Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είσαι κακουλης!! Βασικά αν μπορείτε θα το εκτιμούσα να κάνετε λογιαριασμό με το referral link μου γιατί παίρνω 1000 πόντους για κάθε άτομο που φέρνω

Δηλαδη μιλαμε για 1000 ποντους που ουσιαστικα σου δινουν 0,083 λεπτα του δολλαριου; Δωσε μου paypal account να σου στειλω τοσα, δεν παταω referal link αλλα θελω να σε βοηθησω στο ξεκινημα μιας λαμπρης καριερας.

Λυπαμαι που θα στο πω αλλα αυτη η δουλεια δεν ειναι ουτε για Κινεζους. Σκεψου το ρευμα που θα καις εαν αφηνεις τον υπολογιστη ολη ημερα ανοιχτο. Σιγουρα θα ειναι περισσοτερο απο τα κερδη.

Δημοσ.

Δηλαδη μιλαμε για 1000 ποντους που ουσιαστικα σου δινουν 0,083 λεπτα του δολλαριου; Δωσε μου paypal account να σου στειλω τοσα, δεν παταω referal link αλλα θελω να σε βοηθησω στο ξεκινημα μιας λαμπρης καριερας.

Λυπαμαι που θα στο πω αλλα αυτη η δουλεια δεν ειναι ουτε για Κινεζους. Σκεψου το ρευμα που θα καις εαν αφηνεις τον υπολογιστη ολη ημερα ανοιχτο. Σιγουρα θα ειναι περισσοτερο απο τα κερδη.

+1

επισεις ας μας μας πει ο φιλος (χωρις κακια) ποσα βγαζει τωρα τον μηνα (κερδος μιον VPN)

Δημοσ.

Το πρόγραμα το τρέχω όταν έχω το pc ανοικτό δηλαδή όταν το χρησιμοποιώ,επισης δεν είναι ο μόνος τροπος που έχω για να βγάζω χρήματα,

+1

επισεις ας μας μας πει ο φιλος (χωρις κακια) ποσα βγαζει τωρα τον μηνα (κερδος μιον VPN)

Περίπου 50 ευρώ για κάθε vps που θα πάρεις (χωρίς referrals)

Δημοσ.

αν πηγαινει με βαση την Ip μπορεις σε ενα δευτερο παραθυρο να ανοιξεις explorer με proxy Οποτε να γινει στο ιδιο μηχανημα η δουλεια.

Δημοσ.

Πως μπορώ να κάνω αυτό που πρότεινες στην πρώτη σου απάντηση?

Επίσης κλέιδωσε το θέμα γιατί δεν έχει νοήμα να παραμένει ανοικτό(Μόνο ειρωνείες και spammings υπάρχουν).Όταν βρώ κάτι που να σου δίνει 10 ευρώ καθε βίντεο που βλέπεις θα το αναρτήσω εδώ

Δημοσ.

πχ στον internet explorer αν πας tools ,internet options,connections Και lan settings βαζεις px proxy.otenet.gr 8080 θυρα η αν εχεις forthnet proxy.forthnet.gr 8080.βεβαια αυτο θα παιξει αν τα video τα βλεπειςμεσα απο τον explorer πχ και τα αλλα μεσα απο τον mozilla που δεν θα εχει proxy.αν τα βλεπεις απο καποιο αλλο προγραμμα μια που δεν εκανα Register για να δω πως παιζει εκει δεν θα παιξει εκτος αν σου δινει το προγραμμα την δυνατοτητα να τρεχεις 2 instances και να σε αφηνει να βαλεις proxy

Δημοσ.

εγω απλα το ειπα μηπως γινοταν.επειδη δεν ειδα πως παιζει το video...εκτος αν στησει καποιος virtual machine και κανει κατι απο εκει μετα.

Δημοσ.

Γιατι θεωρεις τις απαντησεις ειρωνικες και spam;

Ειλικρινα τι περιμενες; Να καναμε ολοι κλικ στο referal link και να εβγαζες ενα μεροκαματο; Συγνωμη που δεν εγινε ετσι, μακαρι να γινεις πλουσιος απο αυτην την ιστορια.

Εαν ανεβασες το θεμα για να ωφεληθει η κοινοτητα του insomnia, νομιζω οτι ολοι σε ευχαριστουμε αλλα εκφρασαμε τις επιφυλαξεις μας. Εαν εβαλες το θεμα για το χρημα (εστω για τις δεκαρες που κερδιζεις απο το κολπο) τοτε εισαι σε λαθος φορουμ.

Ολοι ψαχνουμε προσφορες και ελπιζω πλεον να ελεγχουν ολοι πολυ αυστηρα την αγορα. Αλλα μην το κανουμε σαν και εμενα που πριν 5-6 χρονια κυνηγοντας μια προσφορα σε ενα ηλεκτρονικο ειδος και για κερδος 3-4 ευρω ξοδεψα τα διπλαδια για να παω στην αλλη ακρη της Αθηνας να παραλαβω την προσφορα. Χαζομαρα μου.

Θελει κριτικη σκεψη.

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι κακουλης!! Βασικά αν μπορείτε θα το εκτιμούσα να κάνετε λογιαριασμό με το referral link μου γιατί παίρνω 1000 πόντους για κάθε άτομο που φέρνω

Φιλε μου δεν τοπα για σενα αλλα για το σαιτ της ταχα προσφορας.

Οι ωρες που θα φας δεν πληρωνονται με τιποτα.

Φυλλαδια στον δρομο να μοιραζεις θα βγαλης 10 ευρω.

Πιτσες 6ωρο 20 ευρω μονο τα πουρμπουαρ.

Ετσι για να μην λεμε οτι τις δουλειες τις παιρνουν οι ξενοι.

Απιστευτο κλισε.

Πριν 10 μερες εκανα βολτα στην βεροια και στα περιχωρα.

Το 80% αυτων που μαζευουν ροδακινα (γινετε χαμος αυτον τον καιρο) ειναι αλλοδαποι.

Οι καφετεριες γεματες.

Η νεανικη ανεργια καβαλησε το 25%........

Ασε δηλαδη που οταν καθεσαι 8-12 ωρες στον η/υ την μερα εισαι ασπρος μαλακουλης αρρωστιαρης με μυαλο πουρε ενω αν βγεις στα ροδακινα (λεμε τωρα μια πιθανοτητα) κοκινος γυμνασμενος μυριζης δρωτσιλα και σε θελουν χηρες και ζωντοχηρες. :-D :-) :devil:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...