Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου,καθε φορα που παιζω ενα game μετα απο 20 λεπτα κολαει ο υπολογιστης και κολαει και ο ηχος με αποτελεσμα να πρεπει να του κανω Reset για να επνελθει,το εχω ψαξει και δεν νομιζω να φταει το λειτουργικο μιας και του εκανα φορματ και παλι εχω προβλημα,νομιζω οτι προβλημα της ραμ αν και τις εχω αγορασει 2 μηνες τωρα...

Μπορουμε να το φτιαξουμε?

Ευχαριστω!

Το συστημα μου

post-205229-0-31972900-1346257344_thumb.png

Δημοσ.

Θα δοκιμασω να κανω εγκατασταση τα windows 7 32 bit μηπως σταματισει να το κανει..αλλα δεν ξερω πως να κανω εγκατασταση τα αλλα windows 7 στον αλλο σκληρο..

Δημοσ.

Μπαρ σε ένα game και αστο ανοιχτό και κατεβασμενο (Alt+Tab) και αυτά τα 20 λεπτά παρατήρησε θερμοκρασίες και άμα θα κολλήσει. Οι Ram είναι όλες ίδιες; Αν όχι άδεια μόνο αυτές που είναι ίδιες και βγάλει την διαφορετική και δοκίμασε πάλη.

Sent from my iPod touch using Insomnia

Θα δοκιμασω να κανω εγκατασταση τα windows 7 32 bit μηπως σταματισει να το κανει..αλλα δεν ξερω πως να κανω εγκατασταση τα αλλα windows 7 στον αλλο σκληρο..

Δοκίμασε πρώτα αυτά που σου λέω... Επίσης διάβασε ένα θέμα που είχα εγω στο topic "Πρόβλημα με πολυ αργό υπολογιστή"

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

1) Απο τη στιγμη που υποψιαζεσαι μνημες κάνε ενα memtest. Τσαμπα ειναι απλως θα χασεις μιση ωριτσα απο το χρονο σου..

2) Οι θερμοκρασιες σου καταρχας δειχνουν σιγουρα προβλημα ροης του αερα στο κουτι σου. 52 βαθμους στο δισκο; Πολυ υψηλη..

57 ο επεξεργαστης ειναι καλα αν εκεινη την ωρα ειναι σε full load αλλα αν δε κανεις τιποτα είναι χαλια..

Δε βλεπουμε θερμοκρασιες καρτας γραφικών που ισως να υπάρχει και εκει θεμα..

Βάλε το Hwmonitor βαλε ενα παιχνιδακι και μετα απο κανα πενταλεπτο κλειστο. Ποιες μεγιστες θερμοκρασιες βλεπεις σε cpu,vga,δισκους και μητρική; Επισης για να δεις μεγιστες θερμοκρασιες καλυτερα μόνο στον επεξεργαστη μπορεις να τρεξεις Prime95..

Προσωπικά με τις θερμοκρασιες που βλεπω ειδικά στους δισκους πρωτο βήμα ειναι η διορθωση της ροης του αερα στο κουτι σου..Ειτε συμαζεμα καλωδιων είτε προσθήκη ανεμιστηριων μπρος πισω..

Μετα βλεπεις τι γινεται μιας και οπως λες εχεις καθαρισει προσφατα την cpu..Ισως χρειαζεται καθαρισμα η καρτα γραφικων σου βεβαια..

Δημοσ.

Λίγο παραπάνω Input από εμένα γιατί είχα ασχοληθεί πρόσφατα με την περίπτωση του George.

Ο TS λοιπόν είχε ένα θέμα με το COD για να πιάνει ως min fps τα 125. Το εν λόγω thread που είχε ανοίξει. Οπότε μέσω Skype τον βοήθησα να κάνει OC για να μπορέσει να το κάνει. Επειδή ανέβαζε όμως μεγάλες θερμοκρασίες (βαρούσε κάτι +80αρια) το ρίξαμε λίγο και την επομένη θα άλλαζε πάστα (κάτι από Multirama πήρε) και θα το καθάριζε, όπερ και εγένετο.

Ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα, από μόνος του σήκωσε και άλλο το OC (αλλάζοντας το fsb). Δεν πρόσεξε όμως τον ταχύτητα της RAM που του έλεγα να μην ξεπεράσει τα 400 και απ' ότι βλέπω στο Screenshot που έβαλε έχουν χτυπήσει 420. Δεν έχει μνήμες που σηκώνουν τέτοιο OC και η μητρική του δεν του επιτρέπει να πειράξει ρεύματα.

Οπότε με αλλαγή του διαιρέτη θα τελειώσουν τα προβλήματά του λογικά...

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι να κάνω είχα πειράξει τις μνήμες,μπορεί βεβαια να τις πειραξα καταλάθως..Παω να το κοιτάξω και θα σας πω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως σου είπα και στο pm, όταν αλλάζεις το FSB (Front Side Bus) ενός συστήματος αλλάζεις την ταχύτητα όλων των υποσυστημάτων.

EDIT

Και επειδή ο George ξεχάστηκε :) να ποστάρει, με την αλλαγή της RAM σε χαμηλότερη συχνότητα λύθηκε το πρόβλημά του

(έτσι μήπως διαβάσει κανείς εδώ με παρόμοιο πρόβλημα)

Επεξ/σία από ninos30

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...