Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο την στιγμη λοιπον που την τοποθετεις την καρτουλα και μετα απο 3 μηνες κεγαιτε κατι συμαινει αυτο ετσι δεν ειναι;

Σίγουρα κάτι σημαίνει αυτό,αλλά τι;;;

Και εγώ είχα πάρει ανοιγμένη καρτούλα(μάλιστα λείπανε και πράγματα από μέσα αλλά δεν με ένοιαζε ,ήταν από stock day) και μου άντεξε 7χρόνια και τελικά την έκαψα εγώ από βλακεία... δηλαδή θα άντεχε και άλλο.

Το να σου καίγονται μέσα σε 3 μήνες δεν είναι φυσιολογικό ακόμα και να δουλεύανε 24/7 επί μήνες στον προηγούμενο.

(Το τροφοδοτικό σου το κοίταξες καθόλου;; )

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προσφατα το αλλαξα πριν 2 χρονια γιατι το παλιο καηκε

ειναι corsair  650w  120Ε ειχε    και επισης σε αυτο εγινε ελεγχος    και  μου ειπανε οτι λειτουργει καλα

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν ειναι μόνο το πλαίσιο, αυτη ειναι η τακτική ΟΛΩΝ.

Μα είτε αυτο ειναι Sony είτε ειναι απο το getitnow είτε Γερμανό απο όπου κ να ειναι, απλα επειδή το πλαίσιο έχει περισσότερους πελάτες χαμηλώνει κ το επίπεδο ικανοποίησης τους αναπόφευκτα. Το ίδιο συμβαίνει κ στα νοσοκομεία κ στις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων μηχανών, εργαλείων κ ειδικά στα προϊόντα τεχνολογιας.

Στέλνω πχ το λάπτοπ για αντικατάσταση σκληρού, το βγάζω φωτογραφίες απο όλες τις μεριές, του λέω το βλέπεις; Εχει 1 γρατζουνια, δευτερη δεν θα δω κ πράγματι δεν είδα οταν το πήρα.

Μου στέλνουν πριν κανένα μήνα απο άλλο μεγάλο κατάστημα ενα nexus7 DOA. Το στέλνω πίσω κ λένε δε στο αλλάζουμε γιατι σε εμάς δούλεψε!!!! Ελα όμως που το είχα τραβήξει βίντεο απο το iPhone οτι δεν δούλευε κι έκανε γραμμές η οθόνη. Στέλνω το βίντεο κ μου λένε "μας συγχωρείται θα σας το αλλάξουμε"

Η πολιτική τους(ΟΛΩΝ χωρις εξαίρεση) ειναι γνωστή, απλα πρεπει κι εμείς να παίρνουμε τα μέτρα μας. Πριν δώσετε κάτι για αλλαγή βγάλτε 4-5 φωτογραφίες, δηλωστε το οτι ξέρεις φίλε εγω σου στέλνω το προϊόν έτσι, σε αυτη τη κατάσταση. Είστε υποχρεωμένοι να το επιστρέψετε τουλάχιστον στην ίδια την οποία το παραλάβατε.

Κατάλαβες δε μπορεί να λέει ο καθένας οτι θέλει, σε εμένα δούλεψε, σε εμένα όχι, στο αλλάζω όχι δε στο αλλάζω.

Γιατι τρεμω κ μόνο που σκέφτομαι τι θα γινόταν αν δεν μου είχαν αντικατάστησει το Nexus επειδή δεν θα μπορούσα να τους αποδείξω οτι πράγματι είχε πρόβλημα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Σίγουρα κάτι σημαίνει αυτό,αλλά τι;;;

Και εγώ είχα πάρει ανοιγμένη καρτούλα(μάλιστα λείπανε και πράγματα από μέσα αλλά δεν με ένοιαζε ,ήταν από stock day) και μου άντεξε 7χρόνια και τελικά την έκαψα εγώ από βλακεία... δηλαδή θα άντεχε και άλλο.

Το να σου καίγονται μέσα σε 3 μήνες δεν είναι φυσιολογικό ακόμα και να δουλεύανε 24/7 επί μήνες στον προηγούμενο.

(Το τροφοδοτικό σου το κοίταξες καθόλου;; )

σορρυ που μπαίνω σφήνα στο θέμα αλλά για το παιδί που άλλαξε 17 κάρτες όντως έπαιζε θέμα γιατί αν είναι η περίπτωση που θυμάμαι ξεστοκάραν κάποιες 6870 η 6850 (δεν θυμάμαι καλά) και ήταν αν όχι όλες οι περισσότερες ελατωματικές.όσοι αγώρασαν τις ξανάστηλαν πίσω.

Δημοσ.

το κινητο μου εγω το πηρα 230 ευρω πιο κατω απο οτι εκανε στο πλασιο τοτε και απο ελληνικο μαγαζι μαλιστα

ναι αλλα ηταν παραεισαγωγης.... να λεμε και του στραβου το δικιο ετσι ? γιατι για αυτο το λογο και η cosmote εχει τις τιμες στα υψη ... και  για αυτο βλεπεις να λενε στις αγγελιες ΕΛΛΗΝΙΚΟ και να τονιζεται.... ασχετα αν δεν παιζει ρολο στο θεμα εγγυησης οταν η παραεισαγωγη ειναι απο ευρωπη βλεπε Γερμανια

off topic τι θα γινει με αυτη την μ@@@ με τις παραθεσεις που πρεπει ντε και καλα να γραφεις μεσα στο quote γκρρρρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...