kostandinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 ενταξει βρε παιδια,πελατες εισται κ΄'εχετε παντα δικιο και οχι μονο,αλλα σκεφθειτε ποσοι υπαλληλοι δουλευουν στα ανα την Ελλαδα κατ/τα του? αυτη την εποχη,εχει σημασια,αλλοιως θαγραφα αλλα....αληθεια insonia τι εγεινε η αναρτηση στη στηλη ειδησεις-lobby?
ppaio Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 ενταξει βρε παιδια,πελατες εισται κ΄'εχετε παντα δικιο και οχι μονο,αλλα σκεφθειτε ποσοι υπαλληλοι δουλευουν στα ανα την Ελλαδα κατ/τα του? αυτη την εποχη,εχει σημασια,αλλοιως θαγραφα αλλα....αληθεια insonia τι εγεινε η αναρτηση στη στηλη ειδησεις-lobby? Φιλε δεν τα ξερεις καλα μαλλον... 1)Προσλαμβανει μεχρι τα 28 για αυτο βλεπεις μονο νεους στα καταστηματα 2)Οι περισσοτεροι την εχουν κανει σε 1-2 χρονια 3)Εχει στα ραφια επαναχρησιμοποιημενα προιοντα Οποτε ασε τα δουλεουν γιατι το μονο που δουλευουν ειναι ο κοσμακης... 4
Neo106 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Εχω υπαρξει κι εγω θυμα, αγοραζοντας μεταχειρισμενη nvidia GTX 295(απο stock house) με εγγυηση 2 χρονων στο χαρτι. Τα τιναξε στον 1μισι χρονο.Οταν εγινε ελεγχος ισχυριστηκαν οτι ειναι εκτος RMA απο τη μαμα εταιρεια, και αρνηθηκαν αντικατασταση. Συμπερασματα δικα σας.
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Η λύση στο προβλημα ειναι amazon και καλα σκρουτζομαγαζα.. Ο δήθεν μεγάλοι έχουν χαλάσει πολυ.. Οσο για το πλαίσιο το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι.... Και στην περίπτωση του πλαισιου βρωμάει πολυ...πιστέψτε με... Φιλε δεν τα ξερεις καλα μαλλον... 1)Προσλαμβανει μεχρι τα 28 για αυτο βλεπεις μονο νεους στα καταστηματα 2)Οι περισσοτεροι την εχουν κανει σε 1-2 χρονια 3)Εχει στα ραφια επαναχρησιμοποιημενα προιοντα Οποτε ασε τα δουλεουν γιατι το μονο που δουλευουν ειναι ο κοσμακης... 1) δεν το ξέρω αλλα λογικά ναι μιας και μόνο νεολαία μπορει να αντέξει σε τόση εργασιακή πίεση ..για λίγο κ αυτή.. 2) πολλα είπες...όσοι κάθονται πανω απο χρόνο αρχίζουν τα ψυχολογικά προβλήματα..δεν υπερβαλω 3) συμφωνω , αλλα σε αυτο πρωτιά εχει η Mediamarkt..
ppaio Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Η λύση στο προβλημα ειναι amazon και καλα σκρουτζομαγαζα.. Ο δήθεν μεγάλοι έχουν χαλάσει πολυ.. Οσο για το πλαίσιο το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι.... Και στην περίπτωση του πλαισιου βρωμάει πολυ...πιστέψτε με... 1) δεν το ξέρω αλλα λογικά ναι μιας και μόνο νεολαία μπορει να αντέξει σε τόση εργασιακή πίεση ..για λίγο κ αυτή.. 2) πολλα είπες...όσοι κάθονται πανω απο χρόνο αρχίζουν τα ψυχολογικά προβλήματα..δεν υπερβαλω 3) συμφωνω , αλλα σε αυτο πρωτιά εχει η Mediamarkt.. Ειχα πετυχει περιπτωση πωλητη στο πλαισιο στο μαγαζι της Τσιμισκη που με ρωτησε 3 φορες σε ενα δεκαλεπτο εαν χρειαζομουν κατι στον ιδιο οροφο ενω ο ιδιος ηταν κατακοκκινος και ψιλοιδρωμενος. Ψαξε να βρεις τι πιεση ειχε δεχτει... Οσο για τα προιοντα μονο εκεινα που εχουν πλαστικουρα γυρω γυρω η σφραγιδα ασφαλειας οτιδηποτε αλλο ειναι επαναχρησιμοποιημενο...
TheELF Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Ειχα πετυχει περιπτωση πωλητη στο πλαισιο στο μαγαζι της Τσιμισκη που με ρωτησε 3 φορες σε ενα δεκαλεπτο εαν χρειαζομουν κατι στον ιδιο οροφο ενω ο ιδιος ηταν κατακοκκινος και ψιλοιδρωμενος. Ψαξε να βρεις τι πιεση ειχε δεχτει... Οσο για τα προιοντα μονο εκεινα που εχουν πλαστικουρα γυρω γυρω η σφραγιδα ασφαλειας οτιδηποτε αλλο ειναι επαναχρησιμοποιημενο... Ναι, από κάτι τύπους σαν και εσένα, που τους αναγκάζουν να παίρνουν πίσω προϊόντα χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα... 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 προβλέπεται από τη νομοθεσία... κανονικά το πλάισιο έπρεπε να ενημερώνει ότι είναι μεταχειρισμένα...
ppaio Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Ναι, από κάτι τύπους σαν και εσένα, που τους αναγκάζουν να παίρνουν πίσω προϊόντα χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα... Ναι υπαλληλε καλα το καταλαβες... 1
TheELF Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Ναι υπαλληλε καλα το καταλαβες... Αν θεμελιώνεις έτσι της θέσεις σου τι να πω... προβλέπεται από τη νομοθεσία... κανονικά το πλάισιο έπρεπε να ενημερώνει ότι είναι μεταχειρισμένα... Αν αναφαίρεσε στο Dead on arrival,λέγεται έτσι για κάποιο λόγο.Όπως και το ότι το άνοιγμα της συσκευασίας δεν μετατρέπει κάτι σε μεταχειρισμένο...
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Eπιστρεφω καρτα γραφικων σε καταστημα Θεσσαλονικης (Πλαισιο) που αγορασα 4 ημερες πριν.Ο λογος ειναι οτι δεν χωραει στο κουτι του υπολογιστη .Ακολουθει ο διαλογος μεταξυ εμου και πωλητη : E: Θελω να την επιστρεψω διοτι δεν χωρα στο κουτι Πωλ: Πολυ καλα θελετε να παρετε κατι αλλο; Ε: Οχι θελω τα χρηματα πισω.. Πωλ: Αυτο δεν γινεται θα παρετε κατι αλλο... Ε: Οχι θελω τα λεφτα μου πισω.. Πωλ: Καλως να φωναξω τον μανατζερ...(Τον φωναζει) Μανατζερ :Λεφτα δεν γινεται να σας δωσω πισω θα παρετε κατι αλλο Ε:Εαν δωσετε λεφτα πισω κανω καταγγελια στον Γενική Γραμματεία Καταναλωτή... Μανατζερ: Εεεε ενταξει κοψτου την επιστροφη... Μετα απο 20 λεπτα καταφερα να παρω τα λεφτα πισω...Σας θυμιζει σιγουρα κατασταση που ζησατε στην παραγκα αυτη... Κατα τα αλλα μονο λεφτα δεν θα επαιρνα πισω... Μολις αγοραζεις κατι ολο χαμογελα ειναι ..εαν επιστρεψεις κατι σαν να τους σκοτωσες την μανα ενα πραγμα... συγνώμη,αλλά εσύ σαν καταναλωτής γιατί δεν είχες μετρήσει τις διαστάσεις του κουτιού πριν αγοράσεις; και να στο πω και έξω από τα δόντια,με κάτι τέτοια έχουν γίνει τα καταστήματα στην Ελλάδα για κλάματα.γιατί μας αντιμετωπίζουν όλους σαν μάζα,βάση τέτοιων συμπεριφορών! 2
tsakirtas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Απαντήσεις του στυλ μπράβο υπάλληλε είναι τουλάχιστον ανώριμες.Σε κανέναν δεν του αρέσει να αγοράζει είτε ανοιγμένα πόσο μάλλον χρησιμοποιημένα προιόντα. (επίσης λογικές του δώστα ως μεταχειρισμένα με ένα -20% τουλάχιστον (αλλίώς ποιός θα το πάρει ανοιγμένο?), όταν επι της ουσίας είναι καινούργια δεν στέκουν πολύ απλά γιατί πρόκειται για επιχειρήσεις που λειτουργούν με σκοπό το κέρδος. Επίσης την κάρτα σου το οτι την δέχθηκαν χωρίς έλεγχο βασιζόμενοι στα λόγια σου??? το οτι σου επέστρεψαν το ποσό μόνο θετικό είναι για μένα, προφανώς και οποιαδήποτε εταιρεία σκοπό έχει να βάζει λεφτά στα ταμεία όχι να βγάζει---εννοώ επιστρέφοντας μετρητά--φαντάζομαι οποιοσδήποτε διατηρεί μαγαζί όποιουδήποτε είδους να αγοράσεις κάτι θα σε προέτρεπε. (έχω σταματήσει τις αγορές απο το πλαίσιο--έχω θέμα ταλαιπωρίας ανοίξει στο insomnia και από τότε το έκοψα---οπότε δεν είμαι υπάλληλος). Αν εσένα τώρα που φαντάζομαι σου έστειλαν την καινούργια σου κάρτα απο κάποιο κατάστημα (ταχυδρομικά) θα είσαι οκ αν είναι ανοιγμένη επειδή δεν χώραγε σε κάποιου το tower? αν είναι χρησιμοποιημένη?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Αν αναφαίρεσε στο Dead on arrival,λέγεται έτσι για κάποιο λόγο. Όπως και το ότι το άνοιγμα της συσκευασίας δεν μετατρέπει κάτι σε μεταχειρισμένο... αναφέρομαι στην υπαναχώρηση προϊόντος για αγορά εξ απόστασέως για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λόγο εντός 10 εργάσιμων ημερών αν δεν κάνω λάθος... 1
ppaio Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Απαντήσεις του στυλ μπράβο υπάλληλε είναι τουλάχιστον ανώριμες.Σε κανέναν δεν του αρέσει να αγοράζει είτε ανοιγμένα πόσο μάλλον χρησιμοποιημένα προιόντα. (επίσης λογικές του δώστα ως μεταχειρισμένα με ένα -20% τουλάχιστον (αλλίώς ποιός θα το πάρει ανοιγμένο?), όταν επι της ουσίας είναι καινούργια δεν στέκουν πολύ απλά γιατί πρόκειται για επιχειρήσεις που λειτουργούν με σκοπό το κέρδος. Επίσης την κάρτα σου το οτι την δέχθηκαν χωρίς έλεγχο βασιζόμενοι στα λόγια σου??? το οτι σου επέστρεψαν το ποσό μόνο θετικό είναι για μένα, προφανώς και οποιαδήποτε εταιρεία σκοπό έχει να βάζει λεφτά στα ταμεία όχι να βγάζει---εννοώ επιστρέφοντας μετρητά--φαντάζομαι οποιοσδήποτε διατηρεί μαγαζί όποιουδήποτε είδους να αγοράσεις κάτι θα σε προέτρεπε. (έχω σταματήσει τις αγορές απο το πλαίσιο--έχω θέμα ταλαιπωρίας ανοίξει στο insomnia και από τότε το έκοψα---οπότε δεν είμαι υπάλληλος). Αν εσένα τώρα που φαντάζομαι σου έστειλαν την καινούργια σου κάρτα απο κάποιο κατάστημα (ταχυδρομικά) θα είσαι οκ αν είναι ανοιγμένη επειδή δεν χώραγε σε κάποιου το tower? αν είναι χρησιμοποιημένη? Δεν εχω προβλημα αν ειναι υπαλληλος.Προβλημα υπαρχει οταν εχεις 12000 μυνηματα σε 1-2 χρονια και προμοταρεις ενα μαγαζι εδω μεσα και μαλιστα το κανεις ως εξης reference σε προιοντα τα οποια στο σκρουτζ τα εχει πρωτα το μαγαζι που προωθεις (σου θυμιζει κατι;;;;;;;;;;;;;; Τα λεφτα τα πηρα 20 λεπτα μετα αφου τους εξηγουσα οτι τα Low Profile brackets που λεγανε να βαλω κανενα αδυνατη την χρηση του ενος απο τα δυο μονιτορ που χρησιμοποιηουσα αφου σημαινε οτι ειτε το vga ειτε το dvi δεν θα επαιζε.Τα πηρα μετα απο πολυ κοπο. Σε αλλο μαγαζι στην ιδια πολη μια χαρα μου τα επιστρεφουν.Ουτε την ιδια πολιτικη δεν εχουν φροντισει να εφαρμοζουν στην ιδια αλυσιδα. Οχι φιλε δεν μου κανουν μια χαρη επειδη το δεχτηκαν πισω ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν... 2
Chris92 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μπρεις να επιστρεψεις πισω τον προιον που μολις αγορασες,εχοντας ανοιξει τη συσκευασια του?Απο οσο ξερω ,μπορεις να το επιστρεψεις εντος 10 ημερων,στην αρχικη του κατασταση,χωρις να εχει ανοιχτει η συσκευασια του.Αν δεν κανω λαθος το αναγραφει και πανω η αποδειξη
tsakirtas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Ρώτησα αν την τέσταρε οτι παίζει τεχνικός ? Αν όχι το μεγαλύτερο φάουλ τους είναι αυτό... Προφανώς σαν καταναλωτής το ίδιο θα επεδίωκα και εγώ γιατί αυτό με συμφέρει με εξυπηρετεί, το θέμα είναι οτι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχόμουν το ανοιγμένο αυτό προιόν εσύ???Αν παραγγείλεις προιόν και δεις οτι έχει προανοιχθεί θα είσαι οκ με το κατάστημα που στο απέστειλε? (να διευκρινίσω οτι για τις πωλήσεις του πλαισίου καρφί δεν μου καίγεται)
Προτεινόμενες αναρτήσεις