Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

μπηκα στο ΠΑΠΕΙ στα ψηφιακα συστηματα.και ρε παιδια εχω μια απορια βασικη για το πως παρακολουθουνται τα μαθηματα.

παω και γραφομαι αρχικα,τωρα τον σεπτεμβριο.μου δινουν το προγραμμα ή το βλεπω απο το Internet ,δεν ξερω πως ακριβως γινεται και ερχεται η μερα που θα παω για πρωτη φορα να παρακολουθησω.

και εδω τωρα εχω αγχωθει:τι πρεπει να παρω μαζι μου?επισης πως θα ξερω που ειναι η αιθουσα που πρεπει να παω? :P

ξερω, ειναι ψαρωμενες οι ερωτησεις μου αλλα με εχουν αγχωσει :P

ευχαριστω!!

Δημοσ.

Αν θες να εισαι τυπικος και να ξεκινησεις καλα παρε μαζι σου ενα τετραδιο κ ενα στυλο. Οσο για το που γινεται καθε μαθημα.. Ρωτα! Εχε υποψη σου οτι θα σου την πεσουν απο διαφορα κομματα / παραταξεις (με τον τροπο της η καθεμια) για να σε εχουν απο κοντα με αποτερο σκοπο να σε κανουν μελος τους.?. Μπορεις να το εκμεταλευτεις και προς οφελος σου αυτο.. Καλη αρχη!

Δημοσ.

Τις αιθουσες τις αναφερει συνηθως το προγραμμα το οποιο συνηθως ειναι σε ψηφιακη μορφη(σε εμας τουλαχιστον).Λογικα θα υπαρχει ενα ειδος φορουμ που οι καθηγητες θα ανεβαζουν ανακοινωσεις.Εμεις για παρδειγμα εχουμε ενα "φορουμ" το οποιο εχει τα μαθηματα που εχεις δηλωσει.Εκει οι καθηγητες ανεβαζουν σημειωσεις και ανακοινωσεις του στυλ ποτε ξεκινανε τα μαθηματα,αλαγη αιθουσας κτλ.

Δημοσ.

Αν θες να εισαι τυπικος και να ξεκινησεις καλα παρε μαζι σου ενα τετραδιο κ ενα στυλο. Οσο για το που γινεται καθε μαθημα.. Ρωτα! Εχε υποψη σου οτι θα σου την πεσουν απο διαφορα κομματα / παραταξεις (με τον τροπο της η καθεμια) για να σε εχουν απο κοντα με αποτερο σκοπο να σε κανουν μελος τους.?. Μπορεις να το εκμεταλευτεις και προς οφελος σου αυτο.. Καλη αρχη!

ειμαι ηδη μελος κομματος οποτε δεν παιζει να τους εκμεταλευτω για οφελος μου..

δευτερον,λαπτοπ χρειαζεται/μπορω να παρω? θα με βολεψει?

Δημοσ.

και εδω τωρα εχω αγχωθει:τι πρεπει να παρω μαζι μου?

Ο δασκαλος την πρωτη μερα θα σας γραψεις στον πινακα τι χρειαζεστε για την χρονια που ερχεται...

Μπορει να το γραψει και σε χαρτακια να σας τα δωσει στον καθενα χωριστα

Εμας πχ μας ειχε δωσει ενα μικρο χαρτακι και ελεγε

3 τετραδια μπλε

1 τετραδιο κοκκινο-πρασινο-κιντρινο (για ορθρογραφια-αντιγραφη-γραμματικη αντισοιχα)

ξυλομπογιες

μαρκαδορους χοντρους-λεπτους

....................................

• Like 11
Δημοσ.

Ο δασκαλος την πρωτη μερα θα σας γραψεις στον πινακα τι χρειαζεστε για την χρονια που ερχεται...

Μπορεις να το γραψει και σε χαρτακια να σας τα δωσει στον καθενα χωριστα

Εμας πχ μας ειχε δωσει ενα μικρο χαρτακι και ελεγε

3 τετραδια μπλε

1 τετραδιο κοκκινο-πρασινο-κιντρινο (για ορθρογραφια-αντιγραφη-γραμματικη αντισοιχα)

ξυλομπογιες

μαρκαδορους χοντρους-λεπτους

....................................

οκ.καποιος πιο σοβαρος?

Δημοσ.

Συνηθως το προγραμμα λεει και σε ποια αιθουσα γινεται το μαθημα και σε ποιο κτηριο.

Πηγαινεις σε αυτο το κτηριο λιγο πριν αρχισει το μαθημα, ψαχνεις την αιθουσα( ρωτας αν δεν μπορεις να τη βρεις ) , καθεσαι σε οποια καρεκλα θες, περιμενεις να ερθει ο καθηγητης, βγαζεις τετραδιακι και στυλο για να σημειωσεις τιποτα , γνωριζεις κανενα πιπινι, τελειωνει το μαθημα , πας για καφε , γυρνας σπιτι , τρως κανενα φαγακι, πεφτεις για υπνο κανα 2 ωριτσες , διαβαζεις τιποτα για το γαμωτο της υποθεσης, βγαινεις για κανενα ποτακι αμα εχεις ορεξη ...( τη συνεχεια δεν την λεω :P ) και loop-aρεις την επομενη μερα.

Δημοσ.

Σόρρυ... αλλά εάν πελαγώνεις σε κάτι τέτοια... μάλλον θα πρέπει να το πολεμήσεις.

Δεν νοείται παιδί 18-19 χρονών να πελαγώνει στο πώς και πού θα κάνει μάθημα στο Πανεπιστήμιο. Ή να αναρωτιέται τι θα πάρει μαζί του στο μάθημα.

Δεν είσαι στο σχολείο. Δεν σηκώνεις χέρι για να δείξεις ότι ξέρεις. Πας για να μάθεις και όχι για να σου μάθουν. ΕΣΥ να μάθεις και όχι να στα βάλει κάποιος στο κεφάλι. Εάν ασχοληθείς, θα πάρεις. Εάν δεν ασχοληθείς, δεν θα πάρεις.

Μην ξεχνάμε ότι δεν είναι και υποχρεωτική εκπαίδευση η 3οβάθμια.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σηκώνεις χέρι για να δείξεις ότι ξέρεις.

χαχαχα....

Πες μου οτι δεν εχεις δει τους "εξυπνους" να σηκωνουν το χερι τους ακομα και στις ρητορικες ερωτησεις των καθηγητων...

Δημοσ.
Πες μου οτι δεν εχεις δει τους "εξυπνους" να σηκωνουν το χερι τους ακομα και στις ρητορικες ερωτησεις των καθηγητων...

Έχω δει άπειρους, αλλά το γελιο ειναι να βλεπεις αλλους "εξυπνους" να σηκώνουν το χερι για να διορθώσουν τον καθηγητή.

Δημοσ.

χαχαχα....

αα γλυφτοξερολες υπαρχουν παντου!το αστειο ειναι οταν ειναι ασχετοι και τους τη λεει ο καθηγητης/τρια :-D

• Like 1
Δημοσ.

Σόρρυ... αλλά εάν πελαγώνεις σε κάτι τέτοια... μάλλον θα πρέπει να το πολεμήσεις.

Δεν νοείται παιδί 18-19 χρονών να πελαγώνει στο πώς και πού θα κάνει μάθημα στο Πανεπιστήμιο. Ή να αναρωτιέται τι θα πάρει μαζί του στο μάθημα.

Δεν είσαι στο σχολείο. Δεν σηκώνεις χέρι για να δείξεις ότι ξέρεις. Πας για να μάθεις και όχι για να σου μάθουν. ΕΣΥ να μάθεις και όχι να στα βάλει κάποιος στο κεφάλι. Εάν ασχοληθείς, θα πάρεις. Εάν δεν ασχοληθείς, δεν θα πάρεις.

Μην ξεχνάμε ότι δεν είναι και υποχρεωτική εκπαίδευση η 3οβάθμια.

δεν καταλαβαινω την συνδεση που κανεις στα δυο θεματα,ειλικρινα.

α, και η απορια μεταφραζεται σε "πελαγωμα"?μαλιστα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...