vellamos_power Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 καλημερα στο forum. σε λιγες μερες αρχιζει η εξεταστικη και η αλιθεια ειναι οτι τα εχω βρει λιγο σκουρα. χρειαζομαι βοηθεια στους αλγοριθμους opt rlu . τον fifo to ξερω τελεια τον clock δεν το εχω ακουμπησει ακομα μιας και απο οτι βλεπω θελει θεωρια και πρεπει να ειναι ο πιο περιπλοκος. http://cislab.epdo.teimes.gr/cislab/images/operating_systems_alg_os_help.pdf με βαση αυτα τα παραδειγματα εχω αποριες. στον OPT στα 2 τελευταια F γιατι αλλαζει το 6-->4 αφου και το 3 δεν υπαρχε ιστην συνεχεια? ομοιως και το 2 διπλα του. παλι το 3 μενει σταθερο αλλα αλλαζει το 6-->4.??? στον LRU αν καταλαβα καλα κοιταμε τι μπηκε πριν και το ποιο παλιο αντικαθηστατε. το μεγαλυτερο προβλημα το εχω στον OPT
nilosgr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Με τον OPT λεει οτι διώχνει τη σελιδα που χρησημοποιηθηκε πιο προσφατα. (το αναποδο του LRU δηλαδη)
vellamos_power Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 KAI NAI. αυτη η διευκρινιση ηταν απαραιτητη ...
ChRis6 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Τι προβλημα εχεις με το optimal ; Το εξηγει αρκετα καλα μπορω να πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα