Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω πόσο καιρός πρέπει να περάσει μέχρι κάποιος να δει πραγματικές αλλαγές πάνω στην φυσική του κατάσταση και στο σώμα του κάνοντας 2ωρο πρόγραμμα σε γυμναστήριο τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. (έχοντας ήδη μία υγιεί Α κατάσταση + ένα μικρό μπιροκιλάκι)

Δημοσ.

Αν το συνδυάσεις με σωστή διατροφή +αεροβικη σε κανα 3μηνο. Μη νομίζεις ότι το κοιλόνι πέφτει ευκολα. Ειδικά αν περιμένεις 6pack είναι τρομερά δύσκολο. ειδικά μιλάμε για ηλικίες >28-30 όπου έχει μειωθεί και ο μεταβολισμός.

Δημοσ.

μετραει και το γεγονος των καλοκαιριων που εχεις στην πλατη

σε τι κλιμα γυμναζεσαι [κρυο, ζεστη]

γενετικη προδιαθεση... etc

Δημοσ.

μετραει και το γεγονος των καλοκαιριων που εχεις στην πλατη

σε τι κλιμα γυμναζεσαι [κρυο, ζεστη]

γενετικη προδιαθεση... etc

να προσθεσω και το αν εκανες γυμναστικη παλιοτερα η ως παιδι. και φυσικα για το τι διαφορες θελεις να δεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω πόσο καιρός πρέπει να περάσει μέχρι κάποιος να δει πραγματικές αλλαγές πάνω στην φυσική του κατάσταση και στο σώμα του κάνοντας 2ωρο πρόγραμμα σε γυμναστήριο τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. (έχοντας ήδη μία υγιεί Α κατάσταση + ένα μικρό μπιροκιλάκι)

καταρχην με 3 φορες την εβδομαδα γυμναστηριο και μονο 2 ωρες την φορα μην περιμενεις πολλα.

κατα δευτερον, θα πρεπει να εξηγησεις τι θεωρεις εσυ φυσικη κατασταση και τι αλλαγες στο σωμα

Δημοσ.

Αναλόγως τι κάνεις αυτο το 2ωρο και αναλόγως με τι ένταση το κάνεις!

Τι είδους γυμναστική κάνεις? Αερόβια ή βάρη?

Επίσης τι αποτέλεσμα θέλεις να έχεις?

• Like 1
Δημοσ.

καταρχην με 3 φορες την εβδομαδα γυμναστηριο και μονο 2 ωρες την φορα μην περιμενεις πολλα.

κατα δευτερον, θα πρεπει να εξηγησεις τι θεωρεις εσυ φυσικη κατασταση και τι αλλαγες στο σωμα

Όπα...θεωρείς ότι 2 ώρες μέσα στο γυμναστήριο είναι λίγο? Η πολύωρη άσκηση με βάρη φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένουμε και υπερπροπονεί τους μύες.

• Like 1
Δημοσ.

you didnt say....

3 φορες τη βδομαδα γυμανστηριο με βαρη , και 2 μερες αεροβια γυμναστικη , σωστη διατροφη (χωρις ιχνος συμπληρωματων) με αυξηση της λαμβανουσσας προτεινης...μεχρι και σε ενα μηνα βλεπεις αλλαγες στο σωμα σου.

ποσο μαλλον στη φυσικη σου κατασταση που βλεπεις απο τη δευτερη βδομαδα.

• Like 1
Δημοσ.

Όπα...θεωρείς ότι 2 ώρες μέσα στο γυμναστήριο είναι λίγο? Η πολύωρη άσκηση με βάρη φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένουμε και υπερπροπονεί τους μύες.

Οι ωρες απο μονες τους δεν λενε κατι. Κι εγω στα 18 μου καθομουν ενα καλοκαιρι θυμαμαι 6 ωρες στο γυμναστηριο και φλερταρα με τις κοπελες! τι σημαινει αυτο!

Καταρχην, θα χρειαστει 40 λεπτα περπατημα/τρεξιμο. μετα τι μενει? μια ωριτσα μαζι με το χασομερι. αν κανει μια κυκλικη με τον σωστο ρυθμο, τοσο θα του παρει. Οταν ομως θελει να δει και διαφορα στο σωμα του θα πρεπει να κανει κατι πιο εντονο. Εμενα ενα προγραμμα μου ποτε δεν τελειωσε σε 2 ωρες μονο. Και μιλαμε για 5-6 φορες την εβδομαδα. οχι 3. αυτο λεω

you didnt say....

ε?

Δημοσ.

5 - 6 φορες γυμναστηριο κανει κακο...

ακομα και οι εραστες του mirror το ξερουν αυτο...

απο μεγαλη ομαδα στιβου εχω περασει και αυτο που λες δεν ισχυει. Ειχαμε 6 μερες την εβδομαδα προπονηση και 5 εαν ειχαμε αγωνα.

Δημοσ.

απο μεγαλη ομαδα στιβου εχω περασει και αυτο που λες δεν ισχυει. Ειχαμε 6 μερες την εβδομαδα προπονηση και 5 εαν ειχαμε αγωνα.

δεν θυμαμαι να μιλησε καποιος για αθλητισμο

δηλαδης

μιλαμε για κανονικους ανθρωπους που απολαμβανουν το fitness περισσοτερο απο τα μεταλλια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...