότι υπεκφεύγω, καλό θα ήταν η κατηγορία να έχει μια στοιχειώδη σχέση με την πραγματικότητα. Επομένως, το ποιος υπεκφεύγει μέχρι στιγμής, έχει κρίση ο καθένας να το αντιληφθεί. 1
brickman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 το καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου Δεν ειναι το Harvard. Ειναι το Κεμπριτζ. Και μη σου πω οτι και το MIT αρχιζει να γινεται καλυτερο απο το Χαρβαρντ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα