kalogeros Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Γιατί δεν μπορεί ένας άντρας να είναι "γλυκιά" παρουσία σε ένα φροντιστήριο ? Φυσικά και μπορεί. Ειδικά αν είναι ο Λάκης Γαβαλάς... 1
gigisoni Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Για μενα ο μονος λογος που ζητανε γυναικες ειναι επειδη ΔΕΝ τους ενδιαφερει η ποιοτητα μαθηματος αλλα η γλυκια παρουσια μεσα στο φροντιστηριο. Και φυσικα αυτο το λεω μετα απο συνομιλιες με διαφορους φροντιστηριουχους. Δυστυχως ΠΟΛΛΟΙ εχοουν απλα παραδεχτει οτι τωρα πια η ποιοτητα του μαθηματος ερχεται 3-4 σε προτεραιοτητα Ιδίως με αυτήν την κρίση, τον ιδιοκτήτη δεν τον ενδιαφέρει η ποιότητα των σπουδών που προσφέρει η επιχείρησή του, αλλά να έχει όμορφες 20χρονες καθηγήτριες να κομπλάρουν τις μάνες, να γκομενιάζουν οι μαθητές και να τις πηδ@ει ο ίδιος στα διαλείμματα. Ζέστη ε; Εγώ προσωπικά το air condition στους 18 βαθμούς το έχω.... Γιατί δεν μπορεί ένας άντρας να είναι "γλυκιά" παρουσία σε ένα φροντιστήριο ? Ιδίως όταν 9 στις 10 φορές οι μητέρες πάνε να γράψουν τα παιδιά τους στο φροντιστήριο και να πληρώσουν τα δίδακτρα. Αν ίσχυαν τα παράλογα που ισχυρίζεται ο TS, τότε οι ιδιοκτήτες φροντιστηρίων θα φρόντιζαν να προσλαμβάνουν άσχημες γυναίκες για να μην κομπλάρουν τις μάνες πελάτισσες και για να μην "επηρεάζονται" τα παιδιά τους από άλλα "πράγματα". Και όπως επίσης θα φρόντιζαν να προσλαμβάνουν όμορφους άντρες καθηγητές για να ελκύουν τις μητέρες να πηγαίνουν εκεί να εγγράφουν τα παιδιά τους. 1
Praetorianos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Πραγματικά αναρωτιέμαι πως γίνεται άνθρωποι με περισσότερα χρόνια από τα δικά μου και "χρόνια στο κουρμπέτι" όπως λένε να μην καταλαβαίνουν τα απλά. Προσφορά-Ζήτηση. Μια ζωή επαγγέλματα του στυλ δάσκαλος, web-designer, τεχνικός υπολογιστών, φιλόλογος, υπάλληλος γραφείου, μαρκετίστας, μάγειρας γιατί έτσι και γιατί αλλιώς και γιατί αλλιώτικα. Μου θύμισε το θρεντ με τον άλλο που δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί δεν παίρνει κάποιος τεχνικό μαλλιά με μπλούζα ironmaiden. Γιατί όταν κάνεις κάτι που το κάνουν και 5000 άλλοι, ο εργοδότης μπορεί να ζητάει ό,τι θέλει. Κι εγώ κι ο ts κι ο καθένας αν έβγαζαν μια θέση που θα έπαιρνε ως απάντηση 1000 βιογραφικά (και λίγα λέω), θα έβαζε προϋπόθεση οπωσδήποτε αγγλική φιλολογία. Και θα έπαιρνε 500 βιογραφικά. Και μετά θα έβαζα 5 χρόνια προυπηρεσία. 250 βιογραφικά. Ε μετά γιατί να μην βάλει γυναίκα? Γιατί να μην βάλει να έχει ευχάριστο χαρακτήρα/μεγάλα βυζιά/μηδενικές απαιτήσεις? Δηλαδή θα σκάνε 20χρονα κοριτσάκια σαν τα κρύα τα νερά, μες στην τρελή χαρά με άνεση για κυλιόμενα ωράρια και θα σκάει ο άλλος 30 χρονών γάιδαρος με 10 χρόνια "προϋπηρεσία", μούτρα μέχρι το πάτωμα και "δουλεύω μόνο απογεύματα" και θα μπει καν στο δίλλημα ο άλλος? Μάθε κάτι που ΔΕΝ μπορεί να το κάνει 20χρονη, και μετά βγες και ζήτα ό,τι θες. Σε καμία "mass market" δουλειά παρεπιτόντως δεν κάθονται να κοιτάνε ένα ένα τα βιογραφικά.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Τα standard english είναι το λεγόμενο Received Pronunciation ή αλλιώς RP. Εναλλακτικά έχουμε την προφορά General American για όσους προτιμούν American English. Αυτές οι 2 προφορές είναι που πρέπει να διδάσκονται. Αυτά είναι βασικότατα πράγματα τα οποία θα έπρεπε να γνωρίζει οποιοσδήποτε θέλει να διδάξει Αγγλικά. Δεν πα να ξέρει το παιδί τη γραμματική απ'έξω, αν σου πετάει ξέρω γω "Αϊ σπικ βέρι γκούντ ίνγκλις" Αγγλικά δεν ξέρει. Οι Σκανδιναβοί και οι Ολλανδοί δηλαδή γιατί μιλάνε με τέλεια προφορά τα Αγγλικά; Δεν νοείται για μένα πλέον στον 21ο αιώνα καθηγητής/ρια Αγγλικών non-native speaker.
viper2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 γελω θυμαμε σε μια φαση στο φροντιστηριο οτι βλεπω ενα τμημα γεματο γυναικες... οκ... μετα κοιταω τον καθηγητη και ηταν καπως ετσι [με suit] covering all consumer needs if you know what they mean
Darkpipis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Γτ καθεστε και τσακωνεστε ρε παιδια....αφου πλεον στην Ελλαδα οσα πτυχια και να εχεις, δουλεια δεν βρισκεις.Και να βρεις , δεν θα εχει καμια σχεση με αυτο που με τοσο κοπο και ονειρα εχεις σπουδασει.Οσο για τον αν προτιμουν γυναικες , μενω Ροδο και σας διαβεβαιονω οτι ολες οι αγγελιες στις τοπικες εφημεριδες λενε : 1) Κοπελα εως 30 χρονων εμφανισημη 2) Αγγλικα/Ρωσικα Για δουλειες απο τουριστικα μαγαζια εως και φροντιστηρια. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Θα το θεωρούσα εξαιρετικά μεγάλη χάρη αν μπορούσατε να μου σκανάρετε μια αγγελία φροντιστηρίου που να ζητάει εμφανίσιμη κοπέλα. Όχι το "80%" και διάφορα άλλα εξωφρενικά που ισχυρίζονται ορισμένοι με περισσή ευκολία, απλά μία αγγελία. Εκτός κι αν είναι κι αυτό "προσωπικό δεδομένο" κανενός και είναι τζιζ που το ζητάω. Υ.Γ. Βρίσκει κανείς παράλογο να ζητάει ένα μπαρ ή ένα μαγαζί με σουβενίρ μια εμφανίσιμη υπάλληλο;
Doug21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Θα το θεωρούσα εξαιρετικά μεγάλη χάρη αν μπορούσατε να μου σκανάρετε μια αγγελία φροντιστηρίου που να ζητάει εμφανίσιμη κοπέλα. Όχι το "80%" και διάφορα άλλα εξωφρενικά που ισχυρίζονται ορισμένοι με περισσή ευκολία, απλά μία αγγελία. Εκτός κι αν είναι κι αυτό "προσωπικό δεδομένο" κανενός και είναι τζιζ που το ζητάω. Υ.Γ. Βρίσκει κανείς παράλογο να ζητάει ένα μπαρ ή ένα μαγαζί με σουβενίρ μια εμφανίσιμη υπάλληλο; για αυτα τα μυαλα εχει φτασει ο τοπος εκει που εχει φτασει. και εις ανωτερα 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Εγώ εξακολουθώ να περιμένω την αγγελία φροντιστηρίου που ζητάει εμφανίσιμη καθηγήτρια αγγλικών, ώστε να μην υποχρεωθώ να την κατατάξω στα rant ενός εκνευρισμένου ανέργου. Παρενθετικά, από άνθρωπο που άρχισε να "διδάσκει" με άγνωστα προσόντα στα 19 του και στα 27 φτάνει να λοιδωρεί τις "άσχετες 20χρονες" (ξεχνώντας ότι κι αυτός έτσι ξεκίνησε), χαρίζοντάς μας μετά από "8 χρόνια προϋπηρεσίας" μεταφράσεις τύπου "ελαιολάδου", θα περίμενα λίγη περισσότερη φειδώ στα σχόλιά του περί των λόγων που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Αλλά, αυτό είμαι βέβαιος ότι δεν έχει σχέση με το θέμα μας. 1
Doug21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Εγώ εξακολουθώ να περιμένω την αγγελία φροντιστηρίου που ζητάει εμφανίσιμη καθηγήτρια αγγλικών, ώστε να μην υποχρεωθώ να την κατατάξω στα rant ενός εκνευρισμένου ανέργου. Παρενθετικά, από άνθρωπο που άρχισε να "διδάσκει" με άγνωστα προσόντα στα 19 του και στα 27 φτάνει να λοιδωρεί τις "άσχετες 20χρονες" (ξεχνώντας ότι κι αυτός έτσι ξεκίνησε), χαρίζοντάς μας μετά από "8 χρόνια προϋπηρεσίας" μεταφράσεις τύπου "ελαιολάδου", θα περίμενα λίγη περισσότερη φειδώ στα σχόλιά του περί των λόγων που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Αλλά, αυτό είμαι βέβαιος ότι δεν έχει σχέση με το θέμα μας. οχι οτι εχω αναγκη να σε πεισω για κατι που το ζω εδω και χρονια η οτι οι τροποι σου αξιζουν να κατσει καποιος να κανει συζητηση μαζι σου αλλα για να μην νομιζουν και αλλοι οτι εχεις δικιο στις αερολογιες σου σε 5'' googling http://www.xe.gr/jobs/evresi,ksenes-glosses%7Cad-17574607.html
johnieXoX Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 οχι οτι εχω αναγκη να σε πεισω για κατι που το ζω εδω και χρονια η οτι οι τροποι σου αξιζουν να κατσει καποιος να κανει συζητηση μαζι σου αλλα για να μην νομιζουν και αλλοι οτι εχεις δικιο στις αερολογιες σου σε 5'' googling http://www.xe.gr/job...d-17574607.html στην αριστερή στήλη, αν βάλεις σα λέξη κλεδί τη λέξη "εμφανίσιμή" θα δεις ότι είναι η μοναδική αγγελία από τις 230 της κατηγορίας εκπαίδευση - ξένες γλώσσες και ότι υπάρχουν 3 συνολικά αγγελίες με την λέξη εμφανίσιμη στις 662 που είναι η συνολική κατηγορία εκπαίδευση. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Με συγχωρείς για τους τρόπους μου. Δυστυχώς, δεν είμαι εγώ αυτός που όταν του επισημαίνουν ότι οι μεταφράσεις του βρίθουν αστοχιών, αποκαλεί τους συνομιλητές του "ανέκδοτα" και στη συνέχεια δεν έχει καν το σθένος να υποστηρίξει αυτό που γράφει και πάει και σβήνει όλα τα μηνύματά του. Ίσως θα έπρεπε μελλοντικά να σε μιμούμαι καλύτερα, όμως φοβάμαι ότι η αγωγή μου δεν είναι αυτού του υψηλοτάτου επιπέδου. Επί της ουσίας, λοιπόν, βρήκες μία αγγελία στις 232 που δημοσιεύει η ΧΕ. Θέλεις να δούμε τώρα αν το 80% ζητάει εμφανίσιμες κοπέλες; Ενδεικτικά, από τα πρώτα αποτελέσματα του site που παρέθεσες: Δες λίγο τι ζητάνε: καθηγητές/καθηγήτριες, πτυχιούχους. Υπάρχουν και αγγελίες μόνο για καθηγήτριες, αλλά δε βλέπω να προσεγγίζουν καν τα εξωφρενικά ποσοστά που αναφέρεις (80% γυναίκες, 50% native). Αλλά, όταν σου εξηγεί ο Pretorianos ωραιότατα τα περί προσφοράς και ζήτησης, κι εσύ το προσπερνάς, νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να ματαιοπονεί κανείς. Συνέχισε να θεωρείς πως δε βρίσκεις δουλειά γιατί είσαι άντρας και όχι native speaker, ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι θέλει. @johnieXoX: μη του χαλάς το όνειρο...
Doug21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 οταν βασιζεις τα επιχειρηματα σου σε φτιαχτα στατιστικα και ψεμματα για τα οσα εχω υποστηριξει, δεν αξιζεις ουτε καν να σε διαβαζει κανεις. Οταν ενηλικιωθεις και καταφερεις κι εσυ κατι στη ζωη σου, ελα να τα ξαναπουμε. Μεχρι τοτε δεν εχεις κανενα δικαιωμα να μιλας για αλλους χωρις να τους ξερεις. και ΝΑΙ, οι τροποι σου ειναι δειγμα του ηθους και του εαυτου σου
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Εγώ βασίζω τα επιχειρήματά μου σε φτιαχτά στατιστικά; Εγώ έγραφα για "80% αυτό και 50%" εκείνο, χωρίς να παραθέσω μισό στοιχείο που να υποστηρίζει τα εξωφρενικά "στατιστικά" που παραθέτω; Εγώ λέω για εμφανίσιμες καθηγήτριες, για να βγει στις 632 αγγελίες το "εμφανίσιμη" σε 3; Εγώ γράφω ό,τι μου κατέβει και κατηγορώ τους άλλους για αερολογίες; Έλα να σοβαρευόμαστε σιγά-σιγά. Κατανοητή και σεβαστή η στεναχώρια και το άγχος της ανεργίας, αλλά μην τρελαθούμε εντελώς, παρακαλώ.
viper2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 γελω με το γεγονος της προσφορας και ζητησης σε τουτη εδω την χωρα, οταν ολοι οι κεφαλαιουχοι σε αυτη εδω την χωρα ειναι μετα βιας αποφοιτοι λυκειου και ακολουθουν με μαθηματικη ακριβεια το παραδειγμα του Κυριακου... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα