SR20DET Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 ρε παιδιά τι λετε, το παιδι λεει θελει να ξεκινησει γυμναστική και μιλάτε για βυθισεις και μονοζυγα!? σε κανα 6μηνο αυτα και αν! το θεμα ειναι να ξεκινησεις να πηγαινεις να γυμναζεσαι και να μην βαρεθεις ,τον πρωτο καιρο ειδικα. με το χρονο και μιλωντας και με τους γυμναστες σου θα μαθαινεις τεχνικες λεπτομεριες. 3 φορες τη βδομαδα απο 1-1.5 ωριτσα μια χαρα ειναι για αρχη μεχρι να συνηθισει και το σωμα σου.
IHateLove Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 ..... σε τι κλιμα γυμναζεσαι [κρυο, ζεστη] ..... Στη ζέστη είναι βάσανο Στο κρύο είναι ευχαρίστηση τι είναι...
viper2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Στη ζέστη είναι βάσανο Στο κρύο είναι ευχαρίστηση τι είναι... θα ορκιζομουνα οτι στο κρυο δημιουργεις much more μουσκουλο ενω στην ζεστη not so much αλλα κατι θα ξερεις παραπανω...
IHateLove Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 το μόνο που ξέρω είναι ότι ποτέ μου δεν έχω κάνει γυμναστική, επίσης με τις ζέστες δεν έχω όρεξη καθόλου ενώ το χειμώνα ε 1-2 φορές το μήνα κάνα δεκάλεπτο... βασικά ο χειμώνας είναι ότι πρέπει,ούτε ιδρώνεις εύκολα, ούτε λαχανιάζεις εύκολα...
johnbond Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Με τη ζέστη έχεις το πλεονέκτημα οτι είναι πιο εύκολο να κάνεις σωστό ζέσταμα τουλάχιστον για βάρη.Δε μιλάω βέβαια για extreme ζέστη,λέω για 26-28 βαθμούς.Παραπάνω έχεις πρόβλημα. Μεγάλος εχθρός είναι η υγρασία.Ρίχνει κατα πολύ την απόδοση.
skiabox Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 επειδη διακρινω ενα ειρωνικο υφος, θα παιξω κι εγω.... ετσι... ΚΑΙ στιβος ΚΑΙ σφαιροβολος? γιατι ειναι διαφορετικο το ενα απο το αλλο? ΚΑΙ καθηγητης ΚΑΙ επιχειρηματιας? το επιχειρηματιας που το ειδες παλι γραμμενο? Και σορρυ αλλα αν το μεγαλυτερο πραγμα που εχουν καταφερει οι μισοι εδω μεσα ειναι να τελειωσουν το λυκειο, τοτε δικο τους/σας προβλημα Καλά μην τρελένεσαι.Τα περισσότερα λεφτά στην Ελλάδα πάνε στους απόφοιτους λυκείου.
bosei Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 θα ορκιζομουνα οτι στο κρυο δημιουργεις much more μουσκουλο ενω στην ζεστη not so much αλλα κατι θα ξερεις παραπανω... Δεν παίζει ρόλο η ζέστη ή το κρύο για περισσότερη ανάπτυξη, απλά συνήθως τον χειμώνα πάνε όλοι να βάλουν όγκο...μπορεί γι αυτό να σου φαίνεται Επίσης το καλοκαίρι παθαίνεις και τους περισσότερους τραυματισμούς επειδή δεν το καταλαβαίνεις και συνεχίζεις και προπονήσαι. Έχω αρπάξει τενοντίτιδα Ιούλιο μήνα και το κατάλαβα Οκτώβρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις